reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

Maksio też (oprócz obrotu z brzuszka na plecy, który już umiał jak wrócił ze szpitala) nie jest zbyt ruchliwy, ale w nocy jak go kładę u nas w łóżku do karmienia, to w dwie sekundy obraca się na bok i jest gotowy do konsumpcji :-D

Jola Maksio to mądrala, potrzebuje dobrej motywacji, co się będzie tak bez celu wysilał... :-)

Czarek ostatnio bardzo się rozleniwił jeśli chodzi o osiągnięcia ruchowe, był czas że nie mógł poleżeć na brzuszku tylko ciągle fikał na plecy, na boczki też się przewracał a ostatnio tak się zajął doskonaleniem języka i odkrywaniem nowych wyrażeń, że chyba zapomniał technikę obrotów.

reklama
Jola Maksio to mądrala, potrzebuje dobrej motywacji, co się będzie tak bez celu wysilał... :-)

Czarek ostatnio bardzo się rozleniwił jeśli chodzi o osiągnięcia ruchowe, był czas że nie mógł poleżeć na brzuszku tylko ciągle fikał na plecy, na boczki też się przewracał a ostatnio tak się zajął doskonaleniem języka i odkrywaniem nowych wyrażeń, że chyba zapomniał technikę obrotów.

to u nas odwrotnie, Michał zamilkł:szok: czasem mu sie coś tam wyrwie, ale zaczął się chichrać na maxa, piszczeć i zajął się zabawkami, a co za tym idzie... przecież z pełną buzią się nie mówi:rofl2:

Martitka widziałam na allegro poduszkę pod kolana przy kąpaniu maluszka w zwykłej wannie:confused2: ale to już raczej przy siedzącym maluchu

Nuna wygodnie jest Ci go trzymać w dorosłej wannie. Ja też się zastanawiałam , ale pomyślałam, że to strasznie niewygodne klęczeć przez kilka minut i jeszcze trzymać małego klocka.

Martitka a nie chcesz kupić takiej długiej gąbki do kąpieli? Ja kąpie Niunię w dużej wannie odkąd skończyła 1 miesiąc i właśnie na takiej gąbce i obie ręce mam wolne:tak:.

Kotek no racja!!
Widziałam takie w jakimś sklepie jeszcze jak byłam w ciąży, ale jakoś wypadło mi to z głowy;-)

Ostatnio każda kąpiel kończy się powodzią w pokoju.My z M mokrzy cali, a synek ma ubaw po pachy i się chichra na głos:-):-):-):-)

reklama
Do góry