reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ewa prześliczne masz te ciuszki. Zazdroszczę, że umiesz szyć i robić na drutach. Ja ponoć mam zdolności manualne, ale nie do szycia i sztrykowania, mimo że w mojej rodzinie są Kobiety i mężczyźni (dziadek i wujek), którzy potrafią zdzialać cuda z materialu i wełny. Nawet wyszywać potrafią. A ja nie :-( Ale za to Maćka mama pięknie robi różne rzeczy z włóczki. Teraz dzierga dla mnie sweterek, żebym mogla w czymś chodzić jak będzie zimno i zamierza zrobić jeszcze śliczny komlecik dla swojego wnuka na wyjście ze szpitala i oczywiście skarpetki i buciki :-D Super, bo ja mam chopla na punkcie skarpetuniek dla dzieci :rofl2:

reklama
jeśli myślisz o ochraniaczach na łóżeczko, to nie widziałam, żeby coś się tam zdejmowało. Poprostu pierzesz cały ochraniacz. Ja miałam dwie zmiany pościeli z ochraniaczami i oba prałam i nie było żadnego problemu, bo to jest tylko cieniutka gąbka obszyta materiałem

Skakanka super ten 2 bujaczek i widac, ze nawet wieksza dzidzia z niego skorzysta.
Karlam ja tez sie na bujaczkach nie znam, ale ten Twoj mi jakos mniej stabilnie wyglada. :-(

reklama
Do góry