reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Sliczności ... ja postanowiłam kupić pierwszy ciuszek też właśnie kiedy się dowiem, czy noszę dziewczynkę, czy chłopczyka :)

reklama
Dziewczyny,
czy myslałyście już o pościeli dla dzidziusia (bo ja non stop).

Obejrzyjcie sobie fajne zestawy na stronach :
www.amy.com.pl
www.drewex.com

Cholerka sprawdzałam już ceny w sklepach internetowych. Tylko nie wiem na jaki wzór się zdecydować. Mam 4 typy. Może w sklepie uda się zobaczyć te zestawy rozłożone "na żywo".

a ja wczoraj wieczorem wrocilam z wyprawy po ciuszki:) bylam na wsi u dzidkow meza i przywiezlismy stamtad 4 reklamowki ciuszkow :) juz mi zajely dwie wielkie biurkowe szuflady i jeszcze musze gdzies upchac buciki, kurteczki i czapeczki :) zaraz zrobie kilka fotek i wkleje :)

mój mąż (znaczy Elżbietki, bo to ja) kupił w sobotę pierwsze ubranko dla swojego Synka :) i jaki szcześliwy z tego powodu ;)
wogóle w sobote zrobiliśmy wycieczke po sklpeach dzieciowych i już mamy wszystko wybrane dla dzidzi: wózek, łózeczko, materacyk, sklep w któym kupimu ubranka. jeszcze tylko nad fotelikiem się zastanawiamy.

hmm a my jakos jeszcze nie myslismy o wozku czy lozeczku czy materacyku , tzn lozeczko i materacyk mam od szwagierki ale nie wiem jaki to materacyk taki dziwny jakby z sianem w srodku czy kulkami, hmmmm

my wczoraj po wizycie u lekarz, który nas utwierdzil w przekonaniu że bedzie synek - siuraczka bylo widac genialnie! - również udalismy sie na pierwsze zakupy - z mezem. póxniej bede już kupowala sama, ale pierwsze ubranko -razem!!!
niby sa przesądy, ze niewolno kupowac itd można wyprawkę do szpitala.
Dlatego kupilismy tylko malą wyprawkę. ubranka sa cudne.
2 kaftaniki, śpioszki, śpiworek, czapeczka
nie wiem tylko czy wytrzymam nie kupujac więcej. to takie cuda. a te zakupy -tyle radości.
Same zresztą wiecie jak to jest, nie można się powstrzymać!

reklama
Do góry