reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

kochane styczniowki chce kupic za jednym zamachem u jednego sprzedawcy szczotke do wlosow, nozyczki, ceratke, przescieradlo, tetrowe pieluchy.... moze polecic jakiegos sprzedawce z Allegro?

reklama
Tak, w tamtej ciąży, teraz też będę, te takie wyprawki 56 w pudełeczku wydają mi się fajne.Zawsze tak szukałam,żeby sprzedawca miał wszystko co chcę jak się dało,żeby płacić jeden koszt przesyłki.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
u tych osób kupowałam i byłam zadowolona, może za dużo tego na raz:-) i nie wszyscy ają to co teraz nam się przyda a dopiero później i widzę,że jeden z nich ma coś 13 negatywów...ale ja nie miałam żadnych problemó z nimi.

chyba zdecyduje sie na Dawidara, niektore zdrobiazgi ma o kilka groszy drozsze ale w sumie to i tak sie oplaca :-) wczoraj mi przyszla ta posciel co chcialam, i tak sie zastanawiam czy drugi kaplet na zmiane kupic z tego samego rodzaju czy zaszalec i kupic w inne wzorki (tylko wtedy bym musiala kupic z ochraniaczem zeby pasowalo).... hmmmm a Wy jak robicie?

Karlam ja się zdecydowałam na jeden komplet na wypasie, a drugi na zmiane kupilam w inne wzorki - 3 częściowy - z ochraniaczem - bo ten też przecież przydało by sie wyprać.
Jak starczy kaski to dokupię do niego jeszcze przybornik, ale to juz się okaże.
A jak tam ta pościel wyglada gatunkowo? Bo ja mam wciąż zagwózdkę czy wybrać ta, co podaląś link, czy z Mamo Tato.

reklama
Wreszcie zabralam sie za poukladanie ciuchow i mam:
2 kaftaniki na 56, 4 na 62 i 3 na 68,
7 x body na 56, 4 na 62 i 7 na 68,
2 x spiochy na 56, 6 na 62, 3 na 68,
2 x pajacyki na 56, 5 na 62 i 5 na 68,
1 komplet (spodnie+bluza) na 56, 4 na 62 i 5 na 68,
2 x sweterki na 56 i 4 na 68,
4 x spodnie na 62 i 4 na 68,
kombinezon 1 na 56/62 i jeden na 62/68,
5 cienkich czapeczek malych i 4 wieksze,
1 gruba mala i jedna wieksza
3 x papcie takie z materialu, 1 buciki, ale juz troche wieksze,
11 par skarpetek - malych,
1 rekawiczki niedrapki i komplecik szalik+rekawiczki na sznurku.

Do góry