reklama
enka75
mamuśka :)
mulatka- nurkowaliśmy na zmianę. jeden nurek ja jeden mój M albo cały dzień ja cały M, wzięliśmy też mleko w proszku i jak mała chciała jeść a ja byłam hmm poniżej poziomu dostepności to M w 3 sec mieszankę zrobił i nakarmił.Enka to super że wypad się udał i mała tak dzielnie to zniosła. A co robiliście z małą jak chcieliście nurkować???
co do fotek to postaram sie jeszcze dziś kilka wkleic
no a mamusie i tatusiów zachęcam do podrózowania, teraz jest najleprzy czas na to, maluchy jeszcze mało mobilne więc łatwe do opanowania ;-) a i podróże za free (no w charterach 50 zł ) za to nocleg w hotelu darmo. Warto sprawdzić czy mają łóżeczka dla dzieci, często tak jest a jeśli nie to zazwyczaj bez problemu dają pokój z łóżkiem wielkim tak że wszytscy się pomieszczą
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ostatnia edycja:
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Enka a gdzie dokładnie byliście i w jakim hotelu?? Tak mi się marzy....... Czekałam na Twój powrót bo byłam ciekawa co napiszesz, spodziewałam się samych pozytywów....ale teraz jeszcze bardziej chciałabym...chociaż na tydzień....
enka75
hotel Sea Sun w Dahab, wyjazd był z Alfa Star (firma oki sprawdzona wielokrotnie)Enka a gdzie dokładnie byliście i w jakim hotelu?? Tak mi się marzy....... Czekałam na Twój powrót bo byłam ciekawa co napiszesz, spodziewałam się samych pozytywów....ale teraz jeszcze bardziej chciałabym...chociaż na tydzień....
Jeśli chodzi o hhotel to jeśli planujesz np nurkowanie a hotel jedynie jako noclegownię to jest oki natomiast jeśli chcesz lepsze warunki to polecam Tropitel (w zeszłym roku byłam tam) , hotel czysty pokoje oki sprzatanie co dzień , ale jest tam "szalony ogrodnik" który podlwa roślinki hmmm guanem
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
tak jest chyba w kazdym hotelu w Egipcie ze wzgledu na oszczednosc słodkiej wody, zarówno jak bylem w Hurgadzie i Sharm w obu hotelach było tak samo z podlewaniem, dziecka lepiej na taką trawe nie wypuszczacale jest tam "szalony ogrodnik" który podlwa roślinki hmmm guanemwięc fetorek jest.
reklama
enka75
aa potwierdzam, na trawę jakąkolwiek nie nalezy malucha wypuszczać bo choćby to podlewanie ale i koty, których jest maaaaasę (osobiście uwielbiam koty ale nie w takiej ilości i nie wszędzie) trzeba mieć ze soba mały kocyk pled czy cokolwiek co położy się na ziemi ect by maluchy wypuścić by poraczkował
Podziel się: