reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
Eee tam Monika, ja zawsze daje słoiczki i nie uważam tego za powód do wstydu. W końcu po to one są :-):-) Tak jak pampersy zamiast tetry...

MARZENA ja kupiłam dzieciom takie cos tylko do łóżeczka:tak: do wanny narazie nie kupię bo jeszcze nie chcą same siedziec... No;-)
ANIA twoje córy to gwaizdy jak stąd do tamtąd:)
DORKA co to za przepis?? pochwalisz sie na priv?? U nas tez problem ze spaniem... buuu! Pobudka o 2 w nocy i czasem zasną a czasem chcą rządzic:szok::wściekła/y:
Juz kilka razy brałam sie za pisanie posta ale coś mnie moc opuszczała... i go kasowałam... nie wiem co sie ze mną dzieje - chyba ta pogoda mnie dobija:(
Ciemno, zimno, wietrznie i mokro... buuu:wściekła/y: A kawę moge parzyć w wieeelki wiaderku;-)
Smerfetki rosną i szaleją:) W pt kupiłam im dwie superzabawki:
CHICCO MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY + KLOCKI + BONUS (792143704) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 2009 + BONUS (792151225) - Aukcje internetowe Allegro
Za obie zapłaciłam 50zł z dostawą prawie do domu;-) Ale bałagan sie w chacie robi... tzn graciarnia:szok:

hej kobietki!!
Justyś witaj w gronie - ja też właczam forum poprzeglądam zaczynam cos pisac i kasuje- mozliwe ze to ta pogoda - zreszta jakies doly mnnie znowu łapia - nie znosze jesieni i zimy:/ z moim wczoraj znowu koty darłam :/ dzisiaj juz przyszedl łagodzic sytuacje ale juz mnie to nie rusza:/
Jak widze dziewczynki co za linki podajecie z zabawkami - to dla Matusia wszysto bym wzieła....ale to kosztuje...jak zreszta wszystko w tych czasach
U nas strach przed epidemia- mieszkam w strefie przygranicznej to Medyki mam jakies 25 km a do Korczowej 11:/ juz są pierwsze podejrzenia osob chorych w Przemyslu- jakies leki łapie!Zajadam rutonoscorbim mlodemu podaje Cebion Multi - narazie nie wyjezdzamy do Przemysla - mam nadzieje,ze nas to wszytko ominie!Moze to faktycznie nagonka ze strony mediow ale warto byc ostroznym to nie przelewki!
Mlody od 3 dni rano daje popalic- slini sie na potege,łapki pcha do buzki pewnie zaraz wyjda mu te jedynki na gorze!Zlosci sie i to bardzo. Zaczal juz robic koci grzbiet i zabiera sie za raaczkowanie- moze wkrotce bede biegała za nim tak jak Ty ANiu za Natalka. Zostawiłam go dzisiaj w basenie z zabawkami to zaczal sie po nim wspinac i wisial nad dywanem!chyba sie zaczyna:)
Aha od 3 dni Mati nie zaspi w lozeczku tylko musze go brac do siebie- poczuje moja bliskosc i od razu odlatuje!Znowu cos mu sie odmieniło.
Dosyc smetow. I tak na brak weny duzo napisałam:)
sciskam Was mamusie i wasze pociechy w te zimne dni!!!!

No Moniczko fajnie że się w końcu odezwałaś, strasznie Cię tu ostatnio mało:-( Na doły najlepsze "forumowe siostry" Pogoda faktycznie nie sprzyja u nas dziś już pochmurno:no: a w telewizji ruszyła reklama Coca coli czyli coraz bliżej święta...:-D
Pewnie w hipermarketach wystawili już ozdoby świąteczne:-D
U nas na szczęście już trochę bezpieczniej Jasiek opanował bezpieczne siadanie i coraz mnie upadków. Nie ma już dla niego miejsca nie do zdobycia:eek: Chodzenie po kojcu i wzdłuż mebli to też już nie problem. Tylko kaskader mały ćwiczy teraz stoję sam i to jeszcze stwarza niebezpieczeństwo :szok: Poza tym od tygodnia straszna maruda niech te zęby już wyjdą bo masakra!!Ewie to nawet nie wiedziałam kiedy ząbki wyszły no ale tu facet a wiadomo że jak facet ma katar to już kaplica:tak::-D
Poślę fotki na maila jak pójdzie spać bo na razie molestuje mi już kompa:cool:

reklama
O, to ciesze sie, ze nie tylko ja tak mam. Wczoraj dwa razy probowalam cos naskrobac, ale za chwile pasowalam. Do tego dopadl mnie taki bol glowy, ze momentami przestawalam widziec, takie smieszne mi latalo przed oczami:wściekła/y:
Zabawki super, ale chwilowo nic nie kupuje - niech sie dziadki wykaza.
Moj maly tez wariuje w nocy, najpierw budzi sie z placzem, a potem ok 2 a pozniej 5 budzi sie i chce sie bawic! Dzisiaj znowu wkrecil nam sie do lozka, rano tatus go przewijal i maly osikal cale prawie lozko. Wlasnie wszystko sie pierze. Ale zgadnijcie czyja to wina? Oczywiscie moja, bo go nauczylam przewijania na lozku a nie na przewijaku! Poranna klotnie mamy juz za soba!:wściekła/y:
Do tego po raz pierwszy odparzylam Filipowi tylek, nie zauwazylam kupy na spacerze, a potem jeszcze spal w wozku i tak spedzil jakies 3 godz w kupie...:no:
Mikusia, troche mnie martwi ten Przemysl, bo cala familia tam mieszka. Mam nadzieje, ze wszyscy przesadzaja!

Do góry