reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Dziewczynki jestem podczytuje, ale weny brak :-(Dobry nastrój po weekendzie gdzieś prysł:eek: Obiecuje popisać więcej
Marzenka a to nie trzydniówka bo tak mi się coś kojarzy że temperature miała wczesniej?
Wybaczcie że nie odpisuje wiecej ale zamula mnie strasznie:baffled:
Acha martwię się o naszą Dorotkę nie odpisała już na 2 smsa z rzędu

reklama
Aneczka, co Ty tak po nocach piszesz???

My jestesmy same w ten weekend, Małż pojechał do Hrubieszowa na grób babci.
A JUTRO MAM DYŻUR!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj pytam Nati: jak masz na imię? A ona na to (!!!!): "Dzidzia":szok::szok::szok:. No bo my ciagle do niej zamiast po imieniu, to gadamy Dzidzia i tak sie nauczyła! Noż masakra! Trzeba przeprowadzic edukcję o imieniu, bo sobie ktos pomysli, że Zdzisławę mamy:blink::blink:

Młoda właśnie sie bawi, sciagnęła gacie, siadła na jeden nocnik a na drugi obok połozyła lalę, widać z towarzystem na kibelku jest raźniej.

No i ciagle chodzi w spódnicy Alicjowej, nawet w niej śpi.

Marza!!!! Dawaj dawaj z robieniem kolejnego bobasa. Za 9 miesięcy Jula juz sama będzie wchodzić, akurat ten czas zleci. A wiesz, jak super róznica wieku by była???Rób braciszka rób!

HANIU tą gorączkę miałą tydzień przd wysypką,więc nie wiem,czy to łączyć??
ANIU no jeszcze trochę i trzeba pomyśleć o rodzeństwie:))
moi poszli na dwór,ale chodzą juz ponad godzinę i jula nie chce spać na spacerze-szkoda jej czasu:)zaraz ją położe jak wrócą

Jestem i ja ale podobnie jak u hAni weny brak! Masakra.
Na szczęście dziołchy juz zdrowe i nie daję ich do żłobka w tym tygodniu bo są po antybiotykach, a w następną środę chcę je w końcu zaszczepić.
Kurde! Nie mogę się skoncentrować i ubrac mysli w słowa :( to chyba przez @. Moze jutro cosik naskrobię.
3majcie się ciepło! :*

ale tu pusto....
JUSTYŚ na co zaszczepić?
ANIA jak tam nasz żarłoczek ?
HANIA jak kaskader?
MONIA co u CIEBIE?
wczoraj przeprosiłam sokowirówkę-robiłam soczki -mniam,dziś też:)
ogólnie to jakaś nudaaa...m w pracy,nic ciekawego się u nas nie dzieje.

hej mamuski
widze ze klimat Wszystkich swietych nas jeszcze trzyma:(
u nas leci jakos do przodu, maz ma ciagle dyzury w pracy:/ wlasnie odsypia nocke:/ a Mati od pon do wczoraj byl u swojego tatusia. wrocil wczoraj i oczywiscie przespal po poludniu 3 godz a wieczorem padl o 19 i spal do 8 rano dzisiaj:)
Marza- pomysl- my doszlismy do wniosku ze od Nowego Roku zaczynamy staranka o dzidziusia nie ma sensu dluzej czekac ja chce juz wreszcie z pieluch wyrosnac:)maz rowniez:)fajnie by bylo miec coreczke- juz wertujemy kalendarze chinskie;-) oki ucviekam pic kawusie:* buziaczki

a matus dzisiaj konczy 19 miesiecy i mija rowny rok jak moj eks od nas odszedl :) ale ten czas zlecial i ile sie zmienilo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
U mnie zamulania ciąg dalszy, ale idzie ku lepszemu. Właśnie siadłam z kawką, młody bryka po łóżeczku czekam aż padnie i biorę się za prasowanie bo himalaj megastyczny :szok:Poza tym młody daje czadu nieźle wspina się na wszystko i na wszystkich, ostatnio u koleżanki próbował usiąść na jej raczkującą córeczke:szok::baffled: Do perfekcji opanował wcodzenie na krzesło od biurka stamtąd na biurko a potem na okno:szok:. Madruje przy klamkach na okno, zastanawiamy się z małżem czy klamek nie odkręcić. Nie mogę go na sekundę zostawić bez nadzoru bo zaraz coś zmaluje:szok:
Wczoraj wybrałam się na ciuchacz z Jasiem hala duża kilka rzędów wieszaków nic kompletnie nie oglądnełam bo jak zaczął biegać między wieszakami to porażka. No way.:baffled:
Aniu no bo ja tak jakoś buszuje po nocach jak się odrobię to siadam do neta i czasem to pora późna
Justyś fajnie że smerfetki ok oby tak dalej, a teraz jak były chory to miałaśopieke na nie czy masz kogoś do dzieci tak awaryjnie?
Marzenka jak dzisiaj?
Moniczka cudowne wiadomości fajnie żez A tak dobrze się układa no i staranka od nowego roku, będziemy tu mocno trzymać kciuki:tak:
A Dorci się odezwała nie ma za bardzo dostępu do neta

a u mnie z lepszego przeszło na zamulanie;/m się rozłozył z zapaleniem gardła-L4/;jula z katarem-mam nadzieję ze sie na tym skonczy.dzis wróciłąm z pracy z mega energia,miałam kilka planów a mój m-cięzko chory-wszystko zrobi -jutro;/wrrrr
następnie usypianie juli wyprowadziło mnie z równowagi......ech co za wieczór;/a m się gapi w tv-bo mecz;/

a matus dzisiaj konczy 19 miesiecy i mija rowny rok jak moj eks od nas odszedl :) ale ten czas zlecial i ile sie zmienilo :)

i krzyż mu na drogę....Monia

Ale tu znowy puchy.
Alicja zapisała się na kolejne zajęcia, do galerii plastycznej, co oznacza dla mnie kolejny logistyczny problem popołudniowy, no ale co tam, jak chce, niech chodzi.
cos nie mam weny do pisania dzisiaj.
no nic, to ide nynkać.

reklama
U nas cały dzień pada;/rano szybki spacer do prababci i cały dzień w domu;/wziełam się za sortowanie zabawek,część pochowałam,część pożyczę koleżance:)będzie lużniej:)jedno łóżeeczko już złożone,od razu więcej miejsca.jula ma katar;/na noc naję jej nasivin,jest trochę lepiej;/kilka dni temu powiedziała:tata papa,a dziś:tata śpi:)coraz więcej gada:)brakuje mi już sił z tymi cyckami....noce zarwane jak zawsze;/

Do góry