reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aniez - a my mamy jakiś duży fajny outlet we Wrocku?

O stroju póki co nie myślę, najpierw trzeba będzie do formy wrócić, by bez wstydu po plaży paradować;-) Poza tym ja wyboru nie mam, bo przy moich big cycach i nieproporcjonalnie małym tyłku tylko freya i panache wchodzą w grę. Mogę sobie gatki kupić S a stanik 65G.

reklama
Aniam daj znac co "w trawie piszczy" a moze tez na dniach pojade, bo potem bedzie ciezko cokolwiek znalezc.

Elvie jedyne sensowne mce, ktore przychodzi mi do glowy to Factory.

Tez mam takie odczucia, ale bielizna tam jest, wiec sobie podjade. Stroju przez neta nie kupie, bo to wlasnie jest rzecz, ktora musze zmierzyc :)

w Sklepie Calzedonia jest promocja, jak się przyniesie swój stary strój, do dostaje się 20% zniżki na zakup nowego w ich sklepie.
Factory przereklamowane jak dla mnie, osobiście nie polecam.

To dziwne to factory macie :-D:-D
ja dziś nabyłam strój w calzedoni właśnie za całe 32,90:-D:-D , ale jeden tylko bo więcej nie chciało mi się mierzyć . Ogólnie pełno tego było .
W pumie ręcznik bo już jeden mam kapielowy to drugi dokupiłam , Olce sandałki piankowe jeszcze jedne za 30 zł , skarpetki dla dzieciaków bo jakieś fajne z ABSem się pokazały .
Sobie w mango spodenki takie przed kolano i dwie koszulki .
Nawet 200zł nie wydałam . także ja tam lubie nasze factory . mamy tu dwa , a teraz się trzecie na annopolu buduje :tak:

Aniam chwal się więcej to cię wyciągnę z pewnością jak do Was przyjedziemy :)

Kittek nie ma problemu . a Ty jak jesteś taki suchar to tym bardziej się obkupisz . Bo moje M to czesto przebrane . a XSek to zawsze pełno wisi :tak: Najlepiej się robi zakupy jak jest rozsprzedaż . To w czasie normalnych wyprzedaży w innych sklepach . wtedy zdarzało mi się kupować bluzki po 9 zł , czy trampki dla dzieciaków też po 9. z benetona np mam bluzki po 15 zeta za sztukę . :-D:-D także ja polecam . Raz się coś kupi , a raz nie , bo tak to już jest w outletach .

Ostatnia edycja:
Aniam to,że mam jedną xs z h&m to nie znaczy,że ja noszę taki rozmiar:-D też same M kupuję.
Zazdraszczam ci tego outletu. U nas jest jedynie fajny outlet wranglera,lee, levisa i nic więcej...
Daj cynę jak coś fajnego wypatrzysz.

reklama
Do góry