reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Dorcia ja też jestem tego zdania nie szaleje z spacerówką bo nie wiadomo co będzie jak mały zacznie śmigać, a szczerze mówiąc już się przekonałam że firmowa droga wcale nie musi być najlepsza Mój Mutsy już po jednej reklamacji - hamulec. Teraz nadaje się do drugiej przednie kółko rozmawiałam już w sklepie Pani mi niestety potwierdziła że te usterki to często w tym modelu i na dodatek mówiła że jeszcze pęka szybka w budzie:no: Moja kumpela też ma mutsiaka i właśnie pękła jej szybka a użytkuje ją 6 miesięcy dłużej niż my jak mi też pęknie to się wkurze bo hamulec też miała zepsuty:cool:
A ta graco spaceróweczka bardzo fajna i jest fajnie resorowana ale nie myslę o zmianie choć na punkcie wózków jestem zboczona:-D jak właże do dziecięcego sklepu to zawsze muszę jakims pojeździć

reklama
Dorotka u nas to ten postęp w stawaniu był tak szybki że byliśmy z Adamem w szoku w wtorek zaczął klękać w łóżeczku i próbował się podciągać a w czwartek po raz pierwszy wstał przy organkach no a od wczoraj idzie mu już to świetnie Dzisiaj nawet wstał w kojcu trzymając się takiego kółeczka do podnoszenia stracił równowagę a kółka nie puścił:-D Spróbuję dodać zdjęcie jak stoi przy organkach

Dobra spróbuję wkleić
Już w ogóle nie chcee przy nich siedzieć tylko od razu na nogi i stoi.

Załączniki

• stoje przy organkach.jpg
    stoje przy organkach.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 26
Haniu pomacać to ja też lubię :-) . Dziś byłyśmy w Bobasie po ciepłą czapkę to też podglądałam .A co tam .Kupiłam Tośce fajny komplet z mięciutkiego polarku - czapka, szalik i rękawiczki z takimi śmiesznymi pomponikami w kolorze ecru . Nawet przy rękawiczkach. Wygląda cudnie. Zwłaszcza,że jest śniada i ten jasny kolor to jeszcze bardziej podkreśla ;-) Pani w sklepie się ja napodziwiała.

Koniecznie jakieś świeże zdjęcia podrzuć. W ogóle to myślałam żebyśmy się powymieniały wszystkie adresami email i wtedy każda mogła by rozsyłać zdjęcia bez obawy że ktoś niepowołany będzie je oglądał lub kopiował. Bo szczerze mówiąc to mam trochę obawy przed publikacja zdjęć w necie na stronkach. Ostatnio moim znajomym ukradli zdjęcie z stronki dziecka i ktoś wkleił w profil na nk jako dziecko szukające rodziców:wściekła/y: a administrator do dziś nic z tym nie zrobił możecie zobaczyć
Logowanie do nasza-klasa.pl
to jest Kuba a nie Tomek

Jasiek gratulacje ! Jesteś fantastyczny !!!
Tośka jeszcze sama nie siedzi a już kombinuje jak raczkować a najśmieszniejsze ,że w pozycji do raczkowania prostuje nogi i staje na palcach i nie wie co dalej :tak:
A te organki Jasiu ma świetne ! Muszę poszukać na allegro ! Mój jak zobaczy ile paczek zacznie schodzić w tym tygodniu to mnie chyba zamorduje :szok: Jak nic odetnie dostęp do neta :rofl2:

No to u nas też tak się zaczęło prostowanie nóg i stawanie na palcach, wiesz niektóre dzieci pomijają raczkowanie,więc nie zdziw się jak Tosia za niedługo będzie stała:-D rzuć linka do tego waszego jeździka też myślę Jaśkowi sprawić.

reklama
Do góry