reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
MAM DOOOOOŁAA:wściekła/y:
Oj mamuśki od kilku dni mam takiego doła że nic mi sie nie chce-życie nas dobija(wiem że nie którzy mają ciężej niż my,ale tak nam ciężko,nic nie da sie odłożyć a jeszcze wszystko sie pier.... masakra-wrzeszcze i chodze naburmuszona cały czas!ciekawe jak długo to jeszcze potrwa!!!
Prawie wcale sie nie śmieje:no::no::no:
Ania chodzi do przedszkola bez problemowo,nawet sama chce!:-D
Grześ zdrowy i robi olbrzymie postępy-wstaje sam,siada,raczkuje a i już chodzi sam przy meblach!!!:-)
Tyle radości i powodów do dumy a ja nabuczała cały czas :crazy: jeszcze troche a Mąż sie wkurzy i dopiero będzie!!!:eek:
OKI musze sadać bo mały jest powoli głodny a i do roboty sie czas szykować pozdrawiam i zasyłam całuski.

ps.dziewczyny Ania i Jola jak pozbyłyście sie tego cholernego śledzia???

Załączniki

• P1010212.jpg
    P1010212.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 25
Wiola, nie przejumuj się, nam tez się wszystko pieprzy....włąśnie sprzedaliśmy auto, kilka tysięcy taniej niż chcieliśmy, bo oczywiście zwalił się dzien przed sprzedażą hamulec, czujnik ABS i turbina....niech to szlag tarfi...grunt, że z dziećmi wszystko ok...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0Q0C_15rBcc&feature=player_embedded#t=179]YouTube - Jak Wyłączyć Na NK Śledzika [HD"]YouTube - Jak Wyłączyć Na NK Śledzika [HD][/ame] tu masz jak wyłączyć sledzia...

Czesc!
Z tym sledzikiem to chyba poczekam jeszcze bo nie mam sily! Pogoda do bani - ciagle chce sie spac, do tego ciezkie dni w miesiacu wiec humor do bani. Jak jeszcze raz ktos zapyta jak sie czuje to zaczne krzyczec!
I z takim oto humorkiem dalam sie wyciagnac na ogladanie kolejnego samochodu, ponad godzina jazdy w jedna strone...i kupilismy mazde 6!
W niedziele bedzie do odebrania. Szkoda mi tylko malego, bo pol dnia w samochodzie a drugie pol w komisie i jeszcze zostawilam u nich torebke, ciekawe jak wybiore kase z banku bez karty, ale moze z paszportem sie uda...
Cieszyc sie bede jutro jak mi sie polepszy.
Pozdrowionka!

kiedy ja sie wyspie?????
nie potrafie zliczyc ile razy karmie Julcie w nocy:(po polnocy juz jej nie odkladam do lozeczka tylko spi z nami.czy Wasze dzieciaczki karmione piersia tez maja taki apetyt w nocy?w dzien je malo 1/3 zupki i 1/3 deserku.wczoraj przed spaniem zrobilam jej 75 ml kaszki z malinami na mleku modyfikowanym a za jakies pol godz chciala cycka.
Mikusia
jak Mati?ale on duuuuzy:)
Viola jak nastroj?lepiej?
Justys te brokulki to jaka firma ma?
dzis jedziemy doWroclawia na lotnisko po tesciow,biore sie zaraz za jakis obiad ,bo potem prosto do nas.
pozdrawiam

Hej kochane mamuski! Ciekawe czy nas jeszcze pamietacie? Witam ponownie po dluugiej nieobecnosci :0) po moim 2 miesiecznym pobycie w pl jakos ciezko bylo mi sie zorganizowac tu od nowa, ogarnac caly ten majdan i wogole...ale zagladalam tu do was czasem :0)
nie jestem w stanie nadrobic tego wszystkiego co naskrobalyscie wiec zaczne od nowa zagladac tu regularnie i mam nadzeje ze znowu zalapie watek :0)
moja mala 10 wrzesnia wazyla 6870 i miala 68cm :0) w niedziele wyszedl jej pierwszy zabek- jedynka na dole a wczoraj wlasnie przebila sie druga!a marudzi przy tym niesamowicie...
marzaja z jagoda mam to samo, do 2 spi ladnie z jedna przerwa na cyca tak o 11 ale pozniej to normalnie co godzine!!! Nie wiem co to sie dzieje...tez marze o tym zeby sie wyspac...
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich maluszki i witam te, ktore dolaczyly podczas mojej nieobecnosci :0)

Witam serdecznie po długiej nieobecności ! Co się obrobiłam w domu i siadałam do kompa to domofon :wściekła/y: Przez te kilka dni tyle ludzi się przewinęło że jestem wypompowana . To koleżanki z życzeniami albo potencjalni chętni na zakup kamienicy...
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za życzenia . Kurcze skończyłam 39 lat i wkraczam w 40 :szok: A żebym się nie dosyć,że źle psychicznie czuła to jeszcze fizycznie do bani. Zaczyna mnie chyba coś brać , bo głowa boli mnie już 4 dzień i nic nie pomaga. Na domiar złego w sobotę dostałam okres pierwszy po porodzie. Obłęd ! Myślałam ,że po ścianach będę chodzić .
Marzenko Tośka też już o drugiej w nocy ląduje u nas w łóżku przypięta jak order ! I tak do rana . A wieczorem nie chce nawet 50 ml kaszki zjeść :wściekła/y: Pluje jak dzika i wije się jak ryba jak próbuje jej coś wcisnąć . Tylko, że w ciągu dnia to ona ładnie je. O 9 tej 150 kaszki ,o 12 tej cały słoik obiadku , ok 16 tej 120 kaszki i to jej polewam owocami ze słoiczka /połowa/ no i ok 19-20 po kąpieli robię kaszkę z czego zjada nie wiele . Oczywiście w ciągu dnia zamiast herbatek czy soczków cyc .
Dziewczyny jak tam biedne smarkate maluszki ? Lepiej już ? Tośka jak na razie się trzyma mimo iż Paula była chora .
A jeśli chodzi o Pauliśkę to jutro idziemy do chirurga . Zobaczymy co powie .
Dzisiaj Tośka ma echo . A co do jej serducha to ja już w ciąży byłam pod obserwacją w na badaniach wykryto u małej w serduchu bright spot -jasno święcąca plamka. Jak się o tym dowiedziałam to wylałam morze łez. Na necie wyczytałam ,że to dziadostwo mają dzieci z zespołem Downa . Dziewczyny ja miliony razy pytałam czy na pewno Tośka nie ma zespołu Downa. Koszmar
Trudno mi nadrobić te kilka dni Waszego pisania . Przepraszam,że nie odpowiedziałam wszystkim . Obiecuję poprawę :zawstydzona/y: Pozdrawiam

hej Kasiullla ponownie:)
Dorotko,trzymam kciuki za Twoje córeczki- nie łam się,może to wina hormonow- napewno tak jest- już sie zapomnialo jakie mialo się humorki podczas okresu:p ja mialam tylko 2 dni brudzenia okresu nadal brak :D
moja mamuska ma dzisiaj swoje 44 urodziny,nie bardzo wiem co jej kupic,zaraz ubieram bube i smigamy na miasto moze pomysł sam przyjdzie:)przed chwilka polecia pilot i moj tel na ziemie bo moj synek zdarł obrus:)zaczelo sie:)
Oj wspolczuje wam kobietki z tymi karmieniami, pamietam jak moj mlody spal przyssany do cycki cale noce:/ teraz spi mi rowno jak w zegarku od 9.00 do 5 rano:)dostaje butle i spi do 8 :) kochany skarbek
oki uciekam buziole :)

reklama
Do góry