reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
Luzik:)fajniutki suwaczek..

Mateuszek jest usypiany przez tatusia a ja odpoczywam, ale mlody za bardzo spac nie chce bo pospal na polku 2 godzinki przed kapiela...dzisiaj dostal od babci kaczuszke do kapieli hehe ale mial ubaw :)

No dzięki Tobie Moniś udało mi się :-)
To masz chwilkę dla siebie. Tośka jak zasnęła o 18tej to nadal śpi... Zaraz będę ją budzić. Skubana od 5tej rano nie spała. Były tylko dwie drzemki po 10 minut na spacerkach . Faktem jest ,że jak ją wykąpię to kładę do łóżeczka i sama zasypia.
:-)Myszorka nie widać pewnie się godzi z mężusiem ...
Dziewczyny czy już podajecie gluten ? Tośka dziś rozpracowała połowę słoiczka 190 g z Gerbera z glutenem . Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze. A tak jej smakowało . Tyle, że ona jest zupkowa . Pochłania całe słoiczki z Bobovity i jej mało...

Moje smerfetki śpia od 19.15:) Bosssko:tak:

MIKUSIA ale masz luzik:) Super:cool2: Kaczuszka pewnie jest słodka w połączeniu z maluchem...

DORKA fajne suwaczki:) My jeszcze nie jemy glutenu... Niedawno moje smerfetki dostały pierwsze "normalne" jedzonko. Dzisiaj pierwszy raz dostały kaszkę mleczno-ryzową.

ANIU juz jesteście pogodzeni??

Jutro ide do Rossmanna po paczuszki z HIPPA dla dziewuch:) A zaraz wróci moje kochanie z pracy:tak:

Miłego wieczoru...

Justyś no z tym glutenem to faktycznie Twoje cudeńka mają jeszcze czas . Są młodsze od mojej o miesiąc .A nad suwaczkami to jeszcze muszę popracować ...

Przeglądam właśnie stronę tego ośrodka w Rowach. Ładnie tam :-)
Hmm a może udałby się chociaż na chwilkę spotkać tam w przyszłym roku.. Się rozmarzyłam ... Mało realne ,ale kto wie...

WITAM CIEPLUTKO!!!!!!
Ale się dzieje na forum . Ola śpi a ja korzystam z chwili.:-)
Dorotko- na początku każdy miał problem z tymi suwaczkami :tak:, ale widze że już jest w porządku.
Nie mam coś weny do pisania wieć zmykam lulu bo jestem strasznie padnięta :-(
Miłej nocy.

reklama
Joluś Ty nie masz weny a mnie nawiodło na gadanie :tak: Mała śpi , duża się uczy a mój M ogląda film i nawet jak do niego mówię to nie reaguje taki skupiony :wściekła/y: .

Do góry