reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny nie ma problemu tylko napiszcie w jakich kolorach i rozmiarach byście chciały te rajstopki. Ja jutro porobię fotki i wam wrzucę jakie ma Maja.
Może Gosia ma jakieś fotki Helenki w tych rajtkach bo też ma trzy pary.

kittek - ja lubię jednolite, mogą być róże, czerwienie, fiolety, białe bardzo mile widziane:tak: Z resztą jakie by nie były to młoda będzie nosić;-) Rozmiar 86-92, nóżkę ma Lenka 23. Z góry dziękuję!

Kittek dla nas te skarpetki z silikonem to moga byc jakies w ciemniejszych kolorach, a rozmiar Oli to 19/20, jesli by takiego nie bylo to moglyby byc wieksze

Dziewczyny te rajstopki które poleca Kittek naprawdę bardzo dobre gatunkowo i śliczne kolorki mają.
Skarpetki antypoślizgowe też super:tak:

Mamusia Helenka czasami używa łyżeczki i widelczyka z naszego kompletu sztućców i super sobie radzi.

Zielona boski ten płaszczyk a kolor mega boski :tak:

kittek- to kup mi proszę dwie pary tych białych i jeszcze z tych kolorowych jakieś w paski - tez 2 pary (róż, fiolet, z czerwienią też coś może być) + skarpetki 2 pary jakiekolwiek. Z resztą jakie nie kupisz to będą dobre:tak:

reklama
chyba zdecydujemy się na tego - Rowerek biegowy STRIDER zielony
wczoraj teściowie powiedzieli, że się dorzucą - on jes w sam raz bo od 28cm - a Julka ma 29cm
ma pełną regulację do 41cm - więc myślę, że nawet na dwa sezony będzie ok - a potem i tak trzeba będzie większy kupić - jest leciutki bo tylko 3kg

tylko teraz muszę jeszcze kask znaleźć

Do góry