reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

witam kobietki! melduje sie i ja! U nas caly tydzien piekna pogoda i malo nas w domu! Uwielbiam Norwegie jak jest cieplutko, ludziska zaraz zwoduja zaglowki i na fiordach znowu bedzie pieeekne:-) Jagodka coraz smielej sobie poczyna z chodzeniem a co za tym idzie coraz wiecej kolorow na jej buzi...dzis nabila sobie sinca miedzi oczami... upadla na swoj drewniany wozeczek akurat na kant na szczescie zaokraglony...przedwczoraj znowu przygryzla sobie warge upadajac(tym razem gorna) i oczywiscie krew z buzi:szok:boje sie zeby sobie nie naruszyla zobkow przez te wyczyny...Poza tym caly czas sledze wiadomosci odnosnie tej chmury pylow wulkanicznych, bo znowu slyszalam w tv ze tylko nad skandynawia przestrzen powietrzna zamknieta:wściekła/y:ale wczoraj jedni znajomi przylecieli z pl wiec bzdury gadaja...w kazdym razie mam nadzieje ze w piatek zobacze sie wkoncu z moimi podroznikami:tak:mam bilet z Jaga do PL na poniedzialek 3 maja razem z nimi:-) 9 mamy komunie Bartiego i ja zostaje do 22 a M leci tylko na tydzien bo praca...

Yagoda zazdroszcze Grecji...ja jeszcze nie bylam ale slyszalam ze jest pieknie! My mielismy jechac na Chorwacje(dla mnie najpiekniejsze miejsce na ziemi) ale oczywiscie nic z tego bo budowa i musimy byc na miejscu:-(

Mikusiu wszystkiego najlepsiejszego! a z ta stara d.. to troszke przesadzilas;-) bo cos mi sie wydaje , ze jestes najmlodsza z nas na tym forum:-) ale ja i tak uwazam ze nie wazne ile sie ma lat tylko na ile sie czuje! ja tam sie czuje na 18...no moze 20:-)

Aniu udanej wycieczki! na pewno bedzie fajowo! i czek
amy na fotki oczywiscie:-) a Ala jaki sokoli wzrok! super, tez bym pekala z dumy po takich slowach o mojej corce pana dr:-)

Marzenko odwazna ta Twoja siorka...mnie tez nie raz korcilo tak zaszalec ale tchorz sie we mnie odzywa za kazdym razem:baffled:A co do sezonu grilowego to my planujemy rozpoczac go dzis:-)

Justys u Was to dopiero maraton urodzinowy! a fotki superasne jak juz pisalam:-) czekamy na wiecej z kolejnej tury urodzin:-) aaa i powodzonka z ta praca... pewnie lada dzien sie odezwa po Ciebie;-)

Dotinko SZACUNECZEK dla Ciebie:tak: zlota kobitka jestes...jak Ty to wszystko dajesz rade pogodzic:szok: na prawde jestem pod wrazeniem...

pozdrawiam dziewuszki i zycze Milego weekendowania:-):-):-)

reklama
hej kochane
dziekuje za zyczenia:) ja dzisiaj troche chodze do tylu spedzilam wieczor z moim mezczyzna siedzielismy do 4.30 a mati zrobil mi pobudke o 6 rano:) o 9 zabral go moj eks i zostanie u niego do poniedzialku...8 maja eks wyjezdza do Holandii zobaczymy na jak dlugo

Kasiullla- ja tam czuje sie staro mimo ze nikt mi nie moze uiwerzyc ze mam te 25 lat....nie raz spacerujac z mama i matim moja mame biora za mamuske a mnie za siostre:p mam nadzieje,ze szybko pierwsze zmarszczki sie nie pojawia:p

Justynko- dziekuje za foteczki - sa rewelacyjne a SMERFETKI JUZ TAKIE DUUUZE:) jejku pamietam jak dodawalas zdjecia na NK jak byly takie kruszynki- jak ten czas szybko leci

Aniu - udanego weekendu zycze- zazdroszcze takich strakcji- ja chetnie bym gdzies sie wybrala ale jak wczoraj pisalam los kobiety wojskowego - praca co 8 godz. bez znaczenia czy swieta czy nie:/ no coz...musimy odlozyc cos na weekend majowy:)

Dotinko- pełen szacun- ja nie raz nie wyrabiam przy Aleksie i matim jak sa w domu obaj:)

oki uciekam do roboty:*:*:* czas goni

Widze, ze udany weekend u was siostry! Tak tu cichutko! My uziemieni przez cale popoludnie w domu, bo leje (dodam, ze na moje swiezo umyte okna).
Chcialam tylko powiedziec, ze wszystkie fotki super!
Uciekamy sie kapac, pa!

Hej Wam, ale tu cicho. No i po weekendzie:-:)-:)-:)-(

Dziś z kolei byliśmy w lesie i Natalka chciała zjeść: szyszkę, kamień, patyka, igły z choinek i jakieś papiery. Wszystko wyrywałam jej juz z dziobka, bo mi zwiewała, ładowała do buzi i posprzątane. Ciekawe, kiedy nabierze rozumu ech...

A jutro młoda kończy 13 miesięcy, co oznacza, że Wiki i Gabi kończą roczek - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SMERFETKI, jak bym nie dała rady zajrzeć!!!

Mikusia, ex do Holandii wjeżdża? to oznacza chwile spokoju...ciekawe ile tam pobędzie:baffled::baffled:

Witajcie poweekendowo :-) Na początku Gorące życzonka dla smerfetek , dzis ich wielkie podwójne święto a więc
Wikusiu Gabrysiu sto lat sto lat!! Spełnienia wszystkich maleńkich marzeń, zdrówka szczęścia rośnijcie zdrowo rodzicom!!
Justyś jak tam wspomnienia wróciły;-)?
Ania no my też poszaleliśmy przez weekend u nas z wkładaniem do dzioba podobnie w ruch idzie kora, kamienie, piasek, patyki, a jak zabiorę to idzie schowa się za krzak i pakuje dalej. No spotkanie musimy koniecznie sfinalizować w maju, bo potem jak mi ruszy plaża to ciężko będzie. P.S. Foteczki super
Jagoda wniosek prosty nie myć okien:-D ja też tak mam że jak umyje to leje
Monika będziesz miała trochę spokoju z strony eksa, fotki super szczególnie te z fochem
Kasia no te wypadki są straszne i nieuniknione niestety,mój młody ostatnio szedł i patrzył do tyłu no i niestety nie zmieścił się w drzwi:baffled:
Trzymam kciuki za przylot znajomych w kocu do trzech razy sztuka:-)
Marzenka ani się nie obejrzysz jak młoda zacznie na weekend do dziadków wybywać

A my weekend spędziliśmy bardzo owocnie wczoraj byliśmy na mini wycieczce w Wiśle i Ustroniu, Jaś zaliczył pierwsze karuzele Dzieciai sie wyszalały, rodzice zjedli dobre lody i kawkę Ach jak cudnie jak cieplutko A Wam jak weekend upłynął?

HANIUA ANIU dziękujemy baaardzo za pamieć i życzonka:) Tak wróiły wspomnienia i łezka mi sie kreci w oku... ehhh
ANIA moje tez wszystko wciągaja jak odkurzacze... Masakra.
Dziękujemy za życzenia:tak:
JAGODA nie zazdroszczę Ci takiej pogody.. U nas megasłonko o 26 st! Nareszcie:)
MONIA sorki, że dopiero dzisiaj składam Ci zyczonka. Wszystkiej naj, niech Ci sie wszystko układa lepiej niż byś chciała;-):tak: Fajnie, że ex wyjeżdza - nie będzie Was stresował:)
Wiesz.. jak patrze na fotki dziewczynek sprzed roku, to mi gęsia skórka wyłazi.. One były takie malusie!:szok::happy:
DOTINKO jak zdrówko?? Odezwij sie do nas:)

U nas była w sobote imprezka do 2 w nocy. Goście spisali się na 6tkę! Wczoraj goście nie dotarli. I w sumie dobrze. Bylismy we 4kę na dłuuugim spacerze, pogoda była piękna, wiec nic nie stracilismy oprócz kilku kalorii:)
No i pochwale sie, że mamy coraz więcej sukcesów nocnikowych:-)
Buziaki i pozdrowienia dla moich sióstr!

Ostatnia edycja:
sto lat dla smerfetek!!!!

ja tylko na chwilke

kochane w czerwcu tego roku zmieniam STAN CYWILNY:) narazie tylko ślub cywilny a za rok w czerwcu koscielny:)

buziaczki:*:*:*

Smerfetunie kochane wszystkiego najlepszego z okazji Waszych pierwszych urodzin!!!

no i dla Ciebie Nastusiu z okazji szczesliwej 13!

Mikusia gratulacje!!! super wiadomosc!

u nas weekend bardzo spokojny... sobota gril ze znajomymi, wczoraj praktycznie caly dzionek na spacerku:-) mowie , ze u nas piekna pogoda, ale dziewwczyny! jak patrze na te Wasze fotki to gdzie nam do takiej wiosny! w PL juz tak zielono...ja sie ciesze jak mamy 10 stopni i sloneczko a Wy mi tu ze macie 26:szok:...

Milego ,slonecznego dzionka Wam zycze, u nas dzis chmury:baffled:

reklama
Do góry