reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

No znalazłam, coś takiego mi się podoba...

Praktyczny, duży 105x105 cm kojec / łóżeczko (295214071) - Aukcje internetowe Allegro

Podoba mi się też takie:

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC Z KOŁYSKĄ FW-2 A (298066226) - Aukcje internetowe Allegro

bardziej ze względu na to, że składa się w torbę i można je zabrać na wakacje. A my już myślimy jak to będzie z Magdą skoro ona nie lubi spać z nami, a w wózku przecież jej trzymać nie będę. Tylko że to jest tak naprawdę niewiele większe od łóżeczka więc nie wiem czy jest sens.

Jeeeezu, Mąż mnie zabije jak wyskoczę z pomysłem zakupu kojca....:-:)szok: Muszę go czymś udobruchać...;-)zanim zacznę akcję podjazdową. Może by tak inne rzeczy posprzedawać na Allegro....:cool2:

reklama
Dzagud
pierwszy super, drugi beee

Wiesz jak to jest z 2w1. Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Kojec polega na tym że dziecko jest w nim bezpieczne i jak leci główką w tył czy na boki to się o nic nie uderzy - siatka jest 'w powietrzu'. A w takim łóżeczku turystycznym na rogach są rury w które dziecko przytrąpi przy pierwszym lepszym przewrocie - przynajmniej takie są moje obserwacje - mam jedno i drugie.

Zgadzam się z efilo. Mam taki turystyczny kojec i on ma właśnie te okropne rurki, w które Stasiek zaczął uderzać jak tylko trochę się zaczął ruszać. Obkładam poduszkami tzn. wkładam jaśki między siatkę a te rurki, no i to nie jest zbyt praktyczne... A może coś takiego? LUKSUSOWY KOJEC - ZABAWA I ASEKURACJA DLA DZIECKA (295096303) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam niedawno przypadkiem zupełnie. Plastikowy więc chyba uderzenia nie byłyby groźne...
A filmiki super, ma-ma:-):-) Ciekawe czy im to wychodzi świadomie... Stasiek zazwyczaj mówi ma-ma jak zaczyna marudzić. Idzie wtedy taki bidny do mnie np.do kuchni (tzn.raczkuje) i powtarza takim bidnym głosikiem mamamamamamama - nie sposób go nie wziąć na ręce i nie przytulić :-):-)

Isia

Zosia też dokładnie tak samo! :-D Od razu jej mówię: moja boroczko chcesz do mamy, tak? I ja przytulam :tak::-)

Oglądałam ten plastikowy w realu i... :no: Twardy, zimny, poza tym bałabym się że on się przewróci. Luksusowym to bym go nie nazwała :baffled:

Zapomniałam jeszcze o jednym. Isia, może te rurki da się obłożyć taką otuliną jak z karimaty?
Są takie specjalne do izolowania rur z wodą itp. O ile te rurki nie sa w środku materiału od łóżeczka - bo wtedy to klapa

No niezły pomysł, trzeba będzie coś pokombinować :tak::tak: Stasiek w kojcu buszuje zazwyczaj jak jesteśmy u rodziców, a w domu nie mamy miejsca na nic takiego bo nawet gdybym rozłożyła taki kojec na chwilę tylko to nie bardzo mielibyśmy gdzie się poruszać :baffled: Ale Stasiek już poczuł taką wolność buszując po całym pokoju, że mam wątpliwości co do tego czy w ogóle chciałby w kojcu siedzieć :confused::confused:

reklama
Do góry