reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

kasiulka0901, ja jak porownywalam ceny z polskimi to mi wyszlo,ze w sumie niektore rzeczy sie cenowo pokrywaja,albo tu sa nawet tansze, zwazywszy tez na ciagle przeceny, ktore tu sa nonstop. i rzeczywiscie widzialam wiele cudnych rzeczy jak i badziewi, ale te i w Kanadzie sa....

reklama
Ja szukam jakiegoś ładnego obrazku z misiem. Obrazek nie musi być duży. Chciałabym coś takiego powiesić na ścianę w pokoju synka, ale nic nie mogę znaleźć. Jakby któraś z was coś takiego znalazła to dajcie mi znać. :-D

Skakanka fajne te ozdoby :-) ja nic z tego kupowac nie bede bo maly bedzie z nami w pokoju, jak sie przeprowadzimy(daj Boze jak najszybciej) to wtedy maly bedzie mial swoj pokoik i wtedy bedziemy go ustrajac :-)

reklama
skakanka
ja właśnie czekam na przesyłkę z allegro z tymi dekoracjami piankowymi kubusia 13- elementów.:happy:

Zamówiłam też wieszak Kubusiowy:
DUŻY Wieszak ścienny Kubuś Puchatek 4 HACZYKI (136428910) - Aukcje internetowe Allegro

i zastanawiam się nad miarką Tygryskiem:
TYGRYSEK - miarka do mierzenia wzrostu dziecka (135689404) - Aukcje internetowe Allegro

ale nie chcę przesadzić a i tak mamy malutką sypialnię....moze się wstrzymać (maluszek pokój swój będzie miał na wiosnę - lato), a jak już takiej nie będzie???11:confused:

Do góry