reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Efilo, nie załamuj mnie, znaczy się tylko ja taka stara jestem, że ruskawo jazyka się w szkole uczyłam?:-(;-)Udawolstwie, to zadowolenie, zachwyt, radość.
Swoją drogą jestem zdania, że język rosyjski (jakkolwiek przez Polaków znienawidzony), jest bardzo pięknym językiem z cudną melodią. I czasem jak mi się coś przypomni, to robię takie "wstawki".;-)

reklama
A dzieki Toska,dzis calkiem niezle...wczoraj bylysmy na szczepieniu,masakra jakas,dostala plam na twarzy i lekarze sie zlecieli bo mysleli ze wstrzasu dostala...a darla sie w nieboglsy,jeszcze w zyciu nie slyszalam takiego kzyku!No a te plamy to okazalo sie ze z placzu...ale co sie natresowalam to moje...:-(

Twoja synowa zaszczepiona musi byc i zdrowa zeby zdrowe wnuki nam powila hehehe,to samo sie zienciunia tyczy:-D:tak::-)

Buziaki

....no wiesz... nie zeby od razu mial mi wnuki zienc powic ale...(heheh)

:-):-):-):-):-):-)
obiecuję, że przeprowadzę z nim odpowiednią rozmowę, żebyśmy za szybko babciami nie zostały:-D

dobrze, że z Amelką wszystko ok. U nas też czasami od krzyku plamy się pojawiają. Ucałuj ją od Staśka:tak:

a ja jestem w totalnym szoku:szok::szok::szok: ( o w końcu mi się te emotikonki przydały:-D), ponieważ mój syn bawił się SAM przez 40 minut:szok::szok::szok: i zasnął SAM:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D

Dzagud nie łam się - też miałam ruski w podstawówce (ostatni "komunistyczny" rocznik ;-)). Stety/niestety - rusycystka skutecznie mi go obrzydziła i niczego się nie nauczyłam. Niemniej, do końca życia zostanie ze mną "toćka", którą zapamiętale wszyscy zapisywali na dyktandach :-D Baba szału dostawała :-D

toska no gratulacje! :-) Piotruś już jakiś czas sam zasypia - 9/10 razy - ale bywało z tym ciężko na początku :tak:

reklama
No właśnie :baffled: No trudno - i tak chyba lepszego nie znajdę...
A z podłogą, to wydawało mi się (pewnie mylę z jakimś innym kojcem), że ma możliwość podniesienia (jak w łóżeczku).
Zdecydowałaś się?
Z tą podłogą to jest tak, że raczej nie ma szans aby dziecko samodzielnie ją zdemontowało, więc nie masz się czego obawiać :tak:

Do góry