reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

HANIU Twoje Szczescie rzeczywiście ładnie śpi:-D A ja uwielbiam gotowac, a tym bardziej jak ktoś póżniej chce to jeść. Zrobie zakupy i znowu ugotuje dzieciom coś... jeszcze nie wiem co ale napewno buraczki bedą:) Bo smerfetki je uwiebiają!

reklama
DORKA wspolczuje kochana-tak to juz jest -jak juz nam o dziwo cos dolega-wokolo pusto:-:)-:)-(
HANIU ale ten JASIEK artysta:-D:-D:-D.nie mogl zasnac-chcial sobie zmienic pieluszke przed snem:-)
JUSTYS ale Wam zazdroszcze tych paczek:-)
a kule juz dawno zamowilam,jest swietna:-)
pije kawke-a za oknem ciagle deszcz

Marza, który kod wstawiasz z tego fotosika tutaj na fotkę? I w tekst czy gdzie indziej? Chętnie spróbuję...

Hania, ale huncwocik z tego Twojego Jasia...hehe...chciał sprawdzic wzór pieluszek :-)

Dorka, mnie tez łupie kręgosłup ( mój Małż mówi, że przez to d=forum, bo ciągle siedzę na necie :-D:-);-))

Dotinka, że tez te dzieciaki nie chcą iść spać, jak trzeba..u mnie nie było problemu, za to obudzily sie obydwie dziś o 6.00 i koniec spania...

Kula fajna, ale jak eM zobaczy znowu jakąś zabawke to mnie powiesi!!! Ja mam takiego skoczka do nauki raczkowania i tez jest fajny..

Aha, ja zachorowałam juz na konkretny model wózeczka: o taki: Wózek spacerowy - Maclaren Quest Mod Coffee Brown/ Powder Pink , tylko zgrzałoby czekać na jakąś promocję...no i w sklepie musze go zobaczyc, czy rączki wysoko, bo mój eM musi mieć wygodnie na spacerki..

Co do paczek, to ja wyciągam co jakiś czas po Alicji wielki wór i wyciągam wszystko, po 4 latach sie zapomina, co ona tam miała, a wszystko takie śliczne ( tylko ja tez miałam odwał z różówym i wszysko landrynkuje..). Ale przynajmniej mogę sobie pozwolić raz na jakiś czas na jakiś fajny droższy ciuszeek, bo na resztę nie wydaję..;-)tzn. tak Małożowi tłumaczę...;-);-)

Moja młoda zaczełą sie wspinać po meblach...no comments..

Aha....bo ja po rundzie sklepowej..PROMOCJE:
w TESCO - pampersy pomaranczowe Sleep&Play BAAARDZOOO tanio!! i kupiłam te Pampersy Premium Care tez tanio...jeden wyszedł 51 groszy...
No i promocja w Tesco na zupki i deserki z Bobovity!!

W Kauflandzie - śpworki za 39,90...takie większe.

ja tylko na chwile-rodzice jada-siedze w kuchni
Aniu-Zdjęcie 500px na forum: [ pomoc -to daje na forum.jak nie dasz rady-pomoge chetnie:-)spadam bede potem bo juz jada:-)i daje od razu w odpowiedz ten kod:-)

Oki, to próbuję: jedna fotka, jak młoda bawi się MOIM osiolkiem ( ma 31 lat..) a druga - jej ostatnie popisy, sama wspina się na gniazdku i potrafi do niego wejść ( no udało jej się trzy razy, to chyba potrafi..)

reklama
Do góry