reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Ejjj no baby!! Nudze się! Nie mam co czytać!
Składam zażalenie do was bo tu sie nic nie dzieje!!!
Chyba sama bede pisać do siebie,
a potem przyjedzie pan z białym kaftanikiem... i mnie zabierze :baffled:
A ja nie chce...
Podpisuję się obiema rękami, otwieram w południe a tu najczęściej mój post na wierzchu wieczorem siadam żeby poczytać a tu :no: Przecież jest zimno, i większość z nas w domku siedzi:baffled: Ale ten mróz zamula:nerd:
Ło matka ja tez znudzona Justys jestem potem chodzę po innych forach i wdaję sie w głupie dyskusje ale nóż mi sie w kieszeni otwiera jak ktoś nie ma zielonego pojęcia w temacie a sie wymadrza głupotami
Ania hahah jakbym widziała swój home "mamo jasiek mi niszczy, mamo weź go bo przeszkadza, a on mi zabrał" najczęściej zjada jej jedzenie bo Ewa się do niego modli a Jasiek odkurza wszystko jak leci:-D
Jasiol na razie ma katar taki że śpikami zahacza o podłogę, temperatura 37,2-37,5 ciężko zmierzyć bo się rzuca:wściekła/y:
Marzenka
co do kapciochów to jasiek w nich śmiga nawet sam chce zakładać:-),a jakie masz dla Julo?

reklama
Chetnie bym popisala, ale powera brak! Na razie jestem na antybiotyku, ale pewnie skonczy sie na szpitalu. Dwa lata temu przyplatal mi sie ropien na gruczole (nie powiem gdzie, ale ciezko sie siada) i mi go drenowali. Najchetniej to bym z luzka nie wychodzila, ale przy dziecku sie nie da...

Jagoda przytulam mocno oby szybko przeszło, co do chorowania przy dziecku masakra:baffled:
Justyś odwieźli cię bo po mnie zaraz przyjadą taka tu cisza:-D
U nas już lepiej temperatury brak, katar dużo mniejszy. Zmykam na obiadek;-)

:-):-):-)

hej kochane

kurcze ale mam zaleglosci,probowalam pisac z pracy ale zablokowali mi mozliwosc pisania z sluzbowego komputera:/ podczytuje Was ale czas mi nie pozwala zawsze pisac.

pogoda na mnie wplywa tragicznie,glowa mnie boli i ledwo chodze:/ cisnienie jest bardzo niskie. stad tez zle humorki i brak checi na pisanie czegokolwiek wiec wybaczcie mi moja nieobecnosc:(

u nas bez wiekszych zmian,zycie w ciaglym biegu. rodzice kupili nam samochod Peguot 306 starszy rocznik- wazne ze ma 4 kola i kierownice - jezdzi:) na weekend walentynkowy planujemy wyjechac w bieszczady do ojca A z dzieciakami:) przez najblizszy czas syn A bedzie u nas- wiec jesatem mamuska i macocha pelna para:)
Mati smiga i raczkuje jak szalony:) wszedzie go pelno, robi PAPA i Nie Nie Nie - to mu najlepiej wychodzi - mam na tv taki sztuczne kotki to pokazuje paluszkiem i mowi kisi kisi:) a jak mu sie pokaze ksiazeczke i zapyta gdzie dzisius to od razu pokazuje paluszkiem:) rosnie mi inteligent:) tatus nie ma teraz czasu dla Matiego nie przyjezdza po niego- jeszcze nie wyplacil mi naleznych pieniedzy - wiec cos czuje ze trzeba bedzie zglosic sie do komornika:) a co:)

Wszystkiego naljlepszego dla Waszych pociech Aniu, Jolu i Justynko
Haniu Twoj Jasiek na dniach skonczy roczek- ale ten czas zasuwa:)
Jagoda- wspolczuje choroby- kuruj sie tam!!

Ok uciekam robic obiadek poki mlody spi:) buziaczki kochane:*:*

kobitki ja tez Was podczytuje ale nie mam czasu zeby sie rozpisac...
na wekend przylecieli do nas znajomi z Pl :-)(taki spontan, strasznie tanie bilety byly wiec dali sie namowic:-)) postanowili zostac do konca tygodnia wiec wtedy tez zasiade do Was i cos naskrobie:-)

pozdrawiam Was wszystkie i caluje Wasze maluszki:-)

HANIU takie zakupiłam BUCIKI ORTOPEDYCZNE - DANIEL - ROZMIAR 12,1cm/18 (877211734) - Aukcje internetowe Allegro
a u nas dzis była wycieczka do sali zabaw:-)jula zasnęła w drodze:-)ale oczywiscie trafilismy na mega korek-chyba wypadek,zawrócilismy i pojechałismy jak inni kierowcy bocznymi drogami.a tam.......:szok::szok::szok::szok:śnieg,białe drogi ,nieodśniezone WCALE:szok::szok: i zamiast 20 min jechaliśmy dobrą godzinę-ja aż miałm łzy w oczach widząc to wszystko.ale na szcęście dojechaliśmy.dzieciaki sie wyszalały-julo była zadowolona widząc inne skaczące i biegające dzieci:-)potem pierogi z mięsem u mamci:-)i do domciu:-)u nas znów pada śnieg:baffled:byłyśmy na krótkim spacerku-ale wiatr straszny:-(a wczoraj po południu posadziłąm jula na nocnik-niech się oswaja-posiedziałą trochę i zrobiła mamie śmierdzącą niespodzianke-ale byłam zadowolona:-D

I znowu cisza, czyżby to wczorajsze ciśnienie Was uśpiło, ja z poranną kawką:-)
Marzenka fajne buciki my śmigamy w Befado, maja bardzo fajną ofertę i niedrogo
BEFADO - wygoda i zdrowie naszych stóp
a że fabryka w BB to sklep mamy na miejscu, a buciki nie drogie te szmaciaki koło 20 zł
Justyś dziś już jestem pewna zabrali Cię:szok:
Moniczka widzę że sytuacja se rozwija oby tak dalej, a z eksem było do przewidzenia że w końcu zamilknie
Kasiulla a Ty nie podczytuj tylko pisz też co u Was, głosiki oddane
Widziałam na gg że nasza Dotinka wróciła tylko się gości więc pewnie niedługo się odezwie
A Dorotko gdzieś Ty?

reklama
HANIA no fajne te kapciochy:-)
a u nas akcja nocnikowa:-)udaje się co nieco:-):-):-):-):-)tylko jeszcze żeby sama zasypiała.......musze obmyśleć jakiś plan i wpowadzić go w zycie:tak::tak:pakuję się powoli do siorki:-)

Do góry