reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ładne ciuszki. A na jakie rozmiary kupujesz?
Ja chyba kupię coś na 68, ew. 74, bo nic nie mam. No i śpichów musze kupić trochę ...bo mam mało ( jedne na 62)....

ja mam wiekszosc na 62, troszeczke na 56. i 3 rzeczy na 68. teraz jak bede coś kupowac, to tylko min 68.
ogólnie mam w rozmairach 56/62:
17 bodziaków, 5 kaftaników, 3 koszulki, 5 pajacyków, 10 śpiochów, 7 kompletów (śpiochy/spodenki + kaftanik), 8 par skarpetek, 2 rajsopki, 2 ciepłe czapeczki, 1 cienką, 1 rękawiczki zimowe, 1 szalik.
wiec juz nic nie kupuje, tylko rekawiczki niedrapi i cienkie czapeczki. moze jeszcze z jeden pajacyk polarkowy. i to z ubrankowych tyle do kupienia

jeszcze ciepły kocyk musze kupic i pościel. no i kosmetyczno-apteczne wszystko.

Heloooo..
Ja ostatnio troche z rzadka, bo staram się leżeć (kiepsko z samopoczuciem) ale taka zupelnie bezproduktywna to też nie jestem. Zasugerowana w poście Eli o uporzadkowaniu rzeczy już posiadanych zrobiłąm remament w dzieciowej szafie i okazalo się, ze w wielu traktowanych po macoszemu reklamowkach kryją się niezłe skarby :tak:
Posegregowałam wszystko rodzajami i rozmiarami i spisałam na liscie ;-) a ile mialam przy tym frajdy! dzieki temu wiem, ze niewiele już mi potrzeba. Większosc też mam w rozmiarze 62, chociaz i na ilosci w 56 narzekac chyba nie moge :)

Ale jeszcze licytuję na allegro taki zestaw... a co... jak szaleć to szaleć:tak:

Elżbietka ...... właśnie, proszę napisz mi co powinnam kupić z tych aptecznych rzeczy, a przede wszystkim co powinnam mież w domu od pierwszego dnia jako niezbędnik

ja mam wiekszosc na 62, troszeczke na 56. i 3 rzeczy na 68. teraz jak bede coś kupowac, to tylko min 68.
ogólnie mam w rozmairach 56/62:
17 bodziaków, 5 kaftaników, 3 koszulki, 5 pajacyków, 10 śpiochów, 7 kompletów (śpiochy/spodenki + kaftanik), 8 par skarpetek, 2 rajsopki, 2 ciepłe czapeczki, 1 cienką, 1 rękawiczki zimowe, 1 szalik.
wiec juz nic nie kupuje, tylko rekawiczki niedrapi i cienkie czapeczki. moze jeszcze z jeden pajacyk polarkowy. i to z ubrankowych tyle do kupienia

jeszcze ciepły kocyk musze kupic i pościel. no i kosmetyczno-apteczne wszystko.

Ufff... Ela, żebyś tylko zdążyła każdą rzecz z tego rozmiaru 56/62 chociaż raz założyć, ;-) ;-) ;-)

Ela jestem w szoku:szok: 17 bodziaków i 10 śpiochów...

Xandii jestem ciekawa co Ty juz masz?Zastanawiam się co dokupić...dokupię jakieś body na pewno może z 2 56 i 5 62 do tego półśpioszki, może 2komplety wyprawek 56 i 2 62...Po Natalce mam:
56: 1 półśpioszki, 1body, 2śpioszki, 1 sweterek
62: 5 pajacyków, komplet welurkowy śpioszki i kaftanik, 2 kaftaniki, bluza rozpinana, ciepły komplet:półśpioszki,sweterek i czapeczka na wyjście ze szpitala.

reklama
A ja mam 2 pody, spiochy, kaftanik i spodenki ledwie no i kamizelke i skarpetusie, ale w weekend jade do carlow, sie zglosic po dwa worki ciuszkow na mnie czekajacych^__^ to sie pochwale, i moze wozek tez bede miala po weekendowym wyjezdzie :)

Do góry