reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

nata - świetny ten rowerek! Pokazałam M. i stwierdził, że też Lenie kupimy:tak: W ogóle jak patrzę na ten film i chłopca 20-miesięcznego jeżdżącego na tym rowerku to w szoku jestem.

Lenka ogląda film, pokazuje rowerek na monitorze i mówi "chcę":-D
Pytam: Lenko, kupić Ci taki rowerek?
Lenka: Taaaak.
Pytam: A kto ma Ci rowerek kupić?
Lenka: Tata!:-D

reklama

widziałam, ale nie zachęca mnie ilość komentarzy (niby wszystkie pozytywne)- mu kupimy w Aktywnym Smyku - za przesyłkę nie płacimy jest w cenie a i kask nam dobrali do obwodu główki
A i bedziemy mieli go u siebie juz jutro jak dzisiaj kupimy i zaplacimy

STRIDER-ROWEREK BIEGOWY-POMARAŃCZOWY-PROMOCJA! (2220370759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu jeszcze znalazłam najtańszą ofertę, za 390zł też z kaskiem, ale tylko pomarańczowy kolor.

nata - dostępne są w tym aktywnym smyku? Na necie pisze, że nie, dlatego zaczęłam szukać.. Ile płacicie za kask i jaki wybrałaś?

teraz są dostępne czerwone i żółte - my kupujemy czerwony
a kask nam polecili taki Kask dla dziecka Alpina Comet 2 czerwony w kwiaty

Nata świetny ten rowerek i kask!!!

Dziewczyny te rajstopki są też na allegro. To są te żakardowe:
116-122 NOWOŚĆ! Rajstopki ze SZWEM ŻAKARDOWE YO! (2202812200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A te są bawełniane,ale ja kupowałam wzory z nowej kolekcji i są inne
* Yo! RAJSTOPY BAWEŁNA - RAJTUZY roz.104-110 _ N4 (2219881698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

skarpetki też są:
http://allegro.pl/yo-skarpetki-skarpety-z-silikonowa-podeszwa-s-i2203504403.html

więc prawie na to samo wyjdzie (tu w hurtowni są tańsze) ,ale jeśli chcecie to bez problemu mogę Wam je kupić i wysłać :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry