reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
myszorku - no ja mam 80c w tej chwili, więc jeśli naprawdę niepotrzebny, to...:tak:

marza - WSPÓŁCZUJĘ!!!!!! Jaśmteżmiał kolki - juz się skończyły MAM NADZIEJĘ (!!!!) bo to jest straszne... maluszek drze się wniebogłosy, a ja nie mogę nic zrobić.....
próbowałam różnych sposobów... pomogła woda koperkowa - nie wiem czy o niej już nie pisałam wcześniej, jeśli tak to przepraszam, ż e się powtarzam....:eek:
w aptece kupiłam. "gripe water" na opakowaniu jest napisane. strzykawką 5ml prosto do buzi mu wstrzykiwałam 4 razy dziennie przez 3 dni i kolki ustały...

mam jeszcze niemieckie kropelki "sab simlex", które podobno są rewelacyjne, ale nam niestety nie pomogły. Jakby ci ta woda koperkowa nie pomogła to mogę Ci przesłać te kropelki, mają jeszcze długą datę ważności, a nam są niepotrzebne (a naczekałam się na sprowadzenie ich ze 3 tygodnie...).:baffled:

Kurcze ale tu się dzieje:-)
Chyba jest akcja pt kolki!!! Nas narazie omijają:)
Myszorek piecze ciasta... no to sie porobiło;-) Dobre chociaz było??
Moje dziewuszki dalej chore, ja i mąz też:-( Boli mnie gardło, mam katar i jestem zmęczona. Nie odzywam sie bo nie mam kidy siąść do kompa... ale cały czas o was pamiętam!
U nas sie robią starszne pierdzioszki i kupiłam Espumisan baby i działa!! Pokonuje też kolki! Polecam Wam ten środek.
We Wrocku pogoda pod psem, w sumie jest ciepło ale brzydko. Chodzimy na spacerki ale nie jest to przyjemne. Dzisiaj mam troche luzu bo mąż jest w domu i bawi sie córeczkami:laugh2::rofl2: Ale w nocy tańcowałam wokoł Wikusi i stwerdzam, że rośnie mi modelka... Haftowała i przebeirałysmy sie 2 razy! Ale po drugiej akcji juz zasnęła i był spokoj... Nie trzeba było tak od razu??
Spadam bo musze ratować Gabrysiowy nosek:)
Papa!

Dominika, to przeslij mi adres w wiadomości prywatnej na mój profil, to zaraz w poniedziałek wyslę....

Justysia, ja w życiu nic nie upiekłam, nie licząc ciasta cytrynowego z zakalcem jak się patrzy 10 lat temu. ALE UWAGA!!!! ciasto wyszło, ale pycha...no cóż, że z torebki. Nawet takiemu tłukowi jak mi wyszło, a Alicja pomagała. POLECAM, niezłe..
A u mnie też niezla hafciarka..najpierw "pierze" mi bluzki językiem a potem medal lub haft na to hehe...

Hej kobietki wpadłam tu na zaproszenie Mikusi z która klikałyśmy na innym forum, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Mam na imię Ania i mam dwójeczkę dzieci Ewcia 5 i pół roku i Jaś 3 i pół miesiąca

hej Aniu!fajnie ze jestes...mi troche ciezko jest pojac obsługe tego forum bo "nasze" mialam juz obcykane:)dziewczynki powiedzcie mi jak ustawiacie te suwaczki bo nie moglam tego znalesc?:-)

Dzięki za miłe przywitanie Aniu , kurcze nie mogę się odnaleźć trochę skomplikowane to forum nie wiem gdzie wkleić kod z suwaczka. Wybaczcie jak popełnię gafę hmmm...

reklama
Witaj Aniu(Hanna):).Moja Sara jest w wieku twojej Ewuni:),od września zacznie się szkoła na poważnie.Nikodem skończył 3 latka ,a najmłodsza pociecha ma 2miesiące.

Do góry