mam pytanie do dziewczyn, ktore karmia butelka: ile mniej wiecej ml wypija na raz wasze dziecko??
mój w szpitalu z butelki pił od 120 - 160 co trzy godziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam pytanie do dziewczyn, ktore karmia butelka: ile mniej wiecej ml wypija na raz wasze dziecko??
Mam pytanie do mam które karmią butelką, jakiej wody używacie i jakie mleko? ja używam żywiec zdrój i bebiko. mój maluszek ma dużo gazów, stosujemy już drugie krople bo po tamtych to byly smierdzące bąki, teraz juz troche lepiej. Dodatkowo dajemy tez diclofor. No i zrobilismy posiew moczu ale wynik dopiero za tydzień. W dodatku ma wysypke na buźce, dla mnie to potówki ale teściowa panikara mówi że skaza bialkowa no i jutro idziemy do lekarza.
Dzieci nie powinny pić wody mineralnej tylko źródlaną!!!
A jeśli chodzi o pozytywną opinię np. instytutu matki i dziecka, to powiem Wam jak to wygląda - mąż pracuje w tej branży - Każdy kto jest sponsorem tej instytucji może korzystać z jego loga...
Więc wpłaca się miesięcznie jakąś ustaloną kwotę - niby charytatywnie - i jest niepisana umowa, że możesz korzystać z czegoś takiego jak właśnie Poleca Instytut...więc tym się nie sugerować, tylko czytać skład... bo np. Znana woda w galonach chyba Dar Natury - nie wiem dokłądnie to woda destylowana i sztucznie mineralizowana...
ehhh szkoda gadać i z wszystkim tak jest... mięso, masło - wszędzie oszustwa