reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maleństwa na basenie

Nasz Krzyś uwielbia wodę - w końcu jest zodiakalnym wodnikiem. Też zamierzamy w końcu zacząć chodzić z nim na basen. Już mamy pieluchy teraz tylko czeka nas pierwsza wizyta na basenie - niestety z tatą , bo ja potwornie boję szię wody choć też jestem wodnikiem, żałuję właśnie że moi rodzice nie oswajali mnie z taką wodą. Ale chociaż sobie na moich chłopaków popatrzę.

reklama
Daria to, ze dziecko sie zachlysnie to nic strasznego. Nie raz Julka lyknela wody, ale chwila spokoju, przelknie, dostanie pilke i juz nie pamieta ;D a pod woda jest super, ona nawet oczu nie zamyka!

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziś o 17 ide na basen!!!!!!!!!!jak wróce napiszę jak było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM

witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                                         

było suuuuuuupeeeeer Kubuś na początku był troszkę przestraszony,trzymał mnie mocno!!!!!i miał nie za wesołą minke :o!ale po kilku min.ZWARJOWAŁ!!!!!!!!!chlapał rączkami i nóżkami śmiejąc się przy tym na cały głos!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:nie przeszkadzała mu woda w oczkach ani w uszkach!!!!! :)teraz jak nigdy już śpi!!!!
Jestem b.mile zaskoczona ludzmi którzy nad nami "czuwali" i za tydzień już bez strachu pojawie się z małym na basenie!!!!!!!!

No to super!!! ;D :laugh: :laugh: widzisz, to wspaniala zabawa...a sen potem rzeczywiscie mooocny ;D
Jak bedziecie moze mieli zdjecia to pokaz koniecznie!!
My na basen w piatek, juz sie doczekac nie moge...
no to milego chlupania ;D

myślałam o zabraniu aparatu i na tym się skończyło!!! :laugh: :laugh: za tydzień już nie będę zestresowana to na pewno już go nie zapomne!!!!!!! ;D i pochwale się moim małym pływakiem!!!pozdrowionka!!!!!!

iDZIĘKI ZA POMOC W ZDOBYCIU ODWAGI!!!!

No widzisz! :)
A nam niestety ostatni basen przepadł z powodu kataru. Mam nadzieję, że do tej niedzieli już się wykuruje.

reklama
Też chciałam chodzić z małym na basen, najszybciej jak się da, czyli od 2 -go miesiąca. Poczytałam o pływaniu niemowlaczków, obejrzałam i wybrałam basen i zapytałam pediatrę o zdanie. I tu sie zaczęło :) Dowiedziałam się, że jeżeli nadal chcę mieć zdrowe dziecko to powinnam zarzucić myśl chodzena z małym na basen pzred ukończeniem pierwszego roku życia. Na basenie bardzo łatwo "złapać" różnego rodzaju choroby. Dodatkowo powiedział, że naciąganiem jest mówienie, że basen dobrze wpływa na rozwój dziecka w tym wieku, nie ma to żadnego znazcenia. Nasłuchałam się i nie chodzimy na basen, tzn. czekamy aż Miłosz skończy roczek. W końcu sama wybrałam sobie lekarza, który cieszy się dużym autorytetem, więc zamierzam się go słuchać........................... ale jak patrzę na Wasze zdjęcia to mi się dziób śmieje i tez bym tak chciała :)

Do góry