reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

HEJ!!!!!!!!!!!
BRAWO Mati dzielny chłopczyk tak szybko:-), u nas też Ola już robi pare kroczków sama na dniach pewnie zacznie śmigać, aaaa i już na górze wyszedł ząbek a następnych 5 już widac jak poszły to wszystkie na raz jak myślałam, no w końcu może skończy się marudzenie:tak:
I w ogóle jest taka śmieszna mała agentka mówi pa pa, śpiewa po swojemu kawałek ulubionej piosenki i oczywiście tanczy, pokazuje jak robi konik czyli prrr, no jak widać na nk robi mordke i pokazuje co chce :-D chyba na tyle.
HANIU-fajnie spędzony czas na nartach też bym tak chciała :tak:, a z tym Lidlem to prawda ja kiedy bym nie poszła po cos w promocji to nigdy nie ma :wściekła/y:
Sory że nie odpisze wszystkim brak sił:-(

reklama
Hej babulce gdzie Wy się podziewacie!!
Ania chandra nadal? milczysz odezwij sie do nas.
Jagoda u mnie tez to duży problem że mały sie w nocy budzi bo ja lubię długo pospać. Kiedyś w bardzo bardzo odległych czasach:-D w sobotę niedziele spałam po 12 godz:baffled:
Marzenka porażka jakaś z tymi suszarkami, jakbym wiedziała ze ta taka fajna będzie to bym wtedy kupiła 2 Wydasz kupe kasy a tu sie taka jeszcze rozkraczy:-D ogólnie to mnie bardzo denerwuje suszenie prania w zimie w domu nie cierpię:wściekła/y: tego
Za to na poprawienie humorku pojechałam wczoraj z siostra i szwagrem do IKEI (i już się tłumaczę przed Ania jechałam z nimi po meble) Kupiłam regał do dzieci do pokoju -EXPEDIT - super sprawa na zabawki No i wczoraj wielkie przemeblowanie dzieci w pokoju, tona śmieci zachomikowanych dziadostw do wyrzucenia Skończyłam grubo po północy ale efekt wart był poświęcenia teraz szybko dopijam kawkę i lecę sprzątać i pichcić wieczorem maja wpaść sąsiedzi

Tak, Jagoda, pusto tu, pusto tu... Jakąś zimą zawiewa:-(
HANIU to chyba jakis czas na wielkie misje pt przemeblowanie:) U nas tez zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany... mam nadzieje, że poprawiłas sobie humorek:)
HANIA I MARZENKA ale szalejecie z tymi suszarkami... Ja ma taką za 40zł i działa i jest gitara:)))
JOLA wielkie brawa dla Olci:) super z niej laseczka...

Tak jak pisałam u nas wielkie zmiany... Zabawki i puzzle piankowe dostały eksmisje do pokoju dzieci, a M zrobił bramkę i księżniczki są zamkniete w twierdzy:) a królowa ma swięty spokoj;-) I nie jedza juz kabli i płyt i innych ciekawych rzeczy. Nawet sie nie buntuja tak bardzo:) Za to przewijak jest u nas w pokoju i nie mamy miejsca na nasz dyliżans...wrrr! Ale i tak jest dobrze:)
Wczoraj były odwiedziny u moich dziadków - byli zachwyceni prawnusiami, a dzieci pokazały co potrafia:)
Koncze piwko i ide spać...

PS z Marzą i naszymi rodzinami planujemy wyjazd nad morze w marcu... tylko trzeba wybrac jakieś dogodne miejsce:))) Cieżka praca przed nami...

Ostatnia edycja:
DLACZEGO TU SIE NIC NIE DZIEJE??!!
EJ SIOSTRY! ZAMARZŁYŚCIE??!!
KONIEC PICIA GRZAŃCÓW, BIERZCIE KOMPUTERY
I PISZCIE CO U WAS...
Nawet nie mam komu sie poskarżyć, :sorry2:
że mam zły nastrój, :zawstydzona/y:
że mam od rana jakiegoś strasznego nerwa, :-(
że juz zjadłam pół czekolady (bardzo rzadko mi sie to zdarza) no i,:wściekła/y:
że jest mi zimno i beznadziejenie,:baffled:
że posprzątałam z nerwów łazienke i kuchnie.:szok:

Na dworze niby słonko świeci ale jest okrutnie zimno, a ja musze jechac ze smerfetkami do okulisty... i do apteki odebrac leki. Nawet łóżko nie pościelone dzisiaj:baffled: Ale zapaść..

Justys, ja tez zagladam i puchy jak nigdy!:wściekła/y:
I bardzo prosze, kochana, sie nie dolowac! Zima kiedys sie skonczy! Czekolada humorek poprawia wiec sobie nie zaluj!:-) Ja bym dodala moze jeszcze tylko lampke winka na rozgrzanie! :-D

Hej SISTERSY, ja tak szybciutko, nawet nie przeczytałam co tam naskrobałyście, widzę, że Justyśka jakiś humorek kiepski ma...NO Justyś!!!!TYYYYYYYYY????:baffled:
Ja miałam pare gorących dni..ufff..
W piatek byłam z Alicją do wieczora w szpitalu na badaniu słuchu, bo zadzwolili po pół roku, że jest termin, więc wszystkim walnęłam i pojechałam z nią. Siedziałyśmy tam 6 godzin..uff, Alicja zachwycona, bo każde dziecko w ramach posiłku dostało zestaw Happy Meala, a do zabawy był zamek Barbie, lale i tv z bajkami(i nie chciała iść do domu).
Weekend z dziećmi i Małżem w domku, byliśmy na krótkich spacerkach z dzieciakami, niech sie hartują.
Poza tym mam duzo roboty, ciągle himalaje, sprzątanie i ostatnio dzieciaki sie kłócą, nawet Natalka potrafi po swojemu coś tam nawciskać, np. wyrywaja sobie zabawki...zaczęło się.
OOOO...moja Natalka kończy jutro 10 miesięcy i potrafi już parę kroczków zrobić :-):-)AHA!!!! I sie pochwalę - u nas codziennie po obudzeniu kupa na nocnik już od dwóch tygodni a w ciągu dnia zazwyczaj jak ją posadzimy to siku lub kupsko znowu...i potrafi powiedzieć ATO na auto ( opiekunka z nią tłucze ten wyraz przy oknie dopołudnia jak jadą auta na parkingu..hehe).

I widze Marza z Justysia nad morze jadą...ale super....u mnie nie ma szans...my dopiero we wrzesniu jedziemy :)))
Jolu, gratulacje dla forum owej Ślicznotki z okazji 10 miesiączków :)))

Aha, kupiłam juz na roczek sukienusię dla Natalki : MARMELLATA wytworna ZŁOTA SUKIENKA 12m 80cm (888326167) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. . Teraz modlić sie o pogodę, bo nie wiem, jakie buty do tego w tym kościele...ech..

Całuski!!!!!!

Kobietki moje kochane ja tylko melduje że tym razem ja doła mam strasznego, nie mam weny do pisania:-(
Dzisiaj się zorientowałam że w pt zgubiłam 2 karty kredytowe:-(
Drażni mnie dziś wszystko, ach nie zasmęcam:baffled:

reklama
Hej!!! oj widze że to nie tylko ja mam jakiś dołek, ale wieszkość, co jest grane wszystko przez tą zime brrrrr :-(.
Dzięki za życzonka dla Oleńki :-)
Justyś- trzymaj się cieplutko,wszystko wróci do normy, a czekolada świetny pomysł na kiepskie samopoczucie,
ale wam to fajnie z Marzenką wyjazd nam morze super sprawa :tak:
Aniu- Wszystkiego Naj z okazji 10 miesi dla Nastki wiem że to jutro, ale nie będe miała możliwości napisać bo jutro wyjeżdzamy na tygodniowy odpoczynek w góry,
super że Nastka sama robi kupkę na nocnik brawooooo.
Dobra uciekam w miarę możliwości bede zaglądać do was ;-)
Miłej nocki

Do góry