reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
hej mamuski
mój syncio dzisiaj kończy 5 miesiecy z bilansem 3 ząbków na dole- idą mu w ekspresowym tempie :) a to moja malota wcinająca kaczora:p

Hej dzięki za gratulacje..:-)
Znowu pogoda do niczego, ale na spacerek się wybieramy chociaż krótki :tak:
Aniu- fajnie że u ciebie chociaż pogoda dopisuje, jeszcze raz miłego wypoczynku. Twoja Natalcia to mały głodomorek cały słoiczek zjada :szok: moja to tylko niecałe pół słoiczka chce a później to już pluje :no:.
Moniczko- Mati jest kochany, i gratuluje trzeciego ząbka, ale szybko idą :szok:.
Wiolu- jak egzamin mam nadzieje że wszystko skączyło się dobrze :-).
Zmykam na spacerek za chwilę .
Miłego dnia życzę.

JAGODA fajnie, że tak wyszło z fotkami:) Będzie pamiątka:tak:I te ząbki... miodzio:) A goście, ech lepiej nie mówić:) Jak wrócę z urlopu też planujemy chodzić na basen z naszymi smerfetkami:)

DOROTKA skąd Ty masz siłę na te zabawy burakami???:szok: No i czas... Fajnie, że Emi wciąga buraczki, samo zdrowie:)

WIOLA powodzenia... 3mam kciuki:happy:

MIKUSIA czas leci a żabki rosną :) Kozacko:)

ANIU odpoczywaj i też korzystaj ze słonka:) Gratulacje dla Nastki za pojemność brzuszka:tak:

A u mnie urlop zbliża się do konca i nawet cieszę się, że wracam do wrocka... Juz się stęskniłam za domem. Moje smerfetki dzisiaj dostały dynie z ziemniaczkiem i na podwieczorek dynie z jabłuszkiem. No i się wczytało jedzonko:happy: A bałam się, że nie będą chciały tego jeść:-p
Tu już widać jesień... pogoda w kratkę, raz słonko, raz deszczyk... ale ogólnie jest ciepło. Aha i listki żółkną, ech:eek:
Wykorzystujcie jeszcze ostatnie podrygi lata:)

Aniu super,że pogoda się poprawiła.I witaj chociaż krótko;-).Natalka woli konkrety:-),nie chciałaś jej dać kotleta to przynajmniej zje słoiczek obiadku:-D.
Monika już trzy ząbki:szok::-),świetnie,że be problemu idą.Mati śliczny chłopaczek:-)
Wiola pisz co z egzaminem,jesteśmy z tobą.
Za godzinkę będę już miała moje dzieci w komplecie w domu:-).Emilka jednak preferuje zupki z buraczkiem,zjada po 60ml,więcej niestety nie bo zaczyna pluć a to jej sie baaardzo podoba:rofl2:.
Pozdrawiam i zmykam szykować jakąś kolacyjkę,wcześniej nie dałam rady bo Emi coś po rehabilitacji mi marudziła(nie lubi ćwiczyć:no:).A dziś p rehabilitantka stwierdziła,że wg niej prawa rączka w obojczyku musiała być wywichnięta albo nawet złamana przy porodzie,bo jest zaruchliwa :crazy: i odchyla się zawsze mocno do tyłu przy każdym możliwym ruchu tak jakby Emi nie potrafiła nad nią zapanować.Ale pociecha,że da radę ją wyćwiczyć:-).

uciekam spac,tylko na chwile,gratulacje dla dzidziusiow za ich postepy!!!!!!!!!!!
u mnie ze sloiczkami coraz lepiej:)))))
soczek pije lyzeczka
dobranoc:)))

DOROTKA napisz jak po powrocie dzieci... Fajnie je miec z powrotem? A Emi szaleje, oj idzie jak burza i do tego plucie:)
A na rehabilitacji nieźle sie porobiło:szok: oby było wszystko oki:)

reklama
Justyś biedulo stęskniona:-),dobrze już mieć chłopa swojego przy sobie;-).
Buraki teściowa ugotowała w parniku:-),obrała jeszcze na dworze wielkiej wannie a dalej to juz ja się zjęłam przetwarzaniem:cool2:.Do tego dobra rzecz mieć elektryczną maszynkę do rozdrabniania warzyw,robota idzie wtedy szybciej i przyjemniej:happy:

Dzieci przyjechały szczęśliwe i stęsknione:-D:szok::szok:Do tego stopnia,że jeszcze nie mogą zasnąć:rofl2:,oglądają książeczki czy nic się w nich nie zmieniło:cool2:,Nikodem do łóżka poszedł ze swoimi autkami:laugh2: a Sara z wielką pandą:laugh2:.Najlepsze jest to,że Emilka się obudziła jak przyjechali(22h) i tak się cieszyła,gadała,kopała jak zobaczyła rodzeństwo:-D:-D:-D.Dopiero zasypia ponownie:eek:.
Idę jeszcze się ochlapać i kładę się spać,może jak dzieci zobaczą,że mama też się kładzie to zasną.
Spokojnej nocy życzę wszystkim.
Marzenka widzisz jak Juleczka smakoszem została:-).

Do góry