reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki u lekarza

Asteria dzięki za tak wspaniałe wieści!!! Ucałuj Wojtusia od nas!!! :)

A my jutro usg główki... Od asymetrii i kręczu zeszło na zbyt duże ciemię i trzeba sprawdzić, czy nie dzieje się coś pod czaszką... Czy nie zrobił się krwiak przy porodzie. Mam tylko nadzieję, że powodem jest druga diagnoza pani doktor, czyli niedobór witaminy D3, już nam zwiększyła na miesiąc dawkę o 2 krople, czyli bierzemy 4 na dobę. Ale mam stracha i nerwy na jutrzejsze badania...
A na skręt w prawo zaleciła masaże.
Echhhhh...

reklama
Asteria bardzo się cieszę. :-)
Kolejny raz sprawdza się, ze nie należy sie martwić na zapas:tak:.
Hanuś ty też sie nie stresuj. Będzie dobrze.

Samanta78: nie robi niestety ale dostalam tez odniej skierowanie na zrobienie USG i polecila mi p. dr Krzeminska ona przyjmuje w chorzowie na ul Drzymaly 12.

:) dziewczymy nawet nie wiecie jak ja sie ciesze!!!

O rany Asteria super wieści!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)Teraz będzie już tylko lepiej. Buziaki dla Wojtusia:happy:
Hanuś no nie jak nie urok to ...... Mam nadzieję, że taka uroda małego i nic się z tym nie wiąże:tak:

Nio i po badaniach. Jestem w skowronkach, bo wszystko jest dobrze!!! Ufffff - jaka ulga - mam ochotę się upić. ;) Lekarz powiedział, że zwapnienie kości (zrastanie ciemiączka) może trwać do 18 miesiąca.
No, więc podajemy 4 krople wit D3 i za miesiąc do kontroli. Pozostały tylko masaże. Pewnie wzmocnią mięśnie Piotrusiowi. :)

Asteria - Wojtuś jest prześliczny!!!

Asteria, Hanus ciesze sie ze wszystko jest dobrze, a przynajmniej idzie w dobrym kierunku. Nasze dzieci jeszcze sa takie malutki i potrzebuja jeszcze tyyyyleeee czasu zeby dorosnac, przynajmniej cale 18 lat :-D Buziaki dla Waszych pociech.

My dzisiaj bylismy na drugim szczepieniu, "zla" pani wbila dwie igly, ach jaki byl placz :-( no ale mama przytulila pokazala kolorowe obrazki na scianie i zrobila samolota, i juz bylo dobrze :-)

reklama
Samanta78: nie robi niestety ale dostalam tez odniej skierowanie na zrobienie USG i polecila mi p. dr Krzeminska ona przyjmuje w chorzowie na ul Drzymaly 12.
Tam własnie jesteśmy zapisani na usg na 25 lutego :-) Myślałam że uda mi się wcześniejszy termin załatwić właśnie w Katowicach ;)

Do góry