reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Kasiulka spoko:-p<peace>:-D

Hm...a u nas jest tak,że moja mama ma klucz do mojego mieszkania i czasem przychodzi niezapowiedziana i niedawno się tak właśnie zdarzyło:szok:a my no cóż..zgasiliśmy światło i udawaliśmy,że śpimy..dobrze,że pod kołderką a nie na kanapie...Nie byłam na nią zła bo znów jakby dzwoniła do drzwi to by mogła mała obudzić...tylko potem mi się chciało śmiać,że w swoim domu sie czujemy jak nastolatkowie:eek:

reklama
No tak rad mogę udzielać a Wy i tak zrobicie po swojemu:tak:ja też słuchałam różnych i tak potem zrobiłam po swojemu a niektórych rad żałuję,że nie posłuchałam:-)

No właśnie Ewa dziwne,że nie byłam zła ogólnie to wkurzają mnie takie sytuacje a wtedy chciało mi się śmiać. Ale nie będę jej nic mówić typu wiesz mamo następnym razem daj znać,że przyjdziesz bo możemy się seksować;-)

Skakanka,lepiej zalowac,ze sie cos zrobilo niz potem zalowac,ze nie... uczymy sie na bledach i chyba drugi raz tych samych nie popelniamy...

Aph a co z tymi przyjaciółmi bo przegapiłam? Ja tak naprawdę to nie mam przyjaciół, paru znajomych i to niewielu, miałam jedną "przyjaciółkę".Nie wiem może coś ze mną nie tak:eek::eek:Oczywiście bardzo chciałabym mieć ale nic na siłę a Tobie Aph bardzo zazdroszczę,że masz takie grono znajomych czy nawet przyjaciół.

reklama
A to do Ewy-Krystryny bylo i do jej pisania na poprzedniej stronie. No ale tak szybko napisalyscie na inny temat ze sie rozdzielilo. :-D

Do góry