reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

hej mamusie.fajnie Jola ze jstes tutaj:)slyszalam ze na kolki dobry jest Infacol:) my dzisij bylismy na spacerku dosłownie 15 minut nagle wyszla ogromna chmura i lunelo deszczem dobrze ze bylam blisko domu:) u nas dzisiaj 24 stopnie ale pada deszczyk i wychodzi słonce na przemian:/matus slicznie dzisiaj spal obudzil sie tylko raz na cycke i spalismy do 9:) ale w dzien zero snu chyba ze wyjdziemy na powietrze:) oki mamuski zycze milej niedzieli:) buziaki:)

reklama
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSKI!!!niestety przez kolki mojej Julci nie mam kiedy pisac:-(.dzis juz bylo ok,wczoraj kupilam krople BOBOTIC i narazie jest uwazam tez na to co jem.dzis caly dzien na dworze,mala ladnie spala.Tatus Julci juz chyba teskni,bo musze bez przerwy jej robic zdjecia i mu wysylac:)we wtorek jedziemy do niego:)na szczescie w piatek juz wraca:)Moja mala juz po kapieli siedzi kolo mnie w lezaczku i sobie gaworzy co nieco.jutro konczy 8 tygodni:szok:.jak ten czas leci.Dotinka!wczoraj juz bylam tak zdesperowana ta kolka ,ze mialam juz do Ciebie dzwonic po ratunek,bylam sama w domu wieczorem rodzice poszli na dni Glogowa a ja z JULCIA i wstretna kolka brrrrrrrrrr!!!ale dzis juz jest ok:-).

Hej, dzis był miły dzionek, popołudniu bylismy w lesie na pikniku, super, tylko że Nastuśka nie chciała spać, nawet kiepsko szło jej jedzenie, bo wszystko ją rozpraszało. Ale pogoda była superowa.
Jutro Alicja ma spóźnione urodziny w przedszkolu i uwaga uwaga! - muszę sie znowu wykazać i upiec ciasto, tym razem czekoladowe, życzcie powodzenia, żeby się nie zbłaźnić...

hej, dawno mnie tu nie bylo, tak jakos nie mialam czasu usiasc przy kompie :rofl2:
Witam wszystkie nowe mamuski :tak:
Ja na kolki uzywalam Infacolu i zeczywiscie tak jak mowi mikusia jest dobry :tak:
U nas pogoda znowu deszczowa i ze spaeru nici, moze jutro.
Pozdrawiam

witam dziewczyny!!

mam na imię gosia i zostałam zaproszona na wasze forum przez Monike.
Jetem mamą Marysi ktora urodziła się 13 marca br.
Mam nadziej że mogę przyłączyć się do Waszego forum.
Gosia

Hej Elinka, ale Cię nie było...
Witaj Gosiu! Marysia - sliczne imię, gdyby nie to, że moja tesciowa tak się zwie, pewnie któraś moja stokrotka by tak miała na imię..
Moja Natalka spała dziś w nocy 11 godzin....
Upieklismy ciasto do przedszkola - czekoladowe...wygladało nieciekawie, ale smakowało pierwsza klasa, Alicja zachwycona....uff - odbębnione te urodziny i Nastka spała cały czas, mimo tego, że dzieciaki były głośno...

witam dziewczyny!!

mam na imię gosia i zostałam zaproszona na wasze forum przez Monike.
Jetem mamą Marysi ktora urodziła się 13 marca br.
Mam nadziej że mogę przyłączyć się do Waszego forum.
Gosia

Witaj Gosiu:-),każda mama jest u nas mile widziana.Marysieńka,bardzo mi się podoba,ale nie przeszło na posiedzeniu rodzinki i tak cudem udało się mi przeforsować z Emilią:-D
Marza:zawsze możesz dzwonić,odbiorę:-).Dobrze że Julci jest lepiej.Ja swojej Emi czasami podaję 2krople Esputikonu.
Myszorku:-D jeszcze trochę a zostaniesz zawodową ciastkarką w tym tempie pieczenia,co z tego że ciasta z proszku:tak:.niektórzy nawet z proszku nie potrafią zupy ugotować;-)zapominają dolać wody:-p.
a jeszcze jedno;-)Nowe mamuśki:-)jestem DOTINKA(tak mnie tu znają wszystkie kobitki)

Ja mam nadzieję, że wszystkim bobaskom przejdą wkrótce te kolki, bo to musi byc okropne. Juz niedługo mamusie...

Dotinka, to ciasto wyrosło jak OBCY, wybujało sie jak kalafior na środku, więc ja załamana - mówię - ja czegos takiego nie zaniosę, ale mój M - samozwańczy kucharz jak zwykle się nie ugiął pod presją - sciął nożem górę ( wyrówanał znaczy się), polaliśmy polewą czekoladową i zasypaliśmy posypką w kształcie kuleczek, takich drobniutkich...zaczęło wyglądać nieźle. Wszyscy sie oblizywali, dobrze, że nie pytali o przepis, bo co byśmy powiedzieli: w sklepie tecso na półce jest ciasto gellwe, czekoladowe, to sobie kupcie...hehe...

Dominika! wygrzebałam namiociki ;-) i najdalej jutro przeslę :):-)

Aha, Dotinka, mój brat chce swojego potencjalnego syna nazwać Leon - moja mama myslała, że się z niej nabija...na razie wyszla mu Emilka.

hej kobietki widze ze nasze grono sie powiekszylo! zostawic was na tydzien i zaleglosci w czytaniu z 10 ston!...naskroalyscie tu tyle ze ciezko znalesc tyle czasu zeby przeczytac! my wczoraj wrocilismy z malej wycieczki, bylysmy na koncu swiata :0) tak sie nazywa miejcowosc w norwegii :0) ach jak tam bylo pieknie...cisza ,spokoj, morze,slonko, brak internetu i telewizji :0) dzis tylko lekki zapierdziel z rozpakowywaniem, praniem i jutro znowu pakowanko bo w srode do pl :0)

acha mamuski co do infacolu na kolki to nie chce zachwalac, ale mojaj coreczce kolki praktycznie przeszly wlasnie po nim:) zupelnie inne dzieciatko teraz!

reklama
Do góry