reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

U nas jak zwykle - pogoda do bani.:wściekła/y: Troche sprzatne i udezamy na miasto, jak nie bedzie padac oczywiscie. Cos kiepsko u nas z apetytem, moze przez ten katar?
Marza, maly klocuszek ci rosnie, piekna waga! Dobrej zabawy z kolezanka i dzieciakami zycze!:-)
Hania, dobrze, ze mezus jakims basebalem nie oberwal, ale by bylo:-D:-D:-D
Ania, narobilas mi ochoty na kolejne zakupy, a ja mam chwilowo szlaban...
Biegne, bo maly ryczy, sam nie wie czego chce...

reklama
HANIA ale dałaś czadu swoim krzykiem!! Dobrze, że sąsiedzi sie nie zbiegli!! I jagoda ma racje - a jakby M zebrał z baseballa...:szok:
ANIA, sorki z tymi buraczkami - mam jakies cieżkie myślenie!!! Ach ja głupia! No i we Wrocku nie ma śniegu:tak: Na szczęście! Ale leje, tzn mży a to chyba gorsze:eek: Ty jesteś biznesswoman z tymi aukcjami... Mi nic się nie sprzedaje:(
MARZA Julka daje rade:) Waży jak jej tato na Humanie:) hihi:))) Tak to było?

Moje smerfetki dzisiaj ślicznie spały w nocy! Od 19 do 6 rano!!!! Ja też sie wyspałam ale ta poghoda mnie dobija! Rano dzieci dostały jabłuszko z bananem:) A teraz chyba chcą spać a nie ma jak iśc na dwór:( Poracha!
Ide sobie zaparzyć kawkę...

To ja tez idę na kawkę..a co!
Młoda juz po zupie, wsunęła rosołek cielęcy z ryżem...

Jagoda, ja tez mam niby szlaban, ale wiesz, te paczki przychodzą głownie, jak Małż w pracy ;-);-);-);-);-);-):-D:-)

Aniu widzę że już nie potrzebujesz pomocy:-D, a ja Wam dołączam widok z mojego okna dziś brrrrrr
Co sukni to u mnie też na topie księżniczki teraz był problem bo dostała rolę macochy w Śnieżce w przedszkolu ale było beku:-) musiałam jej przetłumaczyć że rola macochy lepsza bo śnieżka musi jeść zatrute jabłko potem leżeć w trumnie :-DPoskutkowało
Kurcze lecę bo moje dziecię wstaje gdzie popadnie i zalicza glebę właśnie zbliża się do drzwi balkonowych Cofam co kiedyś pisałam że odetchnę jak zacznie raczkować:eek:
Kurde przeniosłam go do zabawek już widzę jego łapki na stole za chwilę pojawi się reszta lecę

Załączniki

• zimowo.jpg
    zimowo.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 25
Hanna :-D:-Doj dziewczyny mają rację,że mężuś nie oberwał.Ale i ja bym dostała zawału:szok:.
A widok z okna,hmm,zimowy:no:,ja chcę ciepełko.
Pochwalić psychologicznego podejścia do córy:-),jak to czasami trzeba nagimnastykować się by dziecię się cieszyło:rofl2:
U nas mży lub pada,czyli ciągle mokro:no:.Dzieci w chacie wariacji dostają z nudów.Ale dziś już skaczą na piłkach skoczkach:-D,więc na razie spoko.Emilka chyba ma problem z brzuszkiem.Słychać jak jej się przelewa.Bączki puszcza,odbija jej się dość często:confused2:.Dobrze,że Marek dziś jest w domu to zajął się małą,a ja zszykowałam szybko obiadek.Bo teściowa dziś nie w humorze i z samego rana się zcięłyśmy:no:.Aż się poryczałam.Wychodzi na to ,że mam dyrygować moim chłopem jak popadnie,bo ona mi każe:wściekła/y:.Jestem wściekła,a do tego Sara by przypodobać się babci oczywiście nie słucha mnie bo i po co.Na mnie można krzyczeć każdemu,a ja mam być potulną myszką.Mój Marek twierdzi bym się nie przejmowała tym co mama mówi,ale jak słyszysz o wszystko pretensje do siebie i wszystko to twoja wina:"Bo to ty masz załatwić to i tamto i siamto..."Ach...
Zima idzie a ja chcę słońca.
Marzenka Juleczka goni pięknie do przodu:-)
Ania ja powiedziałam sobie na razie stop,bo jak wpadnę w rytm zamawiania to klapa:zawstydzona/y::-D.

a my mamy taki kombinezon:nowy z metka 80 zl

a ja wklejam fotki przez fotosik:-)
ale tu sie dzieje
my po gosciach:-)Julia dostala chodzik:szok:podoba sie jej:szok:
Justys tak na humanie:-) moj maz na 6 mcy wazyl 8350:-)
ale pogoda wrrrrr:-(
Dotinko ach ta tesciowa:no:u mnie to samo:szok:

reklama
Do góry