reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Marza,Kasiulka dzieki za pamięć..tak..13 miesięcy, aż nie do wiary! Pojutrze szczepeinie i zobaczę, czy młoda przekroczyla juz magiczne 10 kg czy też nie...
No w każdym razie wciąga jak odkurzacz nie tylko niejadalne rzeczy (tak jak Hanna, idzie w ukrycie tak samo lub zwiewa gdzieś daleko..:-D:-D, co by cokolowiek do gębusia wsadzić) ale jadalne jak również. Dziś zżarla dwa wielgachne pulpety z ziemniakami, sosem i buraczkami...i ciągle je.
Hania Ania, tak........hehehe:-Dja sie tego wniosku z oknami ciagle trzymam, bo co pada, to ciapy na oknie, no to szkoda myć!!!
Justys jeszcze raz wszystkiego naj naj dla mlodzieży!!!
Kasiu, a dzis w krótkim rękawku chodzimy, ale ukrop...u Was tez będzie lepiej,ale za to grilla zazdroszczę(fotki sliczne oczywiście i Marzy też).
Mikusia, to ci wiadmość,SUPER!!!!!! ale fajowo!!

Pogoda piekna a mnie sie Alicja rozlożyła, w nocy gorączka, więc bez obciachu władowałam jej jeszcze w nocy pierwszą dawkę antybiotyku, bo Q... jego M..!!!! - w piątek ma występ taneczny na prawdziwej scenie a tutaj jest chora:-(, musi wydobrzec do piątku, bo nie przeżyje tego, jak nie uzyje tych pomponów i białej spódniczki kupionej specjalnie na występy...

reklama
hheeehe, chciałam napisać, że nie tak jak Hanna, tylko tak jak Jasiek Hanny wcina wszytko niejadalne, ale mi wyszło inaczej..sorki HaniaAnia

JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY ZA ŻYCZONKA!
WSZYSTKIM CIOCIOM, KOLEŻANKOM I KOLEGOM:))):tak:

ANIU naj dla Natki:) I dla Alicji też, niech zdrowieje szybciutko bo Twoja robota pojdzie na marne...:wściekła/y: A młoda dostanie pewnie szału jak nie zatańczy:szok:
MIKUSIA idzie jak burza przez życie:szok::tak: GRATULACJE!!!
KASIA zimno u was... wracaj do PL; tu jest super! Ciepło i zielono:)

A gdzie sie podziewa Jola, Dorka, Dotinka??

Hehe! U nas własnie sie skonczyła burza.. pierwsza wiosenna:):happy: Dobrze, że M nie zabrał dzieci na dwór. Smerfetki grzecznie śpią ze swoimi megapierskami:)

helllo!! jest tu kto? Co tak cichutko??!!
My już po jednym spacerku teraz śpimy Przy okazji zmiany czasu zmieniłam trochę rozkład dnia Jaśkowi teraz idzie spać tylko raz w ciągu dnia, po zupce. śpi 2,5-3 godz Tak mi wygodniej mam przez to więcej czasu do dyspozycji te 2 spania dziennie rozwalały mi cały dzień;-)
Dziś po południu idziemy na kolejne spotkanie do szkoły także prosimy o trzymanie kciuków;-)
Monika SERDECZNE GRATULACJE!! Cieszymy się razem z Tobą, a eks już wie? pewnie go szlag trafi:-D
Justyś u nas wczoraj postraszyło burzą ale poszło bokiem, ale teraz niestety zbiera się na deszcz:-(
Ania wybaczam to drobne przejęzyczenie:-D Jak tam Ala lepiej?
Wkurzyłam się dziś po raz kolejny na mutsiaka zauważyłam że pękła szybka w budce :wściekła/y: i dwa odpadła mi śruba mocująca stelaż i lekko się rozkraczył :baffled: Muszę go zawieźć do reklamacji czekam tylko na parasolkę
Marzenko a co u Was?
Kasia posyłamy trochę ciepełka i zieleni, faktycznie u nas już fajnie w ciągu kilku dni zrobiło się zielono i biało w powietrzu czuć już wiosnę

Hanna, mój Mutsiak jest od 3 (!) tygodni w naprawie, znowu koło nawaliło. Juz go odesłali do sklepu, a one rozpakowują - patrzą, a tam drugie koło uszkodzone, no więc odeslały z powrotem. Ten wózek to jakaś zaraz...nienawidzę go...po co ja go kupiłam??

Tak w ogóle witam po dyzurze..

Dziś z Nati na szczepienie lecę, ciekawe ile waży...hmm

witajcie czekamy Aniu na wiadomosci jak poszczepieniu:) Mati juz ładnie siedzi na nocniku zalatwia potrzeby:), sam bierze butelke i potrafi wypic cala jej zaawartosc...skubaniec maly:) na tle samochodow ma szał....kazdy jest jego- ja tylko leki łapie zeby alarm sie nie wlaczył:) A ja jestem na etapie rozgladania sie za sukienka, obraczki juz są, złote- ruskie- ponoc najtrwalsze...jutro jade poakt urodzenia, troche fromalnosci ale na szczescie nie tyle co przy koscielnym... uciekam do roboty:* caluski:*:*

Aniu jestem pod wrazeniem apetytu Nastki:szok: moja tez ladnie wszystko zjada ale dwa pulpety , ziemniaczki i buraczki...jestem pod wrazeniem:-) daj znac jak tam po szczepieniu i ile wazy ten Twoj obzarciuszek:-) aaa no i jak Alicja? mam nadzieje, ze juz jest lepiej i ze zablysnie na tej scenie w piatek;-) zdjecia superrr!

Haniu moja Jaga tez czasem spi tylko raz dziennie ale niestety nie tak dlugo jak Jas, u nas max 1,5 h tylko ze wieczorem pada juz 19-20 a jak spi dwa razy to zasypia nawet ok22:baffled: dzieki za ciepelko...ale cos nie dotarlo:-(u nas dzis leje od rana... jak tam spotkanko w szkole?

Mikusia zazdroszcze tych przygotowan :-) to bedzie piekny dzien:-)

JOLA, DORKA, DOTINKA A CO Z WAMI KOCHANE?

POZDRAWIAM I ZYCZE MILEGO DZIONKA:-)

Hejka, no jestem po szczepieniu..

Natalka waży 9800g, więc mimo obżarstwa (nie wiem, gdzie to się jej mieści KAsiu...) jest drobna.
Pomacała wszystkie misie w poradni, plakaty i podziwiała inne dzidziusie mówiąc na nie lala ( ma taką lalę w domu, to pewnie dla nie wszystko jedno).
Zaszczepione jesteśy, jeszcze za miesiąc druga dawka Synflorixu, potem w październiku Hexa6w1 i koniec szczepień na dluższy czas..ufff

A z Alicja juz lepiej. Raczej pójdzie na te tańce, kamera już jest w pogotowiu i aparat, będziemy lukać na gwiazdę:eek::eek:

jestem i ja:zawstydzona/y:
nie piszę bo nie chcę WAM smucić,że padam po tych nocnych karmieniach:-(chodzę już jak zombi:tak:
w niedzielę jedziemy na komunię,szykuję nas pomału;-)
NASTKA super waga,a jak teraz menu ?uważacie mocno?
KASIULA jak oglądam fotki JAGODY to one mają podobne pomysły:-D
HANIA kciuki trzymane,jak w szkole?
MIKUSIA ale się u CIEBIE dzieje:szok:powodzenia:-)
JAGODA kiedy wyruszacie?
no to juz mamy wszystkie dzieci,już nie niemowlaczki:-D
jula juz biega:-)nie chce być w domu ,ciągle na dworze,jak tylko rano ją przebieram z piżamki pyta:pappa?a jak jesteśmy w domu to chodzi pod drzwi wejściowe i też pappap.....:tak:

reklama
Jestem jestem kochaniutkie dzięki za pamięć, w końcu wiosna zawitała.
Ola nadal 6 ząbków, trochę rozrabia i wygłupia się z nami mała śmieszka, śpi już cała noc do 8-9 zależy o której pójdzie spać, jest super.
Mówi ciocia, no oczywiście tata mama, mniam mniam,dzidzi, dydi, bach, łałał na pieska, fry na ptaszka, tak i nie no i coś tam po swojemu.
Aniu- no to ci powiem że nasze gwiazdy waża tyle samo i tak samo lubią pojeść:-D
moniczko- gratuluje widzę wszystko idzie w dobrym kierunku super i oby tak dalej:tak:
marzenko- u nas to samo tylko papaa i mogła by siedzieć cały czas na dworze, fajnie że Julo już śmiga ;-)
Kasiu- Ola też śpi raz dziennie ok 2 godzinek czasami krócej i też idzie spać o 19-20, bo wcześniej jak spała dwa razy po 1,5 to chodziła bardzo późno nawet po 23 więc wole pierwszą wersie :tak:
Miłej nocki

Do góry