reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Nata, i jak rowerek się sprawuje? jak większość mam, ja też poszukują 2-kołowca dla Smyka, bo urodzinki się zbliżają wielkimi krokami... matko, jak tan czas zleciał...

reklama
M.się mnie pyta, czy nie lepiej zamówić normalny i kółka wyjąć a później się doczepi?:-D

aniam - fajny, taki dziewczyński:-) Mnie się jednak ten Naty lepiej podoba, ze względu na to, że dla Maćka ma później być;-)

Elvie jarka firma takie tworzy z wyjmowanymi pedałami , ale ona są dość ciężkie niestety .
Hudora ma różne kolory , SZymkowi i tak różowy nie będzie przeszkadzał , ale on na dzień dziecka dostanie normalny rower , ten ma być tylko Olki .
Niestety u nas dzieciaki nie wszystkim chcą się dzielić i ja od nich tego nie wymagam . niech ma pewne rzeczy tylko swoje . Hulajnogi też mamy dwie :tak: ale u Ciebie też większa różnica wieku będzie więc może Lena już odda wtedy Maćkowi rowerek

Aniam super ten rowerek :)

Elvie mój T też jak usłyszał o tych rowerkach to takie samo pytanie zadał. U nas rowerek na razie odpada ze względu na to,że drogę mamy taką jaką mamy i Maja częściej będzie jeździła ze mną na rowerze niż sama. W domu i u babci ma rowerek trójkołowy więc niedługo nam miejsca zabraknie na jej gadżety.

Rozważamy jednak zakup hulajnogi. Ostatnio na zakupach w Tesco wypatrzyliśmy taką:
HULAJNOGA TRZYKOŁOWA Z TORBĄ HELLO KITTY OHKY05 (2233762712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maja jak zaczęła na niej śmigać po sklepie to zejść nie chciała, a jest u nas w wyprzedaży za niecałe 120zł więc chyba się skusimy.

aniam - ja liczę na to, że Lenka dostanie nowy rowerek więc chętnie swój Maćkowi odda, a Maciek będzie za mały by zakumać, że dostał stary;-)

kittek - mnie się hulajnoga sama w sobie podoba, ale motyw Hello Kitty już mi uszami wychodzi:-D

Nata, i jak rowerek się sprawuje? jak większość mam, ja też poszukują 2-kołowca dla Smyka, bo urodzinki się zbliżają wielkimi krokami... matko, jak tan czas zleciał...

sprawuje się super - Julka codziennie jeździe - sama bez zachęty :) POLECAM jest w sam raz inne byłyby za duże - Julka nie sięgałaby pełną stopą do podłogi

Aniam super ten rowerek :)

Elvie mój T też jak usłyszał o tych rowerkach to takie samo pytanie zadał. U nas rowerek na razie odpada ze względu na to,że drogę mamy taką jaką mamy i Maja częściej będzie jeździła ze mną na rowerze niż sama. W domu i u babci ma rowerek trójkołowy więc niedługo nam miejsca zabraknie na jej gadżety.

Rozważamy jednak zakup hulajnogi. Ostatnio na zakupach w Tesco wypatrzyliśmy taką:
HULAJNOGA TRZYKOŁOWA Z TORBĄ HELLO KITTY OHKY05 (2233762712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maja jak zaczęła na niej śmigać po sklepie to zejść nie chciała, a jest u nas w wyprzedaży za niecałe 120zł więc chyba się skusimy.

Julka taką dostała od cioci na urodziny tylko z motylkiem - też śmiga

reklama
cholerka Gosia, troche za pozno... wiosna nadchodzi wielkimi krokami, nie chcialabym Wacusia przegrzac bo jeszcze na L4 bedzie chcial isc :-D:-D

Nata, bardzo fajny rowerek. Aniam, Wasz rowniez.
Pola ma drewniany, w weekend testowalismy na dworze, ale Polka sie boi na niego wsiadac.:cool: Troche pochodzi (bo jazda tego nazwac nie moge) i zaraz schodzi ...

Do góry