reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Hej dziewczyny:-):-).Już jestem i z góry zapowiadam,że na pewno nie przebrnę przez wszystko od razu;-).Wszystko powoli...
Komputer narazie działa i mam nadzieję,że tak pozostanie.
Dzieciaki już zdrowe,choć Sara i Niki wieczorami nadal mają inhalację z pulmikortu(duszności-zaostrzenie astmy).Emilka,wredna się zrobiła,że cud:wściekła/y:.Nie pamiętam juz kiedy poszłam spać przed północą:no:,od godziny 20 wrzask,prężenie i fochy mojej panny doprowadzają mnie do furii i wysiadam przy niej.Wczoraj podałam jej 1ml Sadalia-syrop homeopatyczny w stanach niepokoju,trudnościach w zasypianiu i zaburzeniach snu.Padła po pół godzinie od podania:eek:.Ale i tak była już 00:20:rofl2:.
Jak wrócę z rehabilitacji z Nikusiem to posiedzę i poczytam was trochę i nadgonię choć ciut ciut;-).A teraz życzę dzieciaczkom wszystkim zdrówka i wam mamuśki też.
Dużo ciepełka siostry:-).Buziaki.
Ach,zapomniałam wszystko możliwe,że nie uda mi sie odzyskać starego nr gg,więc proszę na priwa o wasze numerki:-)

reklama
Ja tylko na momencik. Poprosilam wczoraj lubego zeby kupil mi te suszone sliwki i oczywiscie zapomnial. Szkoda, ze o piwie nie zapomnial!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nerwa jak nie wiem co, a on nawet nie wie o co chodzi...Dzien bez piwa = dzien stracony! :no:

Dotinka-fajowo,ze jestes:-)i ze dzieciaczki zdrowsze:-)a Emi pokazuje kto jest najmlodszy,najmniejszy i tym samym-najwazniejszy.......
jagoda-te chlopy:szok:u nas niedlugo sezon barborkowy-tez sie bedzie dzialo:szok:same imprezy moj chlop ma...........
hanna-zdradzisz gdzie sa te karaiby na niby-piekne miejsce:-)
aniu-dobrze ze Alicja ma sie lepiej:-)
justys-podaj przepis na pyszne danie:-)
u nas byl dziadek-po 10 wyskoczylysmy z lozka;-)
moje dziecko spi z zegarkiem w reku 40 min-nawet na spacerze,teraz ma druga drzemke,po obiadku spacerek:-)

Kurczę...:-:)-( a ja jestem na maxa uwięziona, bo nie mogę wyjść z dziećmi. Można oszaleć...

Jutro młody ma wiercić otwory w suficie przedpokoju na huśtawkę dla moich gwiazd. Muszę kupić jakąś huśtawkę, chyba taką 3w1, żeby obydwie mogły korzystać...

Dotinka, dobrze, że juz jesteś, gg wysłaam na priva..

MAM PYTANIE DO WAS:
Czy któraś z Was kupowała coś na ebayu?? bo jest tam wózek, który mnie interesuje sporo taniej niz u nas. Tylko nie wiem, jak załatwia się tam płatności? Nie mam konta walutowego i nie wiem, w jaki sposób by to załatwić???PLEASE HELP!!!!

Mam takiego doła, że wypiłam wielką kawę z górą bitej śmietany, a co!

Hmm. wiesz co Jagoda, przyszedł mi do głowy pomysł, ale nie wiem, czy mogę Cię aż tak naciągnąć i absorbować. Może jak masz konto, to daloby się zrobić tak, że Ty w moim imieniu byś kupiła, a ja bym Ci przelała pieniążki na konto? hmm..sama nie wiem.
Musialabym się dobrze tam rozglądnąć, jeszcze obejrzeć wózek u nas w sklepie...oj nie wiem, głupio w sumie tak..:eek::eek::confused2:

ale dzis zimno:szok:pospacerowalysmy,zrobilysmy zakupy i dyla do domu.moj m byl z nami-pol spaceru:szok:stwierdzil,ze bierze zakupy i idzie sie zdrzemnac.a teraz juz polazl na trening-tyle go widzialam dzisiaj........Ania daj link tego wozka-co to za cudo,wtedy tego maclarena ogladalam,cena:szok:szokujaca.ja mam 2 siedziska do spacerowki-drugie od 18 kg,ale chyba niebawem zmienie bo spiworek i gruba kurtka-niby miejsca zostaje,ale mysle ,ze bedzie wygodniej.
jak mam nauczyc mala pic z butelki?ciagnie ale wszystko wypluwa:-(

reklama
Do góry