reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja tam bym nie chciała mieć trzeciego po prostu i tyle . czy bym miała dwie dziewczynki , czy dwóch chłopaków to bym nie chciała :-D
zawsze chciałam mieć chłopca i dziewczynke i mam . zresztą mój mąż 4 ma i dopiero za 4 razem dziewczynka wyszła :-D:-D

a ja bym chciała mieć więcej dzieci...dobrze, że mój mąż tego nie widzi:cool:
Na pewno nie wszystkie naraz, ale za parę lat, poczekamy zobaczymy. Oby zdrowie dopisało i fundusze były.

Cholerka, rowerek, który wybraliśmy dla Sebka jest nieco za duzy dla niego, o jakieś 2-3 cm, wiec da rade na nim jeździć, ale odpychając się palcami, a chyba nie o to chodzi, wiec jestem w kropce:zawstydzona/y: ogladałam tez ten sprzęt w Decathlonie, ale Młody wzgardził min i pobiegł do rowerków z pedałami... łajza mała. mam jeszcze tydzień na przemyślenie sprawy, więc może coś wymyślę mądrego:-)

A my poszliśmy na zakupy. W planach miałam zakup płaszczyka dla Lenki, wypatrzyliśmy jasno-szary cudny w Wójciku (cenę równie cudną miał, ale M. był skłonny go córci kupić). Niestety rozmiar 86 na styk, a 92 nie mieli, więc sobie odpuściliśmy, bo jak mam wydać prawie 200zł to chcę coś takiego by ponosiła również jesienią.
Kupiliśmy jej za to buty elefanten takie:
Willkommen bei Elefanten | Kinderschuhe | Kollektion

reklama
Zielona zwykła z marketu o ile chodzi Ci o taką na futrynę czy do ogródka . k0oszt 25-30 zł :-D:-D mam taką ze 4 lata i jest git .

Elvie płaszcz ładny ale cena już nie . :no: własnie mi przypomniałaś że mam dla Oli piękny z zary i z metką wisi :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale kupiłam za 60:-D:-D

Do góry