reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ela, w zestawach 6- elementowych (z prześcieradłem) sa ochraniacze wysokie 60x40-60x50- 60x40, chciałabym taki, ale nie wiem czy jak łóżeczko będzie na najwyższym poziomie to czy będzie można go ładnie zamocowac i nie będzie wystawał....
...a w tym sklepie to rzeczywiście taniej niż na allegro...

reklama
ja nawet nie wiem jakie są u mnie. ale w tym komplecie Jungle, ochranaicz ma wyjmowany wkład i można uprac samą powłoczke. zaraz pójde zmierze jaką on ma wysokosc. ale zagłowek napewno jest wyższy niż boczne czesci.

dodano:
wysokosc zagłowka 40 cm, bocznych 30 cm. każda czesc ochraniacza (zagłowek i boczne) są o dł 60 cm.

wiesz ja pojadę sobie tam jutro...mam autobus bezpośredni...i może kupię te zestawy co mi się podobają....bo chyba się rozchoruje jak w tym tygodniu nie będę miec pościeli....

hej kobietki przyszla posciel i moskitiera z mamo-tato :-) no i teraz mam porownanie, ta z mamo-tato jest miekciejsza od tej z hubcia, z tym ze po praniu ta z hubcia pewnie bedzie tez miekka :-) ale tak czy siak te kaczuszki na miodowym tle sa naprawde boskie :-) Aph Tobie tez sie napewno spodobaja :-)

Widzialam je. Slodziutkie sa. Ale ja juz mam posciel. Wszystko w zyrafki wzielam. I nawet dostalam od zznajomej pizamke w zyrafki i to calkiem przez przypadek, bo nie miala pojecia, ze mam na ich punkcie fiola.

Fajne są te żyrafki, następną pościel taką zamówię:tak:teraz zamówiłam różową i na razie jestem spłukana, w piątek przyszło mi na raz 5paczek:szok:a dziś jeszcze czekam na dwie już nawet dokładnie nie pamiętam co...a te spodenki i pościel właśnie...Może z pościelą da Martusi się na razie wstrzymam bo na początek i tak nie będzie mi potrzebna wolałam jak Natalka spała na początku w rożku albo spała ze mną albo we wóżku.. Tą różową kupiłam dla Natalki, nie miałam na zmianę:-ptylko prałam i przez dzień wysychała:-pno i w końcu się Natalka doczekała drugiej:szok:a w ochraniacze juz tym razem nie będę się bawić i w baldachimy też nie..
Co mnie wkurza na allegro..koszty wysyłki i to,że nic nie można dotknąć i zobaczyć, przymierzyć..no i niestety mam parę takich rzeczy,które nie pasują:wściekła/y::wściekła/y:ale czy się wyleczę z kupowania na allegro...:baffled::baffled:

chcialabym byc wlasciciele allegro :-) hehhe
a swoja droga kuzwa nie powinni brac kasy za wystawienie pzredmiotu tylko ewentualnie prowizje gdy cos sie sprzeda, a nie jak nie sprzedaz to i tak im placisz!! :-( ja mam u nich dlog na 40 zł ale nie mam zamiaru narazie placic :no:

reklama
A kupiłyscie juz pieluszki tetrowe? Jezeli tak to ile sztuk, bo ja kupiłam po 1,39 na allegro 40 sztuk i zastanawiam sie czy to nie za mało :/

Do góry