HANIU Twoje Szczescie rzeczywiście ładnie śpi A ja uwielbiam gotowac, a tym bardziej jak ktoś póżniej chce to jeść. Zrobie zakupy i znowu ugotuje dzieciom coś... jeszcze nie wiem co ale napewno buraczki bedą Bo smerfetki je uwiebiają!
reklama
marza29
Fanka BB :)
DORKA wspolczuje kochana-tak to juz jest -jak juz nam o dziwo cos dolega-wokolo pusto:---(
HANIU ale ten JASIEK artysta.nie mogl zasnac-chcial sobie zmienic pieluszke przed snem:-)
JUSTYS ale Wam zazdroszcze tych paczek:-)
a kule juz dawno zamowilam,jest swietna:-)
pije kawke-a za oknem ciagle deszcz
HANIU ale ten JASIEK artysta.nie mogl zasnac-chcial sobie zmienic pieluszke przed snem:-)
JUSTYS ale Wam zazdroszcze tych paczek:-)
a kule juz dawno zamowilam,jest swietna:-)
pije kawke-a za oknem ciagle deszcz
Marza, który kod wstawiasz z tego fotosika tutaj na fotkę? I w tekst czy gdzie indziej? Chętnie spróbuję...
Hania, ale huncwocik z tego Twojego Jasia...hehe...chciał sprawdzic wzór pieluszek :-)
Dorka, mnie tez łupie kręgosłup ( mój Małż mówi, że przez to d=forum, bo ciągle siedzę na necie :-);-))
Dotinka, że tez te dzieciaki nie chcą iść spać, jak trzeba..u mnie nie było problemu, za to obudzily sie obydwie dziś o 6.00 i koniec spania...
Kula fajna, ale jak eM zobaczy znowu jakąś zabawke to mnie powiesi!!! Ja mam takiego skoczka do nauki raczkowania i tez jest fajny..
Aha, ja zachorowałam juz na konkretny model wózeczka: o taki: Wózek spacerowy - Maclaren Quest Mod Coffee Brown/ Powder Pink , tylko zgrzałoby czekać na jakąś promocję...no i w sklepie musze go zobaczyc, czy rączki wysoko, bo mój eM musi mieć wygodnie na spacerki..
Co do paczek, to ja wyciągam co jakiś czas po Alicji wielki wór i wyciągam wszystko, po 4 latach sie zapomina, co ona tam miała, a wszystko takie śliczne ( tylko ja tez miałam odwał z różówym i wszysko landrynkuje..). Ale przynajmniej mogę sobie pozwolić raz na jakiś czas na jakiś fajny droższy ciuszeek, bo na resztę nie wydaję..;-)tzn. tak Małożowi tłumaczę...;-);-)
Moja młoda zaczełą sie wspinać po meblach...no comments..
Hania, ale huncwocik z tego Twojego Jasia...hehe...chciał sprawdzic wzór pieluszek :-)
Dorka, mnie tez łupie kręgosłup ( mój Małż mówi, że przez to d=forum, bo ciągle siedzę na necie :-);-))
Dotinka, że tez te dzieciaki nie chcą iść spać, jak trzeba..u mnie nie było problemu, za to obudzily sie obydwie dziś o 6.00 i koniec spania...
Kula fajna, ale jak eM zobaczy znowu jakąś zabawke to mnie powiesi!!! Ja mam takiego skoczka do nauki raczkowania i tez jest fajny..
Aha, ja zachorowałam juz na konkretny model wózeczka: o taki: Wózek spacerowy - Maclaren Quest Mod Coffee Brown/ Powder Pink , tylko zgrzałoby czekać na jakąś promocję...no i w sklepie musze go zobaczyc, czy rączki wysoko, bo mój eM musi mieć wygodnie na spacerki..
Co do paczek, to ja wyciągam co jakiś czas po Alicji wielki wór i wyciągam wszystko, po 4 latach sie zapomina, co ona tam miała, a wszystko takie śliczne ( tylko ja tez miałam odwał z różówym i wszysko landrynkuje..). Ale przynajmniej mogę sobie pozwolić raz na jakiś czas na jakiś fajny droższy ciuszeek, bo na resztę nie wydaję..;-)tzn. tak Małożowi tłumaczę...;-);-)
Moja młoda zaczełą sie wspinać po meblach...no comments..
Aha....bo ja po rundzie sklepowej..PROMOCJE:
w TESCO - pampersy pomaranczowe Sleep&Play BAAARDZOOO tanio!! i kupiłam te Pampersy Premium Care tez tanio...jeden wyszedł 51 groszy...
No i promocja w Tesco na zupki i deserki z Bobovity!!
W Kauflandzie - śpworki za 39,90...takie większe.
w TESCO - pampersy pomaranczowe Sleep&Play BAAARDZOOO tanio!! i kupiłam te Pampersy Premium Care tez tanio...jeden wyszedł 51 groszy...
No i promocja w Tesco na zupki i deserki z Bobovity!!
W Kauflandzie - śpworki za 39,90...takie większe.
marza29
marza29
;-)nie ma sprawy;-)
swietne foty:-)Nastka jest fajooooowa:-)
czekamy na inne fotki:-)
musze uciekac
swietne foty:-)Nastka jest fajooooowa:-)
czekamy na inne fotki:-)
musze uciekac
hanna31
A ja zapomniałam napisać że dziś kolejny wielki dzień kończymy 8 m-cy!!
reklama
marza29
)))
Ostatnia edycja:
Podziel się: