reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

No to hAnia, brakuje Wam jeszcze tez piątek oprócz trójek :)). a u nas tez 12 zębów :))

jakis tumiwisizm mam, szkoda gadać...

nie chce mis ię nic pisać

a Mężatka, moje drogie, MA MIESIĄC MIODOWY!!! z pewnością :)

reklama
wow:)NATI półtora roku:-)a SMERFETKI 17 mcy:-)wszystkiego naj:-):-)
HANIU co podajesz JASIOWI?lepiej już?tak koniec wolnego,jutro do pracy:-)
a mój m dziś wpłacił zaliczkę na egipt w marcu:-)
jula właśnie zasneła,cały dzień poza domem,kupiłam jej dziś 2 fajne dresiki:-)bo oczywiście na mnie nic nie było....
i dziś wyczaiłam,że u nas otworzyli nowy sklep dla maluchów...aż się boje tam iść;-)

hej dziewuchy!!
juz nie wyrabiam, Małż uczy się do specjalizacji(egzamin w listopadzie), więc dom na mojej głowie. Makabra, ale ujdzie.codziennie cos do zalatwienia. Jeszcze Alicja wymysliła że na basen to ona musi mieć czepek różowy, bo inny(miała różowo-czarny) to obciach, no więc pojechałam o Intersportu po czepek(oczywiście 35zeta-bo tylko ze Speedo był różowy).
Dzis pojechalam ubezpieczyć auto, jechałam do salonu 1 godzina i 10 minut, bo korki, jak s...byk(gdzie ci ludzie i po jaka cholerę jak jeżdżą???), dojechałam, a Pani się system zawiesił...:angry:, więc jadę znowu jutro, tylko nowa trasę trza obmyślić.
Ja mam wylot w czwartek, a jeszcze w lesie, zero spakowania, nie wspominając o przeczytaniu czegokolwiek(bo kiedy??).Co ja cyborg jakiś jestem??
Jedyne co, to załatwiłam, że teściu na lotnisko mnie zawiezie.

a do tego Małż marudzi, bo ma zapalenie ucha i opryszczkę (po raz pierwszy w życiu notabene), jak dziecko normalnie:baffled:. A żę q...!!mam oprychę co dwa miesiące, to spoko..

ech, ponarzekałam.

MArza, prawie bysmy się mogły w egipce spotakać, bo mielismy w marcu jechać, ale jednak zrezygnowaliśmy.
HAnia, jak Jasiulek???

Hej dziewuchy!
Ja melduję pełną gotowość do wylotu:) Jesteśmy spakowani w dwie walizy, jutro musze tylko dołożyć parę rzeczy do podręcznego. Alez sie cieszę! 2 tygodnie słonka, plaża i drinki z palemką...

ANIA to ładny masz meksyk... Ale sama wiesz, że faceci to gatunek specjalnej troski... Odsapniesz sobie na wyjeżdzie! Powodzenia!

Ja juz kombinuje jak zrobic sobie urlop w okolicach marca, żeby GiW jeszcze poleciały za free.
Dobra spadam spać bo jutro o 15 wylot. pozdrawiam Was ciepło i do napisania za 2 tygodnie... :*

no to nasza JUSTYNKA ze swoją mafią się wygrzeją:-):-)u nas pada;/
jula wdziwia...prawie cały dzień w domu,tylko spacer do babci ,bo nie ma szans na tym deszczu spacerować;/zaraz obiadek i trzeba się zbierać:-(

No nareszcie coś się ruszyło..U nas już ok Jaś przestał marudzić czyścimy buźkę przy głośnym proteście, nystatynę łyka bez problemu. Jutro kontrola
Aniu przyłączam się chłop to się potrafi u narzekać. Mój dziś mi ciśnienie podniósł pralka wylała bo wyrwało wąż z odpływem z ściany w porze obiadowej mówię mu wycierasz czy dajesz obiad dzieciom. On daje obiad, za chwilę że wszystkim problem no szlag by trafił. Najlepiej zrób Ty i to wszystko naraz:baffled:
O matko właśnie dojrzałam Ty juro wylatujesz łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Justyś wypoczywaj kochana i się wygrzewaj , bo jak wrócisz to nie wiadomo czy zimy nie będzie:-D Mam nadzieję że nie z orbisem:szok:;-)
Marzenka no masakra z ta pogodą ruszyć się nie można bo leje wieje

No!!! fajowo. dzis dzwonilam do pani z firmy, pokoj w hotelu Novotel :-)(cztery gwaizdki)-jedyneczka.
Aha, opracowałam wczoraj trasy do sklepów: Next, H&M i Gap...hehehehe, pani powiedziala, że chętnie się dołączy;-)....

Kurdę, Orbis w likwidacji, ale jaja. Mam nadzieję, że Justys z innym biurem leci..a propos! miłego wypoczynku!!!!

Oj, muszę spadac po Alę do przedszkola.

hAnia, faceci tak mają. Porażka.

no na szczęcie JUSTYŚ NIE Z ORBISEM.pisała sms-a,że siedza w samolocie.pewnie juz teraz pija drineczki:)
ANIU to szczęsliwej podróży i wiellllllkich zakupów:)
HANIU u mnie tak samo.......albo gorzej hahah;)z chłopami........
a ja dziś mam nerwa bo w pracy nawiwijała praktykantka a ja się niepotrzebnie martwie;/wrrrr;/
odebrałam małą po 18,kapiel,kolacyjka i idziemy leżeć:)
spokojnej nocki:*

no to znów ja:-D
dzis w końcu wyszło słoneczko:-)mam pytanie:jak WASZE dzieciaczki się mają z wypróżnianiem?bo u nas tydzień temu był problem...siedziała na wc i płakałą a ja razem z nią:-(potem normalnie i dzis już trzeci dzień sie nie wypróżniła:-(dałam jej czopek i przyniósł skutek.ale wiem,zę to nie jest dobra metoda;/nie zapycham jej niczym,je dużo warzyw,owoców ...więc sama już nie wiem;/
kładę sie zaraz,dziś moje seriale;-)spokojnej nocki:*

reklama
Do góry