reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ja jeszcze jestem...Mieszkam na Białołęce- Nowodwory. No i równiez jestem nie-warszawianka od 6 lat w W-wie.

A te adresy o do Elżbietki to już sobie spisałam..hihihi...

reklama
no to koniecznie musimy się spotkac!! najlepiej póki jeszcze w miarę ciepło!!

ja mieszkam na końcu Mokotowa, prawie ursynów - dolinka służewiecka

i jak macie jakeis ciekawe adresy sklepów bobasowych, to prosze o podawanie!!!!!!!!!!!!!!

P.s założyłam nowy wątek - w przyklejonych na górze jest :-)

Ja to założyłam sobie taki notesik, w którym spisuję dobre adresy sklepów, również internetowych oraz produkty , które mi się podobają ( pościel, łóżeczko...) i za ile są. Jak je obejrzę "na żywo" i będę oki to w Internecie może znajdę taniej i zamówię je bez strachu ...
Zatem dobry pomysł z tym nowym wątkiem Elżbietko!

I jeszcze chciałam zapytać: czy uważacie, że przyda sie nam tzw. rożek i śpiworek do łóżeczka dla dziecka? Ja chciałam to kupic, a szfagierka odradziła i już teraz sama nie wiem.

śliczne to ubranko :)

ja sobie zrobiąłm spis sklepów w excelu - zrobiłam zakłądki na wózek, fotelik, mebelki i skalpy internetowe. i wpisuje ceny interesujacych mnie rzeczy w linjce danego sklepu. i widze wszystko przejrzyście, i mam porówanie co gdzie ile kosztuje.

hmm...nieźle to wymyśliłaś ....ja mam w zakładkach folder DZIECKO i tam wrzucam wszystkio co popadnie- sklepy, producenci fajnych wózków itp...czyli sodoma i gomora.

A i czytałam już twoją wiadomość w tym nowym wątku- oczywiście spisuję wszystko- okolice praskie są mi b.dobrze znane...a tak wogóle to chyba wkrótce skoczę na stadion sprawdzić w jakich cenach mają ciuszki.

Ja mam taką sytuację , że mój niuniek to będzie pierwszy dzidzius w rodzinie z mojej strony ( pierwszy prawnuczek moich dziadków!). Moje przyjacióki dopiero zaczynają myślec o dzieciach... Zatem na dzień dzisiejszy nie mogę liczyć że dostanę od kogoś ciuszki i raczej większość kupić muszę... Ale i tak zamierzam gdzies po 1,5 roku do 3 lat starac się o drugiego malucha, więc będę miała już dla niego w "dobrej formie" ciuszki.

ja zrobiłam jeszce drugi dokument w excelu WYPRAWKA. i tam wpisuje ile czego i w jakich rozmairach potrzebuje. póxniej pisze ile już mam czego i ile kosztowało. zeby wiedzic na ile zaszalałam;-) :szok:
i mam tam dwie zakłądki Synek i mama. moze jeszcze trzeba tata zrobic??;-)

Elżbietka ja to chyba wolę nie wiedzieć ile na tego maluszka wydam...
pewnie będzie to bardzo bardzo duża kwota, ale cóż - inwestuję w ukochaną osobę....

reklama
Do góry