reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maleństwa na basenie

Kanoot--> tu masz adres stronki.http://www.parkwodny.com.pl/index.htmWg tego co pisze w cenniku-dzieci do lat 4 bezplatnie, ale ja wolalabym tam najpierw przedzwonic i sie upewnic.Z synkiem chcialabym sie wybrac jak skonczy 4 miesiace, ale zobaczymy czy jego zdrowie nam pozwoli (czytaj temat "oczopląs").Musze to skonsultowac z lekarzem.Zastanawiam sie czy zimą mozna spokojnie jeździc na basen z maluszkiem.

reklama
my chodzimy na specjalne zajecia dla niemowlakow. ucza nas jak trzymac dzidziusia, jak sie z nim obchodzic w wodzie, jak go oswajac z woda. woda jest cieplejsza niz na zwyklym basenie.

Witam, ja z moim synkiem chodze na basen odkad skonczyl osiem tygodni.
W szkole plywania niemowlat do ktorej chodzimy zajecia rozpoczynaja sie od 8 tygodznia zycia.Basen jest z woda ozonowana a temperatura wody ma 32 stopnie.Zajecia prowadzi zawsze dwoch instruktorow ktorzy zajmuja sie tylko takimi maluszkami.Mysle ze dzieki tym zajecia moj synek bardzo duzo zyskal uwielbia nurkowac a zajecia sa dla niego czysta przyjemnoscia. Polecam takie zajecia wszystkim maluszkom.

Ja poszłam na basen z moją Gabi jak miała 3 ipół miesięca i spodobało jej się choć na początku widziałam w jej oczach strach, ale po 15 minutach było super. Instruktor pokazywał jak ją trzymać i jaki ćwiczenia wykonywać ( Mała ma asymetrie i to jest też dla niej uzupełniennie rehabilitacji). Co do zaczynania w zime to jak narazie zimy nie ma, apozatym my np. zanim wyjdziemy na dwór to jeszcze spędzamy tam z 30 minut (ubieranko, jedzonko itp.). Serdecznie polecam wszystkim dzieciaczkom.:-)
Acha u Nas to mąż wchodzi do wody to jest jego czas, co też jest ważne bo wiadomo wiąkszość dnia go niema , a to jest tylko jego "coś" z córeczką.

My z mezem tez chcemy z nasza coreczka chodzic na basen juz teraz :tak: . Chcielibysmy zaczac od stycznia lub lutego ale na razie nei wiemy gdzie w okolicy sa takie zajecia dla Maluszkow :-( . Zaraz po Nowym Roku zaczynam szukac. A moze ktoras z Was wie? Jestesmy z Rybnika na Śląsku. Jestesmy gotowi nawet dojezdzac :tak:

attachment.php
tez juz nie mozemy sie doczekac kiedy na basen smigniemy

reklama
Do góry