reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Oj nie takie same dziewczyny! Gdyby nie moj zlom to bym mogla czesciej zagladac, strasznie szybko sie nam dysk zapelnia, a potem ani rusz, bo za malo miejsca zeby cokolwiek otworzyc! U nas tez nudnawo, codziennie to samo. Moja mame badaja w szerz i w zdluz i na razie jeszcze nie ma wynikow. My z okazji 1,5 roczku bylismy sie zwazyc: 10.15kg i cale82 cm wzrostu, nie jest zle!

reklama
Hej siostry:)
Ja jestem ale prawie nie żyje:( Od dwóch dni bolą mnie zatoki ale tak bardzo, że aż bolą mnie żeby, oczy i kości policzkowe:( A na dodatek nie mam czasu iść do lekarza.
Dziewczynom idą zęby: maja mega napuchniete dziąsła, z nosa leci woda (czasami), a Gabi ma raz dziennie ok 38 temp.
Dobrze, że za 6 dni lecimy na urlop:D
Pozdrawiam!

No hej Wam, ja padam na ryja, bo ostatnio co drugi dzień dyzur miałam..wrrrr

Jagoda, no no sie bierz do dzieła..my bysmy Ci pokibicowały w przedślubych działaniach :)))))
Justyś, jak młode tak smarkaja, to uważaj na te klimatyzacje, bo Ci sie zupełnie rozłożą. No ale zlapiecie trochę słońca-fajnie!!!!
hAniu, moje młode nie były chore....i nadal nie są( i mam nadzieję że tak zostanie).I chetnie się z kawką do Was dokładam:))
Marza, ech, ja tez po Alicji dostalam @ tak późno, po 14 misiacach, no to koniec dobrego, co nie??Ja juz zapomniaalm, co to @...hmm, luzik mam.

U mnie jak zwykle urwanie głowy, dziewczyny właśnie skaczą z sofy(Alicja pokazala Nati ) i wole na to nie patrzeć!!! Alicja znowu zapragnęła być tancerką i znowu była dzis na kursie tańca (dla zaawansowanych- jak to pani nazwała-az mi oczy na wierzch wyszły..że co? jakie zaawansowanie? nie kaman o co biega..). Po za tym była z przedszkolem na polu golfowym i mieli podsatawy golfa. No i na basen chodzi. Może cos z niej będzie, bo na razie fiu bździu w głowie ma.
A Natalka ma się dobrze. Wariuje i niezla z niej agentka. Rafał montuje już blokady na oknach, bo młoda potrafi wejść na parapet i mam ciary. Żre duże ilości warzyw i owoców, reszta może nie istnieć. Z kanapki zlizuje najpierw masło oczywiście. Miałam dzis małe starcie z opiekunką, bo mało ja sadza na nocnik i mloda się rozleniwia. No zobaczymy, jak to będzie.

witajcie mamuski
po dlugiej przerwie wracam;-) wiecie musialam sie dluugo witac z mezem po przyjezdzie;-) w ubiegly piatek po jego powrocie pojechalismy w bieszczady:) bylo super dzieci pobiegaly na swiezym powietrzu, pojezdzilismy na Quadach ...pelen luz...jeden minusik wszyscy teraz smarkamy- do dzisiaj myslalam ze mnei omienie a jednak:/

Jagoda- na co czekasz??dawaj organizacja chociazby slubu cywilnego to pikus;-)
Marza- ojjj jak tam Twoje @ ?? ja od kiedy biore tabsy prawie jej nie czuje;-)
Aniu- fajnie ze rosnie Ci mała tancerka;-) a Natalka to by z Matim sie dogadała bo mlody tez uwielbia warzywa i owoce jak tylko widzi jablko to juz mlaska;-) dzisiaj sasiadce spod drzewa 3 do domu zniosł;-)

a teraz najwaznijesze!!!

DOROTKO - wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!!!

oki uciekam sprzatac dzieciaki dom mi chyba rozniosly

Hej kobietki jestem jestem trochę zmęczona wczoraj cały dzień w pracy, na dodatek Jaś marudzi, idą mu trójki, wieczorem miał 37,0 rano było ok teraz znów 37,2 bluzka mokra do pasa tak się ślini. W nocy budził się co chwila i ryk, ratuje się teraz kawą:baffled:
W domu lekki sajgon zwiozłam wszystkie graty z plaży które trzeba teraz gdzieś poupychać:szok:
Na szczęście Ewa już zdrowa, po 2 dniach antybiotyku było już po chorobie, teraz musimy nadrobić zaległości i w poniedziałek do szkoły
Monika toście poszaleli super, szkoda że katarki u Was
Aniu
no kaskaderstwo to wpisane w ten rocznik
Justyś kuruj się wczasy już tuz tuż, a my czekamy na fotki..
Jagoda no to w takim razie musimy się za Ciebie zabrać;-):-D
A gdzie podziewa się nam nasza świeżo upieczona mężatka?:-)

u nas cały dzień pada;/rano szybki spacerek i reszta dnia w domu.z nudów zafarbowałam sobie włosy:)kasztanowe-a co:)
MONIA no to wypad się udał:)koniec katarów?moja @ sie dziś skończyła -uffff:)
HANIU to ile JAŚ już ma zębów?jula widocznych ma 12:)
JAGODA ja bym się nie martwiła na Twoim miejscu:)po ślubie dopiero pokazują na co ich stać(pozytywnie i negatywnie niestety też...)
jutro jedziemy po teściów na lotnisko,przy okazji odwiedzimy jakieś sklepy:)
u nas juz jesień na całego;/wczoraj 23 stopni dziś aż12;/

Ja na szybciocha masakra lekka nocne wrzaski nie wiem czy gardło czy zęby bo za chiny nie da sobie do dzioba zajrzeć.
Aniu gratki dla Natki z okazji półroczku
Marzenka czyli koniec urlopu, to już 2 tyg zleciały?

Ostatnia edycja:
reklama
No to piszę sama do siebie:baffled:
Już znamy powód nocnych wrzasków i marudzenia początki zapalenia jamy ustnej. Na szczęście już działamy i powinno ustąpić bez antybiotyków
Marzenka zapomniałam wczoraj napisać Jaś też ma 12 zębów brakuje nam 4 trójek

Do góry