reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Pochwale sie wam moim łupami :-) :tak: wreszcie zrobilam zdjecia.......
dscn0051rg9.jpg
dscn0052sv3.jpg

reklama
Abeja coś mi mówi nazwa Gierałtowice, nie przypadkiem gdzieś koło Przeciszowa?mój mąż pochodzi z Piotrowic k Przeciszowa.

Skakanka, koło "koziej wólki" :-D a tak na serio, to niedaleko Gierałtowic są Przyszowice (czy jakos tak) moi rodzice mieszkają tam od 3 lat, nie mieszkałam wogole. Ogólnie, to między Gliwicami, Zabrzem i Knurowem :tak:

A Ja nie umiem robić na drutach :( Macie jakieś wzory na szydełko??
Elma, mam tylko zdjecie jednego sweterka na szydelko i to dle dziewczynki, jesli cie interesuje. mam tez jakis opis innego sweterka i czapeczki na szydelko,ale bez zdjecia... kiedys robilam tez kocyki na szydelku,ale musialabym poszukac opisu ...

Tynka, fajne ciuszki. wlasnie wysylam ci e-mail'e ze zdjeciami... jak bedziesz mi odpisywac to pisz prosze bez polskich liter ( tzn. tych z "przecinkami") bo moj hotmail ich nie rozumie i wstawia rozne dziwne znaki,co bardzo utrudnia czytanie...

Skakanka, koło "koziej wólki" :-D a tak na serio, to niedaleko Gierałtowic są Przyszowice (czy jakos tak) moi rodzice mieszkają tam od 3 lat, nie mieszkałam wogole. Ogólnie, to między Gliwicami, Zabrzem i Knurowem :tak:

No nie tak dosłownie. Ja mieszkam niedaleko tych całych Gierałtowic, jakieś 20 km. To jest niedaleko Oświęcimia, Wadowic. Ja sobie mieszkam w Kętach, zresztą Skakanko już kiedyś o tym pisałam. A to jest pomiędzy Oświęcimiem, Wadowicami i Bielskiem ;-)

Ładne spodenki moje drogie. Zastanawiam się czy też nie powinnam już kupić jakichś gatków :confused:

Lorien, no wlaśnie niedokladnie. Bo tam, gdzie piszesz też są Gierałtowice. Ale to juz inne województwo.
Moi rodzice mieszkają dokladnie w Gierałtowicach miedzy Knurowem, Zabrzem i Gliwicami;-)

reklama
Karlam- gatki wyszły fantastycznie- Ela ma rację: masz naprawdę talent!

Ja kiedyś robilam na drutach, ale jak czytałam opis robienia gatek i bucików to nie zrozumiałam ani slowa:confused: :no: a prawdę mówiąc nabrałam choty , żeby coś samej zrobić:tak: chyba pójdę do teściówki na korepetycje:-p :eek:

Do góry