reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maleństwa na basenie

Clematis widzisz my juz 2 m-ce na basen chodzimy a Julka jak byla tak jest zdrowiutka ;D A nasza pani od rehabilitacji stwierdzila, ze basen dla rozruszania bobasa jest swietny, i faktycznie Julka na ladzie nigdy sie tak nie nacwiczy jak w wodzie.
Ale szanuje oczywiscie Twoja decyzje :)

reklama
Bruno jak dotą miał tylko trzy razy problemy zdrowotne - raz trzydniowy katar, ale to było jeszcze przed basenem, raz rozwolnienie, niewykluczone, że coś połknął na basenie, ale równie dobrze mogło to być gdziekolwiek (i wyłaziły mu wtedy ząbki), no i teraz ma znów katar, ale nie sądzę, żeby to od basenu, wszyscy w domu chorujemy. Zdania pediatrów na temat basenu są tak samo podzielone, jak na wszystkie inne tematy. Jedni stanowczo odradzają, inni jak najbardziej zachęcaja. Koleżanka z którą chodzimy na basen ma brata pediatrę, który ze swoim maleństwem od 2 miesiąca chodzi.

Hej Dziewczyny!
My z naszą małą byliśmy na basenie pierwszy raz jak miała ok. 7 miesięcy bardzo się jej podobało. Zapisaliśmy ją na zajęcia dla maluszków do Agua Parku. Zajęcia odbywały się raz w tygodniu w tym było 30 minut zabawy i ćwiczeń z rehabilitantem i 40 minut dla siebie, grupy były 7 osobowe + opiekun. Zajęcia były super. POLECAMY

czesc dziewczynki
my z jolunia bylismy na basenie pierwszy raz jak miala nie cale 3 miesiace (tzn w wodzie bylam ja i corcia)
z braku kaski wybralismy sie prywatnie - i nie zaluje! to super sprawa - jola ma 7 miechow i do tej pory zdrowiutka :) - teraz sie troszke zaniedbalismy ale od przyszlej niedzieli nie ma wybacz! jola uwielbia wode - gada ze wszystkimi i jak skonczy roczek to chce ja zapisac na zajecia zorganizowane zeby nauczyla sie nurkowac :)

pozdrowionka dla wszystkich plywaczkow!

pict00231th.jpg

pict00216fu.jpg

3pict00141fd.jpg

2pict00070lx.jpg

1pict00319sl.jpg

My dość długo przesiadujemy w basenowym barku - kiedyś pół godziny, a teraz nawet godzinę.

anetas!!!!!!oczywiście że są w krakowie!!!!!musisz zadzwonić i się zapytać czy można się jeszcze zapisać!!!!!!!!!!!pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(z Ruczaju)

Anetas - nie martw się jesiennymi świętami, jest stare przysłowie "jak Barbary po wodzie Boze Narodzenie po lodzie", od lat testuję, czy się sprawdza ;D no i sprawdza się jak jasna cholera! I w tym roku wróży mroźne święta. :)

A Kraków niezła odskocznia od Łodzi, co? ;D

Witam :)))
a co myslicie o tym..http://www.aquamaster.met.pl/

zastanawiam...sie....nigdy nie bylam z mala na basenie..co jedt potrzebne..? a moze ktoras z was byla w Warszawie..ul.Potocka na Żoliborzu na basenie???? jakie sa warunki??

pozdrawiam was Bardzo Mocno i buziaki dla pociech;))))))))))))))))))))

reklama
Lea- ja właśnie chodzę do tej szkoły, gdybyś przeczytała wątek od początku to być wiedziała. Jestem bardzo zadowolona. Basen jest czysty i przyjemny, woda ozonowana. Trenerzy bardzo profesjonalni, z dobrym podejściem do dzieci, stwarzają fajną atmosferę. Mój synek uwielbia te zajęcia, teraz zaczęliśmy już drugi trymestr. Jedyne minusy według mnie to (ostatnio) dość chłodne przebieralnie i niewiele miejsca do przewijania maluszków, ale jakoś dajemy radę.

Do góry