reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

U nas jak zwykle - pogoda do bani.:wściekła/y: Troche sprzatne i udezamy na miasto, jak nie bedzie padac oczywiscie. Cos kiepsko u nas z apetytem, moze przez ten katar?
Marza, maly klocuszek ci rosnie, piekna waga! Dobrej zabawy z kolezanka i dzieciakami zycze!:-)
Hania, dobrze, ze mezus jakims basebalem nie oberwal, ale by bylo:-D:-D:-D
Ania, narobilas mi ochoty na kolejne zakupy, a ja mam chwilowo szlaban...
Biegne, bo maly ryczy, sam nie wie czego chce...

reklama
HANIA ale dałaś czadu swoim krzykiem!! Dobrze, że sąsiedzi sie nie zbiegli!! I jagoda ma racje - a jakby M zebrał z baseballa...:szok:
ANIA, sorki z tymi buraczkami - mam jakies cieżkie myślenie!!! Ach ja głupia! No i we Wrocku nie ma śniegu:tak: Na szczęście! Ale leje, tzn mży a to chyba gorsze:eek: Ty jesteś biznesswoman z tymi aukcjami... Mi nic się nie sprzedaje:(
MARZA Julka daje rade:) Waży jak jej tato na Humanie:) hihi:))) Tak to było?

Moje smerfetki dzisiaj ślicznie spały w nocy! Od 19 do 6 rano!!!! Ja też sie wyspałam ale ta poghoda mnie dobija! Rano dzieci dostały jabłuszko z bananem:) A teraz chyba chcą spać a nie ma jak iśc na dwór:( Poracha!
Ide sobie zaparzyć kawkę...

To ja tez idę na kawkę..a co!
Młoda juz po zupie, wsunęła rosołek cielęcy z ryżem...

Jagoda, ja tez mam niby szlaban, ale wiesz, te paczki przychodzą głownie, jak Małż w pracy ;-);-);-);-);-);-):-D:-)

Aniu widzę że już nie potrzebujesz pomocy:-D, a ja Wam dołączam widok z mojego okna dziś brrrrrr
Co sukni to u mnie też na topie księżniczki teraz był problem bo dostała rolę macochy w Śnieżce w przedszkolu ale było beku:-) musiałam jej przetłumaczyć że rola macochy lepsza bo śnieżka musi jeść zatrute jabłko potem leżeć w trumnie :-DPoskutkowało
Kurcze lecę bo moje dziecię wstaje gdzie popadnie i zalicza glebę właśnie zbliża się do drzwi balkonowych Cofam co kiedyś pisałam że odetchnę jak zacznie raczkować:eek:
Kurde przeniosłam go do zabawek już widzę jego łapki na stole za chwilę pojawi się reszta lecę

Załączniki

• zimowo.jpg
    zimowo.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 17
Hanna :-D:-Doj dziewczyny mają rację,że mężuś nie oberwał.Ale i ja bym dostała zawału:szok:.
A widok z okna,hmm,zimowy:no:,ja chcę ciepełko.
Pochwalić psychologicznego podejścia do córy:-),jak to czasami trzeba nagimnastykować się by dziecię się cieszyło:rofl2:
U nas mży lub pada,czyli ciągle mokro:no:.Dzieci w chacie wariacji dostają z nudów.Ale dziś już skaczą na piłkach skoczkach:-D,więc na razie spoko.Emilka chyba ma problem z brzuszkiem.Słychać jak jej się przelewa.Bączki puszcza,odbija jej się dość często:confused2:.Dobrze,że Marek dziś jest w domu to zajął się małą,a ja zszykowałam szybko obiadek.Bo teściowa dziś nie w humorze i z samego rana się zcięłyśmy:no:.Aż się poryczałam.Wychodzi na to ,że mam dyrygować moim chłopem jak popadnie,bo ona mi każe:wściekła/y:.Jestem wściekła,a do tego Sara by przypodobać się babci oczywiście nie słucha mnie bo i po co.Na mnie można krzyczeć każdemu,a ja mam być potulną myszką.Mój Marek twierdzi bym się nie przejmowała tym co mama mówi,ale jak słyszysz o wszystko pretensje do siebie i wszystko to twoja wina:"Bo to ty masz załatwić to i tamto i siamto..."Ach...
Zima idzie a ja chcę słońca.
Marzenka Juleczka goni pięknie do przodu:-)
Ania ja powiedziałam sobie na razie stop,bo jak wpadnę w rytm zamawiania to klapa:zawstydzona/y::-D.

a my mamy taki kombinezon:nowy z metka 80 zl

a ja wklejam fotki przez fotosik:-)
ale tu sie dzieje
my po gosciach:-)Julia dostala chodzik:szok:podoba sie jej:szok:
Justys tak na humanie:-) moj maz na 6 mcy wazyl 8350:-)
ale pogoda wrrrrr:-(
Dotinko ach ta tesciowa:no:u mnie to samo:szok:

reklama
Do góry