reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

HANIU Twoje Szczescie rzeczywiście ładnie śpi:-D A ja uwielbiam gotowac, a tym bardziej jak ktoś póżniej chce to jeść. Zrobie zakupy i znowu ugotuje dzieciom coś... jeszcze nie wiem co ale napewno buraczki bedą:) Bo smerfetki je uwiebiają!

reklama
DORKA wspolczuje kochana-tak to juz jest -jak juz nam o dziwo cos dolega-wokolo pusto:-:)-:)-(
HANIU ale ten JASIEK artysta:-D:-D:-D.nie mogl zasnac-chcial sobie zmienic pieluszke przed snem:-)
JUSTYS ale Wam zazdroszcze tych paczek:-)
a kule juz dawno zamowilam,jest swietna:-)
pije kawke-a za oknem ciagle deszcz

Marza, który kod wstawiasz z tego fotosika tutaj na fotkę? I w tekst czy gdzie indziej? Chętnie spróbuję...

Hania, ale huncwocik z tego Twojego Jasia...hehe...chciał sprawdzic wzór pieluszek :-)

Dorka, mnie tez łupie kręgosłup ( mój Małż mówi, że przez to d=forum, bo ciągle siedzę na necie :-D:-);-))

Dotinka, że tez te dzieciaki nie chcą iść spać, jak trzeba..u mnie nie było problemu, za to obudzily sie obydwie dziś o 6.00 i koniec spania...

Kula fajna, ale jak eM zobaczy znowu jakąś zabawke to mnie powiesi!!! Ja mam takiego skoczka do nauki raczkowania i tez jest fajny..

Aha, ja zachorowałam juz na konkretny model wózeczka: o taki: Wózek spacerowy - Maclaren Quest Mod Coffee Brown/ Powder Pink , tylko zgrzałoby czekać na jakąś promocję...no i w sklepie musze go zobaczyc, czy rączki wysoko, bo mój eM musi mieć wygodnie na spacerki..

Co do paczek, to ja wyciągam co jakiś czas po Alicji wielki wór i wyciągam wszystko, po 4 latach sie zapomina, co ona tam miała, a wszystko takie śliczne ( tylko ja tez miałam odwał z różówym i wszysko landrynkuje..). Ale przynajmniej mogę sobie pozwolić raz na jakiś czas na jakiś fajny droższy ciuszeek, bo na resztę nie wydaję..;-)tzn. tak Małożowi tłumaczę...;-);-)

Moja młoda zaczełą sie wspinać po meblach...no comments..

Aha....bo ja po rundzie sklepowej..PROMOCJE:
w TESCO - pampersy pomaranczowe Sleep&Play BAAARDZOOO tanio!! i kupiłam te Pampersy Premium Care tez tanio...jeden wyszedł 51 groszy...
No i promocja w Tesco na zupki i deserki z Bobovity!!

W Kauflandzie - śpworki za 39,90...takie większe.

ja tylko na chwile-rodzice jada-siedze w kuchni
Aniu-Zdjęcie 500px na forum: [ pomoc -to daje na forum.jak nie dasz rady-pomoge chetnie:-)spadam bede potem bo juz jada:-)i daje od razu w odpowiedz ten kod:-)

Oki, to próbuję: jedna fotka, jak młoda bawi się MOIM osiolkiem ( ma 31 lat..) a druga - jej ostatnie popisy, sama wspina się na gniazdku i potrafi do niego wejść ( no udało jej się trzy razy, to chyba potrafi..)

reklama
Do góry