reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
hej!!
Byłam dzisiaj na cmentarzu z rodzinką, ale zmarzliśmy :szok: strasznie zimno, a taka byłam :wściekła/y: bo jak na złośc nie moglismy grobu znaleśc bo tyle nowych przybyło.

Ola też nie chce pić z niekapka Avent :no:
Aniu- ten sklep ciekawy chyba sie tam wybiore jak bede spacerówke kupować napewno maja duży wybór :tak:
Uciekam bo jestem padnieta a musze Ole uspać bo jeszcze nie spi :no:
Miłej nocki.

Nareszcie dorwałam się do kompa, my dziś po objazdówce cmentarzowej:-) dobrze że była piękna pogoda to i pospacerować można było tylko zimno brrr.
Ania sklepik fajny trzeba będzie się na zakupy wybrać:-D
Jola Marzenka spróbujcie zmienić na niekapek Canpola jest niedrogi a rewelacyjny Jasiek Aventu nawet powąchać nie chciał:-D
Dobrze że fotelik wczoraj zakupiłam przynajmniej młody dziś bez nerwów pojeździł a trochę tego było 7 cmentarzy do objechania i do każdego podjazd samochodem:eek: Zupełnie inna jazda jak młody może jechać i podziwiać świat a nie siedzenie tylnej kanapy:-)
A dziewczyny powiedzcie mi jak to robicie że kilka zdjęć jest na jednym taki mix?Bo zielona jestem:happy2::-D

HANIU ja mam taki program picasa 3.robie sobie alum -kilka zdjec ,potem robie z tego albumu kolaz zdjec.sa moze inne sposoby,ja wiem o takim.jak to co pisze jest niezrozumiale-napisz;-);-)
Jula wieczorem byla niespokojna-czesto sie budzila:-(
i co dzis gotowac???nie mam pojecia....
milego dnia

Marzenka dzięki spróbuje jak się nie uda to się zgłoszę:tak: a co do nocy to chyba ta pełnia Jasiek to samo nawet po łóżku chodził i wstawał w nocy co mu się nigdy nie zdarzało:eek:
Kawka zrobiona krótki relaksik i lecę na kuchnie:-D Jaskowi zaserwuje kurczaczka w jarzynkach a reszta rodziny kompletnie nie mam pomysłu może coś mi wpadnie do głowy w trakcie Zupy dziś nie robię dla nas Ewa w przedszkolu, mąż jedzie zaraz do Łodzi O właśnie przyszło mi do głowy placki ziemniaczane z gulaszem z kurczaka + paprykarz jarzynowy (oczywiście z mrożonki):-D No to zmykam wcielić plan.

Kurcze, mnie tez mała wyjatkowo w nocy nie spała, kręciła się że makabra. Ponieważ nie było Małża, o 5 rano postanowiłam ja wziąć do łózka, ale szybko pożałowałam, bo zaczęła po mnie łazić i wpychać mi łapy do nosa i gdzie nie bądź...brrr

Ja robię dziś barszcz po ukraińsku...yuummii...

Tez mam Picasa..fajowy programik... www.picasaweb.com, mozna ściąganąc na kompa i macie wszystko czego dusza pragnie do obróbki fotek..

no to chyba wszystkie dzieci dzisiaj nie spały...moja Majka sie dwa razy budzila...ja niedlugo bo od grudnia wracam do pracy i jak mi bedzie tak wstawała a ja bede szla na 6 rano do pracy to sie załame

hej!!! No to ja nie mam co dzisiaj narzekać na spanie Ola poszła późno bo o 22 ,ale spała cała noc do 8 i sobie pospałam :-D. Musze kupić tego niekapka z Canpolu i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Też mam picasa3 fajny programik można się troche pobawić z fotkami i własnie zrobiłam mały kolażyk :-).
Co do obiadu to ja też nie mam pomysłu, codziennie trzeba się głowić co ugotować :no:.
Miłego dnia wam zycze dziewczyny.

Jak widać - Picasa górą...Jolu, może zmniejsz trochę te fotki pod swoimi wiadomościami bo bardzo dużo miejsca zajmują na stronie..

Mi sie juz barszczyk pyrka w kuchni..

reklama
Witam milutko !
Nareszcie się wyrobiłam z doprowadzeniem mieszkania do użytku :tak: Ufff
Dostałam przepis na 3 bit i zrobiłam. Wczoraj wszystkim bardzo smakowało. Mój to pytał kiedy zrobię znowu ;-) Faktycznie dobre i wcale nie pracochłonne .
A co do spania to Tośka od dłuższego czasu ma z tym problem . Ona bardzo mało śpi i często rano ma podkrążone oczy. W ciągu dnia to są drzemki 2 lub 3 po 10-15 minut a w nocy śpi od 20tej do 23 max i potem już u nas w łóżku gada , ciągnie cyc albo drzemie najdalej do 6 tej . Mam nadzieję,że to minie... Chciałam iść do lekarza ale teraz szaleje tyle chorób ,że wole na razie sobie odpuścić .
Jeśli chodzi o butelki i kubki niekapki to mogę zapomnieć :wściekła/y: Tośka nic poza moim cycem i łyżeczką nie weźmie do ust. Wywala język i udaje,że jej się wszystko cofa .
A ja dziś z obiadem nie szaleje. Będą naleśniki z twarogiem i konfiturą truskawkową .Wszystko już przygotowałam tylko będę smażyć na bieżąco .

Do góry