Wspaniały ksiądz:-),więcej takich kazań powinno być wygłaszanych;-).No i
Aniu brawa dla pojętnego męża
,niektórzy by nagle mogli nabawić się głuchoty,albo powiedzieć skąd ksiądz może wiedzieć o takich sprawach...a wystarczy młodsza siostra,albo szwagierka;-).
Brawa dla
Natalki:-):-),to się teraz wam zacznie pilnowanie
Oby Alicja jak najdłużej chodziła do przedszkola,widać że przeogromnie szczęśliwa
jak buzia jej się nie zamyka.
Dziewczyny co myślicie o tym?Moja Emilka po kilku moich podejściach podania jej JEJ zupki pluje na potęgę,ale jak dałam jej spróbować naszej zupki pomidorowej z ryżem
,ona złapała łyżkę(moją) i prawie całą by ze smakiem pochłonęła
tak jej smakowała.Zastanawiam się,czy nie doprawić jej zupki do smaku dorosłego
?
Dzień wstrętnie deszczowy,dobrze że Emilka mimo kataru jednak była grzeczna i cierpliwa.Ale moje panie,ona zasypia tylko na siedząco u mnie na kolanach
!!Uparciuch jeden dostaje "boleści" jak ma zasnąć w łóżeczku albo w wózku
,normalnie idzie zwariować z tą małą manipulantką.
Dziewczyny,proszę może któraś ma ciut słońca,tak bardzo bym go potrzebowała przez dwa dni jeszcze...głupio tak ten dach wygląda z jednej strony pół dachu pomalowane a reszta nic
Marzenka oby Juleczka zawsze była grzeczna
:-).A mężuś i tak dużo pomaga.
Mój jeszcze ani razu nie przewinął dziecka(żadnego),ze złotka to nawet nie mam co marzyć
.Na spacer beze mnie to nie ma szans by poszedł.Chyba,że dziecko już chodzi to tatuś weźmie do sklepu takiego malucha,ale na spacer...
mowy nie ma.
Gotować nie potrafi,ale robi świetne kanapki
.(Tylko ten bajzel po wszystkim
).Dzieci wykąpie,ale te które potrafią same siedzieć,bo Emilki absolutnie
.
Aaa co tam będę pisać
,drań potrafi za to zrobić w domu wszystko sam jeśli chodzi o remonty:-).
Ale,ale dziewczyny co z wami?Jakoś tu pusto i mało was.Gdzie się podziewacie?Wakacje skończone
>