reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
Halooo!!
Na początku hipopotam dotarł Jasiek aż się trzęsie na jego widok Bardzo fajna zabaweczka także licytujcie kupujcie bo warto!:-)
Dotinka witaj kochana proszę już nie znikać cieszę się że z dzieciaczkami lepiej, choć Emilcia daje popalić:eek:
Aniu gratulacje dla Nastki Co do ebaya zagranicznego nie kupowałam więc nie pomogę
Marzenka nic dodać nic ując ci faceci mój dziś podniósł mi i tak wysokie po wczorajszym ciśnienie Mama z siostra zorganizowały spontaniczny wypad do IKEI o 18 no ale ja oczywiście nie pojechałam bo n:wściekła/y:ie mam z kim dzieci zostawić mój nie przyjedzie wcześniej bo spotkanie ma. A Karaiby są w Międzybrodziu Żywieckim koło Żywca - nasza plaża zapraszam latem może jakieś forumowe spotkanie?;-) Na razie wszystko spakowane wczoraj poszła pierwsza sprawa do Sądu Administracyjnego w sprawie blokad, jutro kolejne spotkanie z prawnikiem:crazy: ale nie damy się im :happy:

Ania, brawo dla Nastki! Troche zazdroszcze, bo Filip z niczym sie nie spieszy,ale z drugiej strony to jeszcze nie musze wlaczac oczu z drugiej strony glowy.:-)
Jezeli chcesz cos kupic, chetnie pomoge. Trzeba sie tylko zorientowac, czy jest mozliwa wysylka od razu do Polski, a jak nie to za niecaly miesiac bede w Polsce, jedziemy autkiem wiec nie byloby problemu z przywiezieniem. My tez mamy Cosatto, tylko mobi, trzy w jedym i w tym roku na pewno nowego nie kupujemy, ale z tego jestesmy zadowoleni. Fotelik moglby byc troche wiekszy.

Ojoj Jagoda, super, byłoby ekstra. To znaczy mi sie nie spieszy, ale nie wiem, czy to nie klopot, bo jednak zajmuje miejsce...? Może mi powiesz w takim razie, czy lepszy maclaren (tez pewnie tańszy u Was?) czy ten cosatto? bo mi się on kurczę bardzo podoba...jutro skocze go obejrzeć..no bo musiałabym sie decydować dość szybko. Muszę pogadać z małżem :eek::eek::eek:

Moj hipopotam juz w drodze.

Hanna, co do spotkania to ja sie napalam oczywiście. Mnie zawsze porsze brac pod uwagę :-D:-D

ANIA to przesada, że Nastka juz raczkuje:szok:!! Ale gratulacje:tak:dla pełzaka:) Wózki fajne sobie wybrałaś... masz to szczęscie, że masz jedno dziecko...

Fajnie, że DOTINKA się nam pokazała:) Duuuuzo zdrówka zyczę dzieciaczkom:)

U nas dzisiaj spoko bo byłysmy 5 godzin na dworze:szok: Pogoda była piękna no i nie padało!! Miodzio:)
Ja, kucharka nr 1 mieszkania 1301 dzisiaj gotowałam dzieciom płatki jęczmienne z jabłuszkiem na śniadanie, na obiad rosołek z dyńką a na podwieczorek kaszką z soczkiem ze świeżych buraczków i marchewki. Ale szamały.
Kupiłam im tez płatki żytnie - będe musiała cosik wymyślic:)
Matko u mnie nic sie nie dzieje!! Teraz handluje laktatorami: LOVI SENSO I MEDELA SWING. Nudno, chyba zaraz pójde spać...

Justynka ty to jesteś naprawdę MATKA POLKA:-),aż wstyd przyznać,ale ja nigdy aż tak nie dogadzałam moim dzieciom:zawstydzona/y::sorry:.Justynka widziałam za nim się wyłączył mi komputer wiadomość od ciebie na gg ale nie zdążyłam jej nawet przeczytać:no:,no i numeru twojego też nie mam teraz:-(.Napisz mi na priva.
Zaraz jadę na rehabilitację z Emilką.Ona chce już siadać,ale za nic nie chce opierać się na rękach.W rezultacie kolanka podciąga pod siebie,dupcię unosi do góry iii buch na buziaczka:-D:-D bo zapomniała zrobić podpór:rofl2:.Na rehabilitacji teraz skupiliśmy się właśnie na rączkach i mała jest wielce nie zadowolona,drze się okropnie marszcząc brwi:-D.A jak rehabilitantka da jej odetchnąć na moment to od razu cichnie i uśmiecha się cwanym uśmieszkiem zadowolenia:-D.
Stęskniłam już się za wami,te parę dni było ogromnie długie:tak:.
Dziewczyny nr gg mam ten sam tylko nie mogę odzyskać waszych numerów,więc please o wasze numery.Marzenka i Ania dziękuję za wasze:-D.
Do później siostry:-).Dzisiaj deszczowo i chmurnie na dworze:eek:

Justyś, wcale nie pełza, tylko fachowo raczkuje tak jak trzeba, pełzała przez ostatnie dwa tygodnie...

Uff..wpadłam tu na chwilę z pracy, potem zajrzę.

u nas kiepska noc:-:)-:)-(zjadlam ogorkowa-pierwszy raz jak karmie-moze od tego???
ale w nocy padal deszcz,teraz kropi delikatnie-zgnilizna:-(
obiadek gotowy:-)
o matko jaka nuda-nic sie u mnie nie dzieje.........

reklama
Jestem SISTERS

Ja po pracy, ale niestety kosmzarnie się czuję, zaraziłam się od Alicji i czuję że haft będzie nieunikniony...juz gorączka mnie bierze.

Aaa...wyobraźcie sobie, że udało nam sie sfilmować pierwsze raczkowanie (tzn, w pierwszym dniu) Nati na kamerze :-D:-D, mieliśmy w pogotowiu na te okoliczność i się udało. Myslałam, że młoda będzie łazic za mną a ona tymczasem zamiast za nudna mamą biegnie na czworaka albo do telewizora oczywiście albo do ławy, bo tam sa ciekawe rzeczy.
Kurcze, jakie maluchy sa różne, Alicja mi raczkowała dopiero jak miała 9 miesięcy a Nati jeszcze nie ma 7...

Justyś, ta firma tez ma wozki dla bliźniąt i to bardzo fajne sapcerówki ze śmiesznymi napisami : Cosatto » Gdzie nas kupić , zreszta duzo jest ładmych blixniaczych wózeczków...

Ja byłam obejrzec w Sosnowcu te wózki i są naprawde fajne, ale piwrszy raz widziałam tak dużą spacerówkę, nawet moja alicja by sie zmieściła..musze jeszcze pojechać z Małżęm, bo sie musi przypasować.

Ok, idę po aspirynę...

Do góry