reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Oj Karla to zalezy jak szybko ci dizieciaczek bedzie rósł:) Emilak ma prawie 10 miesiecy i nosi rozmiar 80 ( choć jest jeszcze ciut duzy)więc chyba ten sweterk to raczej na jesien bedziecie miec. Zreszta to zalezy czy rodzice sa wysocy........Emilak sie wdała chyba we mnie bo ja mam 160cm........Paweł 184..... Znowu kuzynki syn jest dwa tygodnie mlodszy od Emilki i nosi rozmiar 86........bo rodzice to giganty:) hania ma 1,86 a kamil 2,01.....:baffled:

Ewa-Krystyna i ja przepraszam. Nie mialam w zamiarze wywołać takiej burzy. Uwierz mi :tak: Być może xmamuśka ma rację Jakieś paskudne hormony ;-) podsycane tym, ze od kilku dni siedziałam jak kołek sama w domu i nie mialam ani do kogo się odezwać ani co ze soba zrobić.
Tak wiec, jesio raz przepraszam <lapa na zgode>:-)

Xmamuska, ja widzialam jak maluja w nastepujacy sposob: przekalkowujesz obrazek na folie do projektora ( w sumie to nie wiem jak sie to urzadzenie nazywa,ale kiedys byly one bardzo popularne w szkole) ; nastepnie kladziesz te folie na nim i ustawiasz go tak aby wzor padal ci na sciane; potem obrysowujesz kontury olowkiem ; nastepnie "kolorujesz" farbami i gotowe! poniewaz o taki projektor moze byc ciezko to mozna go zastapic np. lampa i druga osoba mogla by trzymac te folie w odpowiedni sposob, zebys mogla obrysowywac kontury....

reklama
Tynka normalnie jestem w szoku;-)wszystko mamy podobne;-):laugh2:ja też mam 160 a mój mąż 184;-);-)Gratuluję nocniczka, jeszcze nie zakupiłam ale się noszę z tym zamiarem, już mi się pytają co niektórzy czy sadzam Natalkę więc się muszę poddać presji otoczenia;-)

Natalka też teraz nosi 80,ma 11 miesięcy więc jeszcze czas na kompletowanie ciuszków w rozmiarze 80:-)ja już nie mam gdzie trzymać tych rzeczy jednych i drugich.
Malować ani szyć nie umiem niestety, nic na drutach dla córek nie zrobię niestety ani nic nie uszyję, a na ścianę kupiłam gotowe naklejane dekoracje, teraz Natalka sobie ogląda z ciekawością gdzie jest drzewko, domek,żyrafa itd:-)tyle,że odchodzą z farbą:dry:ale i tak by się przydało pomalować ten pokój na jakiś fajny ciepły kolor bo wcześniej wybrałam farbę pod siebie...

Do góry