reklama
Mam pytankto do "powtórnych" mam.
Kiedy wasze maleńśtwa zaczynały ząbkować?
Gabi się przestraszliwie ślini, wkłada co popadnie do buzi i od kilku dni jest bardzo niespokojna. Zastanawiam się czy to możliwe żeby tak wcześnie się to zaczęło
Gabi się przestraszliwie ślini, wkłada co popadnie do buzi i od kilku dni jest bardzo niespokojna. Zastanawiam się czy to możliwe żeby tak wcześnie się to zaczęło
angelika82
Fanka BB :)
Ja osobiscie zaczelam zabkowac jak mialam 3 miesiace - ale ponoc to zadko sie tak wczesnie zdarza u Maluszkow.Mam pytankto do "powtórnych" mam.
Moja Julka też wcześnie zaczęłą się slinić, a leciało tego baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo ale jak przyszło co do czego wylazł dopiero pierwszy w 9 mcu, a teraz ma rok i 2 mce i ma już 15 wiec nie ma na to reguły, a Anusia już pcha łapki do buzi...
Moj tez sie strasznie slini, a bylismy dzisiaj u ortopedy i spytalam doktor czemu, a ona ze dziecku teraz zaczely slinianki pracowac, a taki babel maly nie jest w stanie jej polknac, dlatego pcha raczki do buzi, by usunac sobie nadmiar sliny. Polecala klasc na brzuszku i na bokach by sie nia nie zakrztusil.
reklama
Podziel się: