reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Monika piekne ciuszy i kolderka :-) dobrze ze jest tak cos nagle znalezc :-) a co do wozka to chyba jest model Pati??? ja wlasnie nie wiem czy wole Pati czy Tino :-) kurcze jest piekny, zgrabny, funkcjonalny i nie jest az tak ciezki jak Tako :-) ile za niego dalas?

a do mnie dzisiaj doszla posciel z wypelnieniem i dwie pieluszki falnelowe i przescieradlo na gumce :-) wszytsko od HUBCIO :-) posciel strasznie sztywna ale to 100% bawelna i z tego co czytalam , po praniu zmieknie :-) czy jest cienka czy gruba?? nie wiem bo nie mam porownania, wydaje mi sie oki :-) juz sie nie moge doczekac az bedzie w lozeczku :-)

Karlam ten model to PATI. Innych modeli na żywo nie widziałam, bo w Pile żaden sklep nie ma na stanie wózków Jędrocha. Ja ten kupiłam w komisie za 380 zł. Po obejrzeniu wózka w komisie stwierdziliśmy, że jest w bardzo dobrym stanie - nie uszkodzony i kompletny. Jedyny jego minus to plastikowa obudowa kółek, dobrze że chociaż są pompowane. Ale już szukamy możliwości zakupienia nowych kołek na metalowych szprychach.

Dziewczyny gdzie tam do rozmiaru 74:-)dopiero teraz Natalka nosi:-) no może już wyrasta...i zaczyna 80 ale mimo wszystko;-);-)

Monika i bardzo dobrze zrobiłaś,że kupiłaś w komisie, wcale nie widać,że używany a kasa zaoszczędzona:-)
Fajne te Wasze ciuszki, dziś kupiłam w używanej nowego bodziaka Next coś za 8zł dla tej mniejszej, patrzyłam za ciuszkami dla Natalki i najpierw odrzucałam te mniejsze a potem się zreflektowałam,że przecież będę mieć drugą córę;-)

reklama
wiec dobrze poznalam :-) poznalam dokladnie po torbie na zakupy :-) bo w Tino jest troszke wieksza :-) w sklepie taki wozek kosztuje okolo 700 zł ja raczej kupie w sklepie ze wzgledu na gwarancje), chociaz caly czas mam nadzieje ze dziadkowie wozek zasponsoruja :-)

Do góry