reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Dzisiaj u nas nastąpił ogromny przelom:tak::tak::tak:Jestem w szoku i pelna podziwu dla okrucha:happy2:Po poludniu dzidzius stwierdzil ze bierze sie ostro do roboty.No i z tego wyszlo ze od dzisiaj sama siedzi ale to nie wszystko.Do tego juz raczkujemy na calego(nie w miejscu jak to tek pory)Hurrrrrrrra dzisiaj jestem dumna bo juz myslalam ze to nie nastąpi.Widac ze choroba przechodzi.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Brawo, brawo, brawo dla cudnej Amelki!!!
Gratulujemy i bardzo się cieszymy.:-)

I tak to jest z tymi naszymi dzieciaczkami... Niby, niby nic, a tu nagle skok milowy:-D

Gratulacje !!! Ale Wasze maluchy super się rozwijają :-)

Do nas jutro wieczorem przychodzi rehabilitantka i mam nadzieję, że powie, że wszystko jest ok, a to, że Karola nie chce raczkować to tylko sprawa jej lenistwa albo strachu przed nieznanym ... Trzymajcie kciuki, plizzz

Tak bardzo chciałabym już pochwalić się tutaj tym, że Karolinka zaczęła raczkować albo wstawać :tak:

Iszatr,Monika-dziekujemy i mocno sie cieszymy z sukcesow.:-)
Anielap-ja mysle ze po prostu Amelka goni Zuzie.Ostatnio jej powiedzialam ze Zu juz raczkuje no i patrz.Chyba sie Amelka zawstydzila i tez sie postarala.:tak::tak::tak:

Iszatr-Franio boski,na scenie światowej chlopak zablysnie w przyszlosci
Monika-Amelka to tez taki maly leniuszek i byle ja ponosic i podac zabawke.Dopiero dzisiaj ruszylo.Trzymamy kciuki za was i zeby dobre wiesci byly od rehabilitanta.

reklama
Do góry