dotmar3
szczęśliwa Dotinka
Oj Aniu to przykro,że tak nie potrafią traktować dzieci na luzie.Mam ten sam problem ze szwagierką,która by chciała by dziecko 3letnie zachowywało się jak 30latek
.Chore jest to i to nie jest normalne zachowanie właśnie dorosłych.Chore dziecko nie potrafi czasami usiedzieć na jednym miejscu a co dopiero zdrowe
.Trudno się mówi,oni nie wiedzą co tracą nie obcując z dziećmi na codzień
No to pierwsza 100 na liczniku zaliczona:-)
A Natalka,aż zazdroszczę jej tego apetytu:-).Brawo!!!Konsystencja i wygląd widocznie mało ją obchodzą,ważne jest że smakuje małej smakoszce
Haniu,super,ze udało się wam wyjść,chociaż do 1;-) na imprezkę.Przemeblowanie 2pokoi to nie gratka
,łazienka poczeka;-).
Świetną zabawkę wynalazł synuś
,a to niespodziankę miał
.Ale ruchliwy jest bardzo,zanim moja Emi tak zacznie to muszę poczekać jeszcze.
W przedszkolu,nie ma problemu,bo my sami dajemy dzieciom śniadania do przedszkola.Dzieci dostają ze szkoły tylko ciepłą herbatkę.
Justyś dzięki za pomoc w zakupie tanich Huggiesów:-):-).
Tak się cieszyłam wczoraj ze słonka,a dziś od rana pochmurno i mokro
,zimno...brrr,nie cierpię takiej pogody:-(.tak chciałam by zaświeciło słonko i wysuszyło dach by można wreszcie pomalować tę nieszczęsną blachę
.Jak człowiek ma trochę wolnego to klapa z pogody.
Emilka znowu marudzi,oczka trze śpiąca,ale za nic w świecie nie chce zasnąć.widać,że męczy się.Od rana spała mi 10min i to na moich kolanach na siedząco
.Ona jest okropna jeśli chodzi o spanie.
Moniczka wszystkiego dobrego dla Mateuszka z okazji pół roczku:-)

No to pierwsza 100 na liczniku zaliczona:-)
A Natalka,aż zazdroszczę jej tego apetytu:-).Brawo!!!Konsystencja i wygląd widocznie mało ją obchodzą,ważne jest że smakuje małej smakoszce

Haniu,super,ze udało się wam wyjść,chociaż do 1;-) na imprezkę.Przemeblowanie 2pokoi to nie gratka

Świetną zabawkę wynalazł synuś

W przedszkolu,nie ma problemu,bo my sami dajemy dzieciom śniadania do przedszkola.Dzieci dostają ze szkoły tylko ciepłą herbatkę.
Justyś dzięki za pomoc w zakupie tanich Huggiesów:-):-).
Tak się cieszyłam wczoraj ze słonka,a dziś od rana pochmurno i mokro

Emilka znowu marudzi,oczka trze śpiąca,ale za nic w świecie nie chce zasnąć.widać,że męczy się.Od rana spała mi 10min i to na moich kolanach na siedząco

Moniczka wszystkiego dobrego dla Mateuszka z okazji pół roczku:-)
Ostatnia edycja: