reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mali odkrywcy ...

Efilo, nie załamuj mnie, znaczy się tylko ja taka stara jestem, że ruskawo jazyka się w szkole uczyłam?:-(;-)Udawolstwie, to zadowolenie, zachwyt, radość.
Swoją drogą jestem zdania, że język rosyjski (jakkolwiek przez Polaków znienawidzony), jest bardzo pięknym językiem z cudną melodią. I czasem jak mi się coś przypomni, to robię takie "wstawki".;-)

reklama
A dzieki Toska,dzis calkiem niezle...wczoraj bylysmy na szczepieniu,masakra jakas,dostala plam na twarzy i lekarze sie zlecieli bo mysleli ze wstrzasu dostala...a darla sie w nieboglsy,jeszcze w zyciu nie slyszalam takiego kzyku!No a te plamy to okazalo sie ze z placzu...ale co sie natresowalam to moje...:-(

Twoja synowa zaszczepiona musi byc i zdrowa zeby zdrowe wnuki nam powila hehehe,to samo sie zienciunia tyczy:-D:tak::-)

Buziaki

....no wiesz... nie zeby od razu mial mi wnuki zienc powic ale...(heheh)

:-):-):-):-):-):-)
obiecuję, że przeprowadzę z nim odpowiednią rozmowę, żebyśmy za szybko babciami nie zostały:-D

dobrze, że z Amelką wszystko ok. U nas też czasami od krzyku plamy się pojawiają. Ucałuj ją od Staśka:tak:

a ja jestem w totalnym szoku:szok::szok::szok: ( o w końcu mi się te emotikonki przydały:-D), ponieważ mój syn bawił się SAM przez 40 minut:szok::szok::szok: i zasnął SAM:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D

Dzagud nie łam się - też miałam ruski w podstawówce (ostatni "komunistyczny" rocznik ;-)). Stety/niestety - rusycystka skutecznie mi go obrzydziła i niczego się nie nauczyłam. Niemniej, do końca życia zostanie ze mną "toćka", którą zapamiętale wszyscy zapisywali na dyktandach :-D Baba szału dostawała :-D

toska no gratulacje! :-) Piotruś już jakiś czas sam zasypia - 9/10 razy - ale bywało z tym ciężko na początku :tak:

reklama
No właśnie :baffled: No trudno - i tak chyba lepszego nie znajdę...
A z podłogą, to wydawało mi się (pewnie mylę z jakimś innym kojcem), że ma możliwość podniesienia (jak w łóżeczku).
Zdecydowałaś się?
Z tą podłogą to jest tak, że raczej nie ma szans aby dziecko samodzielnie ją zdemontowało, więc nie masz się czego obawiać :tak:

Do góry