reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
nadrobiłam 5 stron w tył i jak widzę każdy bobas wyczynia co innego
tak więc czytam sobie, ale już nie mam zamiaru porównywać, denerwować się czy coś tam;-)
Michał odkrył, że można się uśmiechać do wszystkich pań bez wzgl na wiek i okoliczności, a one są nim wtedy zauroczone. mały podrywacz mi rośnie:-D
poza tym Michał: pluje, gada, krzyczy, śpiewa, samodzielnie trzyma butlę i się karmi czy pije z niekapka, i takie tam inne;-):cool2: ale ruchowo należy raczej do leniwców, na pleckach kręci się na boki, na brzuch nie, na brzuchu chwilę poleży i odwraca się na plecy. podciągać juz mu się nie chce - woli pokrzyczeć, że nie chce siedzieć w leżaczku tylko na kolanach
a no i odkrył do czego służy pielucha jednorazowa - rozciąga się ją na maksa, moczy w buzi a potem naciąga na nogę lub na dwie, potem się wyrzuca bo już się nie nadaje na tyłek (czyli pieluchy trzeba trzymać z daleka od niego)

Nową umiejetnoscia mojego szkraba jest (katar) śpiewanie , krzyczy jak najety cał dzien cos sobie brzeczy . A jeszcze sie zaczyna kłucić

Magda za to od kilku dni powtarza z uporem maniaka "babababababababa" prawie non-stop. Oczywiście Babcia uważa że to do Niej.;-):-) A niech jej będzie, he, he.
No i dodatkowo jeszcze mamy fazę na pisk (zamieninie z babababa).

Magda za to od kilku dni powtarza z uporem maniaka "babababababababa" prawie non-stop. Oczywiście Babcia uważa że to do Niej.;-):-) A niech jej będzie, he, he.

U nas zaplątała się ptasia grypa. Tzn. Ania załapała fazę wrony i ciągle robi tylko "KRAA KRAAAA KRAAAAAAAAAAA". Aż mi łeb pęka po 2 takich dniach :-)

Dzagud u Nas też faza na pisk :-D:-D
Bez powodu, ale i ze szczęscia (albo zdziwienia):-D

Największy pisk był jak Zuzia zobaczyła choinkę :-):-D:-)

reklama
Do góry