reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Jakiś bum się zrobił na hipcie przed zakupem robiłam analizę sprzedaży i wcześniej sprzedawały się w przedziale30-40zł, teraz nawet dochodzą do 70:szok:Ale trzeba wyczekać sprawę co chwilę dochodzą nowe.
Kurcze zapomniałam napisać wczoraj Ania no nieźle z tym akwarium dobrze że nie zrzuciła na dół. Ja to muszę laptopa z prądu odłączać jak Jaś nie śpi bo on kable wyczuwa na odległość:-D:tak:

reklama
Oj to się Natalka naczeka na swojego hipcia :-( Ja to się tak wycwaniłam ,że jak mi się coś podoba to nie licytuję wcześniej tylko wpadam w ostatniej minucie i licytuję. I jak na razie to działa . Działam z zaskoczenia hahahahaha To nam się Haniu tylko tak fajnie udało. Aniu trzymamy kciuki za efektywną licytację :-) Mi hipcio wyszedł z kosztami transportu 44 zł .
Marza poluj poluj ;-)
My teraz polujemy na pianinko z fishera . Zobaczymy .

Oj dzieje sie tutaj, dzieje! Ale to dobrze, dyskusje na temat fotelikow samochodowych nas jeszcze nie dotycza, ale warto wiedziec na przyszlosc!:-D Szkoda, ze nie widzialam wczesniej tego z regulowanym oparciem, bo ten nasz to taki sobie, ale trudno, musi wystarczyc. Moze nastepny lepiej wybiore.
Polaneczko, nasz samochod jest chyba wyposazony w specjalne pasy do takiej gondoli. Przynajmniej tak to na rysunku wyglada.
Ja tez sie na hipcia napalilam, ale kupilam dwa dni temy dmuchne autko - wiezienie - 2m dlugosci i juz nie bardzo mamy gdzie sie ruszyc w salonie. No i jak tatus zobaczy cos tak duzego...Moze na swieta, znalazlam w sklepie za £20, wiec nawet nie szukam na necie, bo przesylka sporo kosztuje.
Filipowi apetycik dzisiaj wrocil, zjadl juz sloiczek jablka z marchewka i sloiczek warzywek z indyczkiem. Czekamy na kupke:-)
no i leje od rana...
Pozdrowionka dla wszystkich!:-)

Jagoda podawaj małemu deserek z jogurcikiem kupka powinna po nim być codziennie przynajmniej w naszym przypadku zadziałało:tak:
A dzisiaj:-( aż znów w drugą stronę kupka a raczej "usrane" w każdym pampersie mam nadzieje ze to od tego zęba

Hania, taki maly jogurcik serwuje prawie codziennie, to jest jak na razie jedyna rzecz ,na ktora sam otwiera dziubek i chce jeszcze!
W koncu padl, a ja do sprzatania...Swoja droga: moj ciagle w pracy, maly jeszcze za maly wiec kto balagani? Wychodzi na to, ze ja...:crazy:
Dobrej nocki!:-)

My już po, po ząbkach tylko wspomnienie nawet nie było tak strasznie dwa wrzaski, w sumie trwało to 2 minuty. Na szczęście były już obruszane, i nie trzeba było kleszczy tylko wydłubała je cioteczka;-).Teraz muszę się zębową wróżkę zabawić:eek: ach to przedszkole. Zmykam spać
A Marzenka fajne to bilibo ale patrzyłam na allegro niedostępne:no:
Jola widzę że licytujesz hipcia to chyba Ty bo nick taki sam jak na forum? Ja też go licytowałam ale odpuściłam bo w międzyczasie wygrałam inna aukcje. Trzymam kciuki za powodzenie.
W razie czego znalazłam jeszcze nowe, szukam bo koleżanka też chce - hipcio zaraza jest tu kilka w fajnej cenie
http://aukcja.onet.pl/search.php?st...rom_showcat=1&country=1&order=p&change_view=1
Pustką tu wieje...co z Wami kobiety?

Ostatnia edycja:
Hejka,
Marza, fajne to, Alicja az podskoczyła i " mamusiu!!!!ja takie chcę!!!" :-D:-D, ale tez patrzyłam i nie ma gdzie kupić.
Hania, ja juz drugiego Hipcia licytuje, bo pierwszego mi przebili do 70 zł, a to juz przesada moim zdaniem...fajnie, że juz po ząbkach.

A u mnie, w nocy Ala shaftowała się i miała stan podgorączkowy. Okazało się, że juz pół przedszkola padło chyba na rotawirusa, mam nadzieję, że jej szybko przejdzie no i że Nati się nie zarazi, bo masakra.

A Nati wczoraj zasnęła bawiąc sie na dywanie......:szok::szok::-D:-D:-D:-)

Witam cieplutko !
My dzisiaj dostałyśmy zamówione klocki sensoryczne Cyrk . Muszę Wam powiedzieć,że nawet nie wiedziałam:zawstydzona/y:,że to takie świetne :-) Tośce oczy już błyszczały ale musiałam umyć . Bida moja tak walczyła w łóżeczku ,że padła . Jak wstanie to będzie miała niespodziankę .
A dziewczyny wyszłam z małą na rękach do kuriera a ta jak zobaczyła obcego faceta to w ryk :szok: Już od pewnego czasu zauważyłam ,że jak kogoś nie zna lub dawno nie widziała to ryczy . Łzy jak krokodyle. Trochę się przeraziłam,że mała ludzi się boi :-( Moja starsza to do wszystkich łapska wyciągała i nikogo się nie bała. W sumie my dużo chodzimy . Wczoraj byłyśmy u koleżanki i ta dała też taki koncert ,że całą wizytę wisiała na cycku . Sama nie wiem co robić i jak z tego wybrnąć . Macie jakieś doświadczenie lub pomysły ?
Marza fajne to ustrojstwo tyle,że ja jako nawiedzona :zawstydzona/y:mamuśka oczyma wyobraźni widzę już jak dziecko nie utrzyma równowagi i zamiast podeprzeć się rękę to uderzy głową o podłogę lub meble :-(
Haniu dostałaś już swojego hipcia ?
Mój Jacek wczoraj woził Tośkę na hipciu . Jaką ona miała radochę . Nie chciała puścić rączki i oczywiście jak ją zdejmował to był raban . A wieczorem się dziwił dlaczego go kolana bolały ;-)
Dziewczyny czy takie dziwnie szorstkie pultynki i lekko czerwone to może być jakaś alergia ? Tośka od kilku dniu ma takie na buziolku . W zasadzie to wiatr jej nie owiał , bo jak ostatnio wychodzimy to ze względu na pogodę wsadzam ją do gondoli . Sama nie wiem ...

reklama
Aniu biedna ta Twoja Ala. Życzymy zdrówka :-)
U nas jak na razie kupkowego problemu nie ma. Jeden klocuszek robi rano , drugi po obiadku lub w trakcie :tak: a czasami i trzeci wieczorkiem . Był okres ,że miała zaparcia ale już jest dobrze.

Do góry